Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
10

Italiaanse restaurants in Amersfoort

Italiaanse restaurants Amersfoort: temperamentvol eten in een leuke stad

Als je van een goede pizza, macaronischotels en spaghetti houdt, dan kun je in de Italiaanse restaurants van Amersfoort goed terecht. De stad met zijn vriendelijke pittoreske uitstraling, heeft alle in huis om eigentijdse toeristen en dagjesmensen te vermaken met architectuur, kunst, cultuur, bezienswaardigheden en aantrekkelijke attracties. Je vindt in de onmiddellijke omgeving van de Italiaanse restaurants in Amersfoort onder meer het Mondriaanhuis, de ’s avonds blauw verlichte Onze Lieve Vrouwetoren, de Koppelpoort met zijn nog altijd functionerende dubbele tredmolen en plein De Hof waar verschillende horecagelegenheden en terrasjes voor veel gezelligheid zorgen. Je vindt ook daar een aantal goede Italiaanse restaurants die Amersfoort ook culinair gezien stevig op de kaart zetten. Je kunt via Quandoo online de Italiaanse restaurants van Amersfoort beoordelen en je keuze maken aan de hand van menukaarten, prijslijsten en de reviews die anderen hebben achtergelaten om jou een goede dienst te bewijzen. En wanneer je een voor jou en je reisgenoten geschikte eetgelegenheid gevonden hebt, dan kun je met behulp van Quandoo ook onmiddellijk online een tafeltje voor je laten reserveren.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Amicitia Food Village – Salotto

Amicitia Food Village – Salotto

Centrum
Italiaans
Amicitia Food Village – Salotto
YamYam

YamYam

West
Italiaans
5.4/6288
YamYam
Casa di David

Casa di David

Centrum
Italiaans
4.9/6173
Casa di David
Napoli

Napoli

Centrum
Italiaans
5.0/674
Napoli
Saturnino

Saturnino

Centrum
Italiaans
5.1/6107
Saturnino
O'Pazzo Pizzeria

O'Pazzo Pizzeria

Centrum
Italiaans
5.0/6139
O'Pazzo Pizzeria
La Cantina di David

La Cantina di David

Centrum
Italiaans
5.5/6114
La Cantina di David
Campo de Fiori

Campo de Fiori

Centrum
Italiaans
5.1/682
Campo de Fiori
Pianeta Terra

Pianeta Terra

Centrum
Italiaans
5.5/685
Pianeta Terra
Italiaans Restaurant l'Arena

Italiaans Restaurant l'Arena

Zuid
Italiaans
5.1/674
Italiaans Restaurant l'Arena
 1. 1.

  Online de Italiaanse restaurants van Amersfoort ontdekken

  Nu je weet dat Quandoo er is, wordt het een kleinigheid om snel en eenvoudig online de beste Italiaanse restaurants van Amersfoort te ontdekken. Gewoon met je telefoon of met behulp van je tablet of computer. Als dat geen aantrekkelijke moderne manier is om in Amersfoort Italiaanse restaurants te achterhalen die passen bij jouw idee over smakelijk en stijlvol uit eten gaan. Zo kun je relaxt de stad verder bekijken in de wetenschap dat er rond etenstijd een gedekt tafeltje voor je klaar staat waar je je de beste gerechten uit Italië goed kunt laten smaken. Op de menukaarten vind je gerechten zoals diverse pasta’s, uiteenlopende steenovenpizza’s, ravioli, Bruschetta, Carpaccio, kip marengo, ossobuco, polenta en nagerechten als zabaglione en diverse ambachtelijk vervaardigde ijssoorten.
 2. 2.

  Genieten voor het hele gezin in de Italiaanse restaurants van Amersfoort

  De stad en de Italiaanse restaurants die Amersfoort rijk is, lenen zich ook zeer goed voor een bezoek met je gezin. In de gelegenheden die je online bij Quandoo gevonden hebt, is aan alle kanten rekening gehouden met de specifieke wensen van je kids. Je vindt er speciaal voor kinderen ontwikkelde maaltijden en kindvriendelijke accommodaties met een uitnodigende sfeer. Je zult zelf ervaren dat de Italiaanse restaurants van Amersfoort voor jong en oud dé ideale plek zijn om onbezorgd te kunnen tafelen na bezoeken aan het bij de stad gelegen dierenpark, de speeltuin bij de Piramide van Austerlitz, de Vleermuis tunnel, de Midgetgolfbanen in Bilthoven, Stadsboerderij De Vosheuvel, de Vismarkt en het Cavaleriemuseum op de Bernhardkazerne aan de Barchman Wuytierslaan. En natuurlijk moet je ook een rondvaart in de stad meegemaakt hebben. Je ziet er de mooiste plekken en imposante oude bouwwerken vanaf het water terwijl een goed geïnformeerde gids je veel interessante wetenswaardigheden vertelt over alles wat je onderweg tegenkomt.
 3. 3.

  Je geniet nog eens extra in de Italiaanse restaurants van Amersfoort

  Wanneer je aan eten toe bent, dan kun je moe maar voldaan neerstrijken aan een tafeltje van een van de Italiaanse restaurants in Amersfoort die je eenvoudig online via Quandoo ontdekt en gereserveerd hebt. Je kunt er onder het genot van een uitstekende maaltijd en een goede chianti, rosé en andere smakelijke drankjes, relaxt napraten en met je reisgenoten de dag nog eens doornemen. Rond het dessert heb je elkaars digitale foto’s bekeken en herinneringen uitgewisseld aan alles wat je in de stad hebt beleefd. Zo zie je maar waar een kleine stad groot in kan zijn!