Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Zuid
Pizzeria Via Via

Pizzeria Via Via

Pizza, Italiaans

Gerecht voor ongeveer7€

Foto's van restaurant Pizzeria Via Via in Zuid, Amsterdam
Pizzeria Via Via is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Pizzeria Via Via

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 15:00
Thursday
15:00 - 23:00
Friday
15:00 - 23:00
Saturday
15:00 - 23:00
Sunday
15:00 - 23:00
Monday
Gesloten
Tuesday
15:00 - 23:00
Wednesday
15:00 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: Pizzeria Via Via

Restaurant Pizzeria Via Via gelegen aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam is een restaurant met een authentieke Italiaanse keuken. Bij restaurant Pizzeria Via Via beleef je een echte Italiaanse avond waar het om authentieke Italiaanse gerechten gaat, gezelligheid en gezelschap. Op het menu kaart bij restaurant Pizzeria Via Via staan veel bijzondere gerechten die je met vrienden kunt delen zoals Pizza’s, Pasta’s, authentiek Italiaanse kaasfondue en andere Italiaanse specialiteiten.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Pizzeria Via Via parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Pizzeria Via Via heeft Op straat parkeren.

Kan ik in Pizzeria Via Via met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Pizzeria Via Via?

Restaurant Pizzeria Via Via gelegen aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam is een restaurant met een authentieke Italiaanse keuken. Bij restaurant Pizzeria Via Via beleef je een echte Italiaanse avond waar het om authentieke Italiaanse gerechten gaat, gezelligheid en gezelschap. Op het menu kaart bij restaurant Pizzeria Via Via staan veel bijzondere gerechten die je met vrienden kunt delen zoals Italiaanse Pizza’s, Pasta’s, authentiek Italiaanse kaasfondue en andere Italiaanse specialiteiten.

De tijd even stilzetten kan bij restaurant Pizzeria Via Via onder het genot van een goed wijntje, lekker eten en het gezelschap van vrienden doet tijd er namelijk niet meer toe. Italianen zeggen daarom “A tavola nos s’invecchia” . Oftewel aan tafel wordt men niet ouder, schuif dus gezellig aan.