10 Mexicaanse restaurants in Amsterdam

Mexicaanse restaurants Amsterdam: perfect eten in een wereldstad

De Nachtwacht in het wereldberoemde Rijksmuseum, het Anne Frankhuis, het Paleis op de Dam, het Van Goghmuseum en het Vondelpark; je vindt het allemaal vlak in de buurt van de Mexicaanse restaurants in Amsterdam. Je kunt er perfect eten in een wereldstad die jaarlijks miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. De typisch Hollandse grachten en de historische grachtenpanden zorgen voor een ongeëvenaarde sfeer in een multiculturele omgeving die dag en nacht bruist van het leven. En als je van de buitenlandse keuken houdt, dan kun je onder meer in de Mexicaanse restaurants in Amsterdam je hart ophalen. Je vindt ze eenvoudig en snel online via Quandoo. Op de website of met behulp van de app kun je vlot de diverse locaties achterhalen en kennisnemen van de reviews die eerdere eters hebben achtergelaten. Ook kun je op je telefoon, je tablet of computer de prijslijsten en menukaarten bekijken om tot een optimale keuze te komen. En als je weet waar je uit eten wilt gaan, dan kun je via Quandoo zelfs direct online reserveren in de Mexicaanse restaurants van Amsterdam.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Panchos Cantina

Centrum
Mexicaans
5.1/634
Panchos Cantina

Roses

Centrum
Mexicaans
5.4/65
Roses

Burrito Mexicaans Restaurant

West
Mexicaans
5.1/621
Burrito Mexicaans Restaurant
Beste restaurants in de buurt?

El Vino

Centrum
Mexicaans
5.0/621
El Vino

Chicano's

Centrum
Mexicaans
4.7/63
Chicano's

Restaurant Matias

Centrum
Mexicaans
4.0/61
Restaurant Matias

Cencalli

Centrum
Mexicaans
Cencalli

Ruiseñor

Centrum
Mexicaans
3.3/63
Ruiseñor

Amicitia Food Village - Amigos Cantina

Centrum
Mexicaans
Amicitia Food Village - Amigos Cantina

La Taqueria

Centrum
Mexicaans
6.0/64
La Taqueria
 1. 1.

  De beste Mexicaanse restaurants in Amsterdam vind je online bij Quandoo

  Bij Quandoo kun je online je favoriete eetgelegenheid vinden. Je kunt er in een handomdraai een overzicht van de Mexicaanse restaurants in Amsterdam downloaden en ook nog eens profiteren van loyalty points en zeer aantrekkelijke speciale aanbiedingen. Als je met een paar digitale klikken je reservering geplaatst hebt, breng je nog meer ontspannen bezoeken aan onder meer het Stedelijk Museum, het Rembrandthuis, de Westerkerk aan de bekende Prinsengracht, achtbaan en museum The Dungeon en de altijd bedrijvige Albert Cuypmarkt. En omdat je weet dat er in een van de Mexicaanse restaurants van Amsterdam rond etenstijd een tafeltje op je wacht, maak je ook nog even een relaxte rondvaart over de grachten en het IJ. Zo beleef je een zeer complete dag in een moderne metropool met een bijzonder historisch verleden dat overal in de stad de kop opsteekt.
 2. 2.

  Voor iedereen uitstekend eten in de Mexicaanse restaurants van Amsterdam

  In de Mexicaanse restaurants van Amsterdam die je online via Quandoo ontdekt hebt, kan iedereen uitstekend eten en drinken. Ook gezinnen met kinderen kunnen er goed terecht. Je kunt er als culinaire liefhebber genieten van topgerechten zoals bijvoorbeeld taco's, guacamole, burrito's, enchilada, tortilla's en tostada. En dat alles natuurlijk onder het genot van een prima biertje en verschillende mooie wijnen uit Mexico. Maar voor je uitgebreid uit eten gaat in de Mexicaanse restaurants van Amsterdam, maak je eerst nog een aantal leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld de Heineken Experience, het NEMO Science Museum, het Scheepvaartmuseum, de Jordaan, de Hermitage, dierentuin Artis, het EYE Filmmuseum, het Joods Historisch Museum en de Magere Brug over de rivier de Amstel. Daarna heb je hoogstwaarschijnlijk trek gekregen van het vele lopen en het door de stad reizen met de bus of de tram. Je schuift dan gezellig aan een tafeltje van een van de Mexicaanse restaurants van Amsterdam aan waar je online via Quandoo gereserveerd hebt.
 3. 3.

  Ontspannen nagenieten in de Mexicaanse restaurants van Amsterdam

  Als je genoeg gezien en gedaan hebt, maak je een succesvol einde aan je dag door in de Mexicaanse restaurants van Amsterdam nog even na te genieten van je bezoek aan de Nederlandse hoofdstad. Terwijl je gezellig met je reisgenoten de dag nog een keer doorneemt, kom je helemaal bij tijdens het eten van de meest exclusieve gerechten uit de keuken van Mexico voor je met een voldaan gevoel en veel leuke herinneringen weer naar huis vertrekt.