NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
17

Steakhouse restaurants in Amsterdam

Steakhouse Amsterdam: uitgebreid eten in een opwindende metropool

Hou je van een bezoek aan een opwindende metropool met een grote culturele diversiteit, historische plaatsen, andere aantrekkelijke bezienswaardigheden en restaurants waar je uitgebreid en zeer gevarieerd kunt eten, dan is een bezoek aan Amsterdam en een steakhouse in de stad een goed idee. De uitstraling van het middeleeuwse centrum en de bedrijvigheid in de straten en op de pleinen, zorgen voor de unieke sfeer die jaarlijks enkele miljoenen internationale toeristen weet te inspireren. Als het gaat om goed eten en drinken kom je in de Nederlandse hoofdstad niets te kort. Op de vele gezellige terrasjes en in de ruimschoots vertegenwoordigde restaurants, kun je de hele dag door genieten van smaakvolle gerechten uit de hele wereld. Ook als jij een liefhebber bent van uit eten gaan in een goed steakhouse, heeft Amsterdam alles in huis om het je helemaal naar de zin te maken.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Piet de Leeuw

Piet de Leeuw

Centrum
Steakhouse
5.3/6233
Restaurant Argentina

Restaurant Argentina

Centrum
Steakhouse
5.2/674
Castillo

Castillo

Centrum
Steakhouse
5.5/647
La Brasa

La Brasa

Centrum
Steakhouse
5.2/643
Midtown Grill

Midtown Grill

Centrum
Steakhouse
5.8/65
La Estancia Argentijns Steakhouse

La Estancia Argentijns Steakhouse

Centrum
Steakhouse
5.3/68
El Rancho Argentino

El Rancho Argentino

Centrum
Steakhouse
4.5/617
Buffalo Steakhouse

Buffalo Steakhouse

Zuid
Steakhouse
5.1/69
Maya Grill

Maya Grill

Centrum
Steakhouse
4.5/613
Los Argentinos

Los Argentinos

Centrum
Steakhouse
4.8/68
Alberto's Steakhouse

Alberto's Steakhouse

Centre
Steakhouse
4.5/62
Villa Maria

Villa Maria

Centrum
Steakhouse
4.3/64
Agabi Santa Maria

Agabi Santa Maria

Centrum
Steakhouse
3.8/65
Het Bestekje

Het Bestekje

Zuid
Steakhouse
4.9/619
Fred's Steakhouse

Fred's Steakhouse

Centrum
Steakhouse
3.0/61
Argentijns Restaurant Mendoza

Argentijns Restaurant Mendoza

Centrum
Steakhouse
La Casa Argentina

La Casa Argentina

Centrum
Steakhouse
 1. 1.

  Online reserveren in een steakhouse in Amsterdam kan snel en eenvoudig

  Door het grote aanbod zien je in de stad door de bomen het bos niet meer wanneer je op zoek bent naar een goed steakhouse in Amsterdam. Je hebt geluk dat je nu gebruik kunt maken van Quandoo, dé online dienstverlener voor het vinden van de beste horecagelegenheden in het hele land. Je kunt met behulp van de app of de website snel en zeer eenvoudig diverse eetgelegenheden met elkaar vergelijken en als je wilt zelf direct online een reservering plaatsen. Maar voor je een steakhouse in Amsterdam bezoekt, ga je in de stad vanzelfsprekend eerst het een en ander zien en beleven. Zo kun je memorabele bezoeken brengen aan onder meer het Vondelpark, het Van Goghmuseum, het imposante Rijksmuseum, het monument op de Dam, of een rondvaart maken over het IJ en de grachten.
 2. 2.

  Maximaal culinair plezier beleven in een steakhouse in Amsterdam

  Als je via Quandoo een overzicht op je telefoon, tablet of computer download van alle restaurants, bistro’s en eetcafés in de stad, zal je merken dat er voor het vinden van een steakhouse in Amsterdam een zeer ruim aanbod is. Bij Quandoo vind je reviews van eerdere gasten en menukaarten en prijslijsten die je in de gelegenheid stellen om online te kiezen voor een locatie die bij jouw persoonlijke wensen past. Daar komt nog bij dat je volop kunt profiteren van aantrekkelijke loyalty points en regelmatig wisselende speciale aanbiedingen. Zo beleef je maximaal plezier in een steakhouse in Amsterdam dat je met een paar klikken in het digitale spectrum gevonden en gereserveerd hebt. Zo kun je, terwijl je weet dat er aan het einde van de dag een gedekt tafeltje op je wacht, nog relaxter je weg vervolgen naar bezienswaardigheden als het Anne Frankhuis, de Albert Cuypmarkt, het Leidseplein, het EYE Filmmuseum, het Diamant Museum en wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds.
 3. 3.

  Dagelijks succes in een steakhouse in Amsterdam

  Op welk moment je de stad ook bezoekt je kunt dagelijks succesvol terecht in een steakhouse dat in Amsterdam gevestigd is. Je kunt ervan op aan dat een locatie die je online via Quandoo gevonden hebt altijd garant staat voor lekker uitgebreid en gezellig eten in een gastvrije en sfeervolle gelegenheid. Je kunt een geslaagde selectie maken en kiezen voor uiteenlopende restaurants of een goed steakhouse in topstad Amsterdam voor je op weg gaat naar het archeologische Allard Pierson Museum, de Jordaan, de Westerkerk, The Dungeon, museum de Hermitage of het Joods Historisch Museum.
 4. 4.

  Ook voor kinderen is er een perfect steakhouse in Amsterdam te vinden

  Het kan soms een hele uitzoekerij zijn om voor een gezin met kinderen een passend restaurant te vinden. Met Quandoo is dit probleem verleden tijd. Je kunt er online zien of er in Amsterdam een steakhouse te vinden is waar je ook met het allerjongste gezelschap terecht kunt. De keuze blijkt groter dan je denkt, zodat het eenvoudig is om te reserveren in een gelegenheid met faciliteiten en menu’s voor kinderen. Als je daar online je reservering geboekt hebt, kun je relaxt je weg vervolgen en leuke plekken bezoeken zoals bijvoorbeeld Nederlands oudste dierentuin Artis, tassenmuseum Hendrikje en museum Micropia waar je kennis kunt maken met microscopisch kleine organismen en hun leefwereld. Daarna geniet je nog meer van eten in een goed steakhouse in Amsterdam.
 5. 5.

  Nagenieten en gezellig bijpraten doe je in een steakhouse in Amsterdam

  Als je aan het einde van de dag hongerig en dorstig bent geworden, dan kun je aan een tafeltje van een steakhouse in Amsterdam ontspannen nagenieten en bijpraten over alles wat je in de stad meegemaakt hebt. Terwijl je met veel plezier herinneringen ophaalt en alvast wat digitale foto’s bekijkt, kun je met je reisgenoten kiezen uit gerechten als spareribs, kingsize steaks, gegrilde visspecialiteiten en veel andere smaakvolle gerechten die je op de menukaart van een steakhouse in Amsterdam vindt.