Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
13

Chinese restaurants in Amsterdam

Chinese restaurants Amsterdam: lekker eten en drinken in een unieke plaats

Een dagje uit in de Nederlandse hoofdstad moet iedereen eens ondernomen hebben. Je vindt er alles op het gebied van kunst, cultuur, architectuur, wetenschap, modern vermaak en culinair genieten. In de Chineserestaurants van Amsterdam kun je lekker eten en drinken tijdens een dag waarop je op alle fronten van een unieke plaats geniet. Je kunt het zo gek niet bedenken of de stad de stad heeft het. Ondervind het zelf tijdens bezoeken aan diverse bezienswaardigheden in de historische binnenstad en daarbuiten. Je raak niet uitgekeken in de multiculturele samenleving die je er aantreft. De Internationale toeristen en bewoners van buitenlandse afkomst zorgen voor een aantrekkelijke bonte uitstraling die een aangename indruk maakt. Een deel daarvan kun je beleven in een van de vele Chinese restaurants die in Amsterdam te vinden zijn. Je kunt er in Oosterse sferen proeven van een grote diversiteit aan gerechten.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Restaurant Dynasty

Restaurant Dynasty

Centrum
Chinees
5.2/6125
Restaurant Dynasty
East Harbour

East Harbour

Zuidoost
Chinees
5.0/6107
East Harbour
Sichuan Food

Sichuan Food

Centrum
Chinees
5.5/673
Sichuan Food
Chinees Restaurant Oceania

Chinees Restaurant Oceania

Zuid
Chinees
5.4/668
Chinees Restaurant Oceania
Oriental Restaurant Ruby

Oriental Restaurant Ruby

Zuid
Chinees
5.5/620
Oriental Restaurant Ruby
Restaurant San Lok

Restaurant San Lok

West
Chinees
5.5/625
Restaurant San Lok
Restaurant Chi

Restaurant Chi

Zuid
Chinees
5.9/67
Restaurant Chi
Nieuw Peking

Nieuw Peking

Centrum
Chinees
5.3/64
Nieuw Peking
The Original Chinese Palace

The Original Chinese Palace

Binnenstad
Chinees
5.5/62
The Original Chinese Palace
Lotus Corner

Lotus Corner

Centrum
Chinees
4.8/64
Lotus Corner
New China City

New China City

Zuid
Chinees
New China City
Tong Fong

Tong Fong

Centrum
Chinees
Tong Fong
Restaurant Canton Amsterdam

Restaurant Canton Amsterdam

Centrum
Chinees
5.4/618
Restaurant Canton Amsterdam
 1. 1.

  De beste Chinese restaurants van Amsterdam vind je online via Quandoo

  Urenlang zoeken naar een goede eetgelegenheid is tegenwoordig overbodig. Via Quandoo kun je online snel uitstekende horecagelegenheden zoals de beste Chinese restaurants in Amsterdam vinden. Door de beoordelingen van andere gasten te lezen en de menukaarten en prijslijsten in te zien, kun je je snel een beeld vormen van de etablissementen die voor jou geschikt zijn. En als kers op de taart kun je in de gelegenheid die je voorkeur heeft direct online je reservering in orde maken. Zo zie je maar hoe eenvoudig het vandaag de dag kan zijn om, zonder veel moeite te doen, uit eten te kunnen in een van de Chineserestaurants van Amsterdam. In de wetenschap dat er na afloop een gedekt tafeltje op je wacht, kun je een ontspannen bezoek brengen aan bijvoorbeeld het Waterlooplein, de Albert Cuypmarkt, het altijd goed bezochte Rijksmuseum en het Anne Frank Huis.
 2. 2.

  Ontdek de Oost-Aziatische keuken in de Chinese restaurants van Amsterdam

  De afhaalchinees kennen we allemaal wel. Maar eten in de Chinese restaurants van Amsterdam is een belevenis van een heel andere orde. Vers bereide gerechten uit de keuken van China smaken echt veel beter dan het kant en klare voedsel dat je thuis in een papieren zak of een kartonnen doos meeneemt. Je kunt het zelf ondervinden tijdens het eten in de echte Chinese restaurants die Amsterdam rijk is. Natuurlijk heb je voor die tijd een bezoek gebracht aan het Vondelpark, het Van Goghmuseum, het monument en het Paleis op de Dam, het EYE Filmmuseum en de Hortus Botanicus. Ook een rondvaart over de grachten en het IJ moet je beslist in je programma opnemen voor een onvergetelijke en onvergelijkbare belevenis op het water in een unieke Nederlandse metropool.
 3. 3.

  In Amsterdam en zijn Chinese restaurants zit je altijd goed

  In Amsterdam en zijn Chinese restaurants zit je altijd goed wanneer je met behulp van Quandoo een keuze maakt voor een eetgelegenheid die het beste past bij jouw persoonlijke wensen en eisen. Behalve locaties met elkaar vergelijken en direct online reserveren, kun je bij Quandoo ook profiteren van speciale aanbiedingen en aantrekkelijke loyalty points. Zo ervaar je maximaal plezier op culinair gebied in een stad met bezienswaardigheden als het Tropenmuseum, middeleeuwse grachtenpanden, de altijd gezellige Jordaan, de Bloemenmarkt en het Rembrandthuis waar je in de onmiddellijke omgeving een aantal goede Chinese restaurants in Amsterdam aantreft.
 4. 4.

  Amsterdam en zijn Chinese restaurants ontdekken met het hele gezin

  Je kunt in de Chinese restaurants van Amsterdam in de meeste gevallen ook prima met het hele gezin uit eten gaan. Ook voor kinderen zijn er smaakvolle gerechten verkrijgbaar en kun je rekenen op een kindvriendelijke ambiance die voor een ontspannen sfeer zorgt. Je kunt via Quandoo een selectie maken van Chinese restaurants waar in Amsterdam goed met kinderen gegeten kan worden. Als je je reservering online hebt vastgelegd kun je onbezorgd op weg naar onder meer dierenpark Artis, het ook voor kinderen zeer geschikte NEMO Science Museum, topattractie The Amsterdam Dungeon en stellingmolen De Gooyer aan de Funenkade. Zo maak je je dag compleet met gedenkwaardige bezoeken aan al het goede dat de veelzijdige stad je te bieden heeft wanneer je er voor korte of langere tijd verblijft.
 5. 5.

  Je komt helemaal bij in de Chinese restaurants van Amsterdam

  Na een intensieve dag waarop je met de auto, het openbaar vervoer en lopend de stad hebt doorkruist, kom je helemaal bij in een van de in Amsterdam gevestigde Chinese restaurants. Samen met degenen die met je meereizen kun je er gezellig napraten terwijl je geniet van heerlijke gerechten zoals bijvoorbeeld overheerlijke haaienvinnensoep, bami en nasi goreng, babi pangang, pisang goreng, satéschotels, tjaptjoi, foeyonghai en verschillende ijssoorten als nagerecht. Als je daarna terug naar huis of je vakantieadres gaat, heb je beslist een voldaan gevoel overgehouden aan je bezoek aan de stad.