Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Hilversum
Centrum
Chiang Mai

Chiang Mai

Aziatisch, Thais, Internationaal

Gerecht voor ongeveer13€

Foto's van restaurant Chiang Mai in Centrum, Hilversum
Chiang Mai is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Chiang Mai

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Rolstoeltoegankelijk
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Airco
Vandaag open
-
Opent om 15:00
Friday
15:00 - 22:00
Saturday
15:00 - 22:00
Sunday
15:00 - 22:00
Monday
15:00 - 22:00
Tuesday
15:00 - 22:00
Wednesday
15:00 - 22:00
Thursday
15:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Chiang Mai

Thais Eethuis Chiang Mai gelegen aan de Havenstraat in Hilversum is een werkelijke trekpleister voor liefhebbers van de Thaise keuken. Thais Eethuis Chiang Mai heeft een zeer uitgebreide menu kaart en serveren authentieke Noord-Thaise gerechten. Bij Thais Eethuis Chiang Mai heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarische gerechten. De gerechten worden dagelijks met verse ingrediënten. Al meer dan 19 jaar vertegenwoordigd Thais Eethuis Chiang Mai de echte Siamese keuken in Hilversum.


LET OP! Online reserveren op dezelfde dag kan tot 15:00. Wilt u na dit tijdstip reserveren dan vragen wij u met ons telefonisch contact op te nemen +31 (0) 35 62 48 191

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Chiang Mai parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Chiang Mai heeft Op straat parkeren.

Serveert het restaurant Chiang Mai Aziatisch eten?

Ja, het restaurant Chiang Mai serveert Aziatisch eten en serveert ook Thais, Internationaal

Wil je een tafel reserveren bij Chiang Mai?

Thais Eethuis Chiang Mai gelegen aan de Havenstraat in Hilversum is een werkelijke trekpleister voor liefhebbers van de Thaise keuken. Thais Eethuis Chiang Mai heeft een zeer uitgebreide menu kaart en serveren authentieke Noord-Thaise gerechten. U kunt hier genieten van authentieke Siamese gerechten. Bij Thais Eethuis Chiang Mai heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarische gerechten. De gerechten worden dagelijks met verse ingrediënten. De Chef-kok en gastvrouw zijn in Noord-Thailand opgegroeid en delen de geheimen van de Siamese keuken met u. Alle gerechten zijn heerlijk gekruid en daarnaast kun u ook genieten van speciale Thaise bieren. Al meer dan 19 jaar vertegenwoordigd Thais Eethuis Chiang Mai de echte Siamese keuken in Hilversum.