NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
10

Griekse restaurants in Amsterdam

Ontdek de beste Griekse restaurants in Amsterdam

Een bezoek aan de Nederlandse hoofdstad staat altijd garant voor onvergetelijke gebeurtenissen, aantrekkelijke uitstapjes, eigentijds vermaak en interessante bezoeken aan veel prachtige monumenten, musea en andere bezienswaardigheden. En zeker ook op culinair gebied kun je onder andere in de Griekserestaurants in Amsterdam volop aan je trekken komen. De stad puilt uit van uiteenlopende gezellige horecagelegenheden en drukbezochte terrasjes waar je goed kunt eten en drinken in een sfeervolle omgeving met zicht op bijvoorbeeld de fraaie gevels van eeuwenoude grachtenpanden. Na een wandeling door de prachtige historische binnenstad, kun je tijdens een dagje uit, een lang weekend of een complete vakantie je hart ophalen met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch of een smaakvol diner in een van de vele gevarieerde eetgelegenheden zoals de Griekse restaurants die Amsterdam rijk is. Zo kun je op inspirerende locaties waar gerechten van topkwaliteit aan je geserveerd worden, even helemaal bijkomen van alle indrukken die je in de stad hebt opgedaan.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Alexandros - Almere

Alexandros - Almere

Almere Buiten
Grieks
4.8/636
Grieks Restaurant Venus

Grieks Restaurant Venus

Centrum
Grieks
5.2/649
Greek Waves Cafe & Restaurant

Greek Waves Cafe & Restaurant

Centrum
Grieks
4.7/613
Mykonos Purmerend

Mykonos Purmerend

Centrum
Grieks
Grieks Restaurant Nostimo

Grieks Restaurant Nostimo

West
Grieks
6.0/61
Kriti

Kriti

Centrum
Grieks
5.7/642
Vino e Pane

Vino e Pane

Zuid
Grieks
5.4/6198
Restaurant Dionysos

Restaurant Dionysos

Centrum
Grieks
5.1/6111
Delphi's Lunch & Diner

Delphi's Lunch & Diner

Centrum
Grieks
5.0/685
Grieks restaurant Mykonos

Grieks restaurant Mykonos

Centrum
Grieks
5.4/664
 1. 1.

  Reserveer eenvoudig online in de Griekse restaurants van Amsterdam

  In de grootste stad van Nederland tref je een smeltkroes van culturen aan. Overal om je heen hoor je verschillende talen en zie je mensen van uiteenlopende internationale afkomst. Deze diversiteit is precies wat de stad zo boeiend maakt. Daarnaast moet je natuurlijk, in de nabijheid van de Griekse restaurants van Amsterdam alle wereldberoemde bezienswaardigheden gezien hebben. Zo kun je heerlijk wandelen in het Vondelpark of de bekende volksbuurt de Jordaan, een bezoek brengen aan het vermaarde Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, Madame Tussauds, het Paleis op de Dam en het drukbezochte Anne Frank Huis. Mocht je daarna trek hebben in een goed glas bier, wijn, koele frisdranken en heerlijke gerechten, dan vindt je via Quandoo snel de beste Griekse restaurants in Amsterdam. Gewoon via je smartphone, je tablet of computer. Je kunt dan snel verschillende gelegenheden met elkaar vergelijken door de menukaarten en de reacties van eerdere klanten te lezen. Je kunt desgewenst zelfs direct online een tafeltje reserveren.
 2. 2.

  Smakelijk eten en ontspannen in Amsterdam en zijn Griekse restaurants

  Of je nu een echte levensgenieter, een cultuurliefhebber of een fan van culinaire uitstapjes bent, in Amsterdam en zijn Griekse restaurants vindt iedereen precies wat hij zoekt. Als je in de stad bent, maak je natuurlijk even een leuke rondvaart op de prachtige grachten en het IJ. Verder zijn bekende trekpleisters als dierentuin Artis, het Scheepvaartmuseum, het Leidse Plein en de bedrijvige Albert Cuypmarkt beslist de moeite waard. Ook een bezoek aan het Rembrandthuis, de Nieuwe Kerk, museum Hermitage en het Verzetsmuseum mag je niet missen voordat je in een van de Griekse restaurants in Amsterdam gaat eten. Met enkele klikken op je computer, telefoon of tablet, vindt je bij Quandoo alle etablissementen overzichtelijk bij elkaar. Zo kun je snel een passende keuze maken en zo nodig zelfs direct reserveren voor een door jou gewenst aantal personen.
 3. 3.

  Een ruime keuze aan Griekse restaurants in Amsterdam

  Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in onze hoofdstad. Naast de adembenemende historie, kunst, cultuur en architectuur die de stad je te bieden heeft, kun je in bijvoorbeeld de Griekse restaurantsvan Amsterdam op culinair gebied veel verwachten. Er worden goede bieren en wijnen geschonken en je kunt er smakelijke gerechten bestellen met typerende ingrediënten als onder andere olijven en fetakaas. Wat dacht je onder andere van goed gevulde salades, moussaka, dolma, een eenpansgerecht als stifado en overheerlijke taramosalata. Als liefhebber hoef je niet lang te zoeken naar de beste Griekse restaurants van Amsterdam. Via Quandoo vindt je op eenvoudige wijze altijd exact wat op culinair gebied bij je persoonlijke wensen past.