Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Spaans
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

8 Spaanse restaurants in Centrum, Amsterdam

Spaanse restaurants Amsterdam centrum altijd een geslaagd dagje uit

Je beleeft altijd een geslaagd dagje uit als je Amsterdam centrum en zijn Spaanse restaurants bezoekt die je online via Quandoo ontdekt hebt. De keuken van Spanje is een van de oudste uit het mediterrane gebied. Het gevarieerde aanbod aan unieke gerechten heeft voor iedere culinaire liefhebber ruim voldoende te bieden. Dat je in de Nederlandse hoofdstad nog veel meer kunt doen dan alleen lekker eten, zal je niet verbazen. Voor je in een van de Spaanse restaurants in Amsterdam centrum uit eten gaat, breng je vanzelfsprekend eerst een bezoek aan bezienswaardigheden als het monument en het koninklijk Paleis op de Dam, het Rijksmuseum of wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Paso Doble

Centrum
Spaans
5.4/624
Paso Doble

Restaurant Granada

Centrum
Spaans
5.0/624
Restaurant Granada

La Paella

Centrum
Spaans
6.0/61
La Paella
Beste restaurants in de buurt?

Barca - Bar y Restaurante

Centrum
Spaans
5.0/61
Barca - Bar y Restaurante

La Oliva

Centrum
Spaans
5.2/651
La Oliva

Tapas & Grill Espana

Centrum
Spaans
4.6/629
Tapas & Grill Espana

Tia Rosa

Centrum
Spaans
5.0/61
Tia Rosa

Tapas l'Amour

Centrum
Spaans
Tapas l'Amour
 1. 1.

  Online snel aantrekkelijke Spaanse restaurants in Amsterdam centrum vinden

  Tijdens je bezoek aan de stad is het een koud kunstje om via Quandoo snel online aantrekkelijke Spaanse restaurants in Amsterdam centrum te vinden. Op de website kun je via je telefoon, tablet of desktopcomputer vlot een selectie maken uit een gevarieerd aanbod van uitstekende horecagelegenheden en supergezellige terrasjes. Je kunt je keuze optimaal maken door de reviews van eerdere gasten te lezen en kennis te nemen van de menukaarten en de prijzen. En dan profiteer je via Quandoo ook nog eens van aantrekkelijke loyalty points en frequent wisselende aanbiedingen.
 2. 2.

  Uitgebreid eten en drinken in de Spaanse restaurants van Amsterdam centrum

  Je weet zeker dat je kwalitatief goed en uitgebreid kunt eten in drinken in een van de Spaanse restaurants van Amsterdam centrum die Quandoo je online presenteert. Als je je keuze voor een bepaald etablissement gemaakt hebt, kun je ook direct online en zeer eenvoudig reserveren. Maar voor het eten onderga je eerst de indrukwekkende sfeer in de stad door je bezoeken aan onder andere het Vondelpark, het Anne Frank Huis, dierentuin Artis, het Stedelijk Museum, het altijd bedrijvige Leidseplein en de Bloemenmarkt. Ook een leuke rondvaart over de grachten van de stad is altijd een goed idee voor jong en oud.
 3. 3.

  Napraten in de Spaanse restaurants van Amsterdam centrum

  Als je dag in de stad ten einde loopt, kun je in de Spaanse restaurants van Amsterdam centrum gezellig even napraten terwijl je geniet van het beste dat de keuken uit Spanje je te bieden heeft. Je kunt er kiezen voor gerechten als bijvoorbeeld uiteenlopende tapas, tortilla de patatas, paella, Gazpacho, escalivada, tarta de Santiago en hojuelas.