Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
4

Chinese restaurants in Centrum

Chinese restaurants Amsterdam centrum: culinair plezier in de grote stad

In de hoofdstad van Nederland kun je in een bruisende omgeving optimaal genieten en culinair plezier maken in de Chinese restaurants van Amsterdam centrum. In de binnenstad kun je urenlang ronddwalen terwijl je indrukwekkende locaties bezoekt zoals onder andere het Paleis en het monument op de Dam, wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, het internationaal bekende Rijksmuseum met de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn en de Oude Kerk die geldt als het oudste nog bestaande gebouw van de stad. Ook een wandeling door het fraaie Vondelpark mag natuurlijk niet op je agenda ontbreken voor je gaat eten in de Chinese restaurants van Amsterdam centrum.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Restaurant Dynasty

Restaurant Dynasty

Centrum
Chinees
5.2/6125
Restaurant Dynasty
Sichuan Food

Sichuan Food

Centrum
Chinees
5.5/672
Sichuan Food
Nieuw Peking

Nieuw Peking

Centrum
Chinees
5.3/64
Nieuw Peking
Restaurant Canton Amsterdam

Restaurant Canton Amsterdam

Centrum
Chinees
5.4/618
Restaurant Canton Amsterdam
 1. 1.

  Online reserveren in de Chinese restaurants van Amsterdam centrum

  In Amsterdam centrum zijn meerdere Chinese restaurants van goede kwaliteit te vinden. Je kunt ze online snel en heel eenvoudig ontdekken via Quandoo waar je met onder meer de hulp van de reviews van andere gasten alles te weten komt over de menu’s, prijzen en de accommodaties. Je kunt zelfs direct online je reservering plaatsen als je een eetgelegenheid gevonden hebt die je wat lijkt. En dat is nog niet alles, want bij Quandoo profiteer je ook nog eens van aantrekkelijke loyalty points en ijzersterke aanbiedingen. Maar voor je in een van de Chinese restaurants in Amsterdam centrum aan tafel gaat, maak je eerst een aantal leuke dagtrips naar onder andere dierentuin Artis, het Van Goghmuseum, het Rembrandthuis, het Scheepvaartmuseum en de gezellige terrasjes van het Leidseplein.
 2. 2.

  Vertrouwd tafelen in de Chinese restaurants van Amsterdam centrum

  De keuken van China is al jarenlang onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse eetcultuur. Iedereen heeft weleens geproefd van de heerlijkste gerechten uit China en in de Chinese restaurants van Amsterdam centrum kun je dan ook genieten van vertrouwde maar ook verrassende nieuwe maaltijden zoals onder meer nasi en bami goreng, saté, loempia’s, babi pangang, tjaptjoi, koe loe yuk en Gado gado.
 3. 3.

  Op adem komen in de Chinese restaurants van Amsterdam centrum

  In de Chinese restaurants van Amsterdam centrum kun je weer op adem komen na een enerverende dag in een bijzondere stad. Met de lekkerste gerechten en smaakvolle drankjes onder handbereik, kun je er gezellig napraten, alvast een aantal van je digitale foto’s bekijken en aangenaam ontspannen voor je weer naar huis of naar je vakantieadres vertrekt waar je nog lang kunt teren op alle leuke herinneringen aan de stad.