Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Steakhouse
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

3 Steakhouses in Zuid, Amsterdam

Steakhouse Amsterdam Zuid: uitgebreid eten in een bruisende omgeving

Als je graag een grote stad bezoekt waar veel te zien is en waar je uitgebreid kunt eten, dan vind je in de bruisende omgeving van Amsterdam Zuid altijd een steakhouse waar je je tegoed kunt doen aan smaakvolle maaltijden met ruime porties. Via Quandoo heb je online zo een goede horecagelegenheid gevonden waar je met een klein of groot gezelschap goed terecht kunt. Via de app of de website kun je snel een steakhouse in Amsterdam Zuid selecteren door de beoordelingen van anderen te lezen en de menu’s en prijslijsten met elkaar te vergelijken. En als je eruit bent, kun je in de eetgelegenheid van je keuze ook direct online reserveren.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Buffalo Steakhouse

Zuid
Steak
5.1/69
Buffalo Steakhouse

Het Bestekje

Zuid
Steak
4.9/619
Het Bestekje

't Steakhouse

Zuid
Steak
4.9/67
't Steakhouse
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Genoeg te doen in Amsterdam Zuid en een steakhouse in het stadsdeel

  Vlakbij een goed steakhouse in Amsterdam Zuid is er genoeg te doen op het gebied van vermaak, cultuur, architectuur en aantrekkelijke bezienswaardigheden. Je vindt er onder meer het Vondelpark, de Heineken Experience, de altijd gezellige Albert Cuypmarkt, de prachtige Stadsschouwburg en diverse bioscopen waar de nieuwste films vertoond worden. En wanneer je trek hebt gekregen zoek je snel en eenvoudig online via Quandoo een goed steakhouse in Amsterdam Zuid uit waar je, weer helemaal bijkomt van je tocht door de stad. Zo ontdek je op een moderne manier vlot een eetgelegenheid waar je kunt smullen van kingsize steaks, spareribs, verse groenten, gebakken aardappelen, friet en verrukkelijke salades.
 2. 2.

  Altijd succes in een steakhouse in Amsterdam Zuid

  Je hebt altijd succes met je keuze voor een steakhouse in Amsterdam Zuid dat je via Quandoo online ontdekt hebt. Je kunt er geweldig goed eten en drinken in een sfeervolle ambiance waar gastvrij personeel er alles aan doet om het je naar de zin te maken na je bezoeken aan het stadscentrum waar je het Paleis op de Dam, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum met de wereldberoemde Nachtwacht van Rembrandt van Rijn vindt.
 3. 3.

  Maak je dag helemaal compleet in een steakhouse in Amsterdam Zuid

  Door tot slot uit eten te gaan in een uitstekend steakhouse in Amsterdam Zuid dat je online via Quandoo gevonden hebt, maak je je dag helemaal compleet. Terwijl je er heerlijk gevarieerd eet, kun je nagenieten en terugdenken aan alles wat je door de dag heen hebt gezien en meegemaakt voor je weer terug naar huis gaat.