Kaart bekijken
Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Thais
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers
16

Thaise restaurants in Amsterdam

Thaise restaurants Amsterdam: proef het Aziatische paradijs in de hoofdstad

Thailand is een van de meest geliefde vakantielanden van Azië. De vriendelijke mensen, mooie natuur en paradijselijke stranden zorgen voor een heerlijke vakantietijd. Bovendien is ook de keuken een reden om naar Thailand te gaan. Hoewel? Je kunt ook gezellig naar Amsterdam om allerlei Thaise restaurants te ontdekken. Er zitten er tientallen die variëren in het menu, interieur en presentatie. Dus hou je van nieuwe eetgelegenheden ontdekken en ben je gek op Aziatisch eten? Reis dan snel af naar Amsterdam om de Thaise restaurants uit te proberen. Bestel wel vooraf een tafel via Quandoo, zodat je niet voor een volle zaak komt te staan.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Green Papaya

Centrum
Thais
5.4/678

SOI 66 - Thai Food Café

Oost
Thais
4.6/643

Me Naam Naan

Centrum
Thais
5.5/661
Beste restaurants in de buurt?

Thaicoon

Oost
Thais
5.2/631

Thai & Co

Centrum
Thais
4.6/626

Sawaddee Ka Thai restaurant

West
Thais
4.7/622

Song Kwae

Centrum
Thais
4.9/628

Take Thai

Centrum
Thais
5.0/619

Songkran

Centrum
Thais
6.0/63

Royal Thai

Centrum
Thais
5.4/613

Baan Pong Thais Eethuis

Oost
Thais
5.7/63

Thaicoon Almere

Almere Stad
Thais
4.9/67

Roeng Reang

Centrum
Thais

SOI74 - Thai Food Café

Zuid
Thais
4.3/620

Thai Fusion

Centrum
Thais
5.0/61

Maenaam Thai Restaurant

Centrum
Thais
5.6/611
 1. 1.

  Amsterdam: Thaise restaurants in een culinaire smeltkroes

  De Amsterdamse gemeente heeft het hoogste aantal verschillende nationaliteiten van alle gemeentes in de wereld. Geen wonder dus dat de hoofdstad een grote mengelmoes is van allerlei restaurants. Behalve Thais heeft Amsterdam ook de Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse, Mediterrane en nog veel meer verschillende keukens te bieden. De stad is sowieso al in het verleden een trekpleister geweest voor immigranten. Zo zorgde de Gouden Eeuw voor ruim een verdubbeling van de bevolking. Tegenwoordig heeft ook de toerist de Nederlandse hoofdstad ontdekt, waardoor deze tijdens de vakantiemaanden een extra internationaal publiek heeft.
 2. 2.

  Ontdek de gezonde keuken van Thaise restaurants in Amsterdam

  De Thai gebruiken graag veel verschillende ingrediënten en specerijen in hun gerechten. Daarbij is het de kunst om zuur, zout, zoet, pittig en bitter in een maaltijd te verenigen. Het is dus best een kunst om een kok in de Thaise restaurants van Amsterdam te zijn. Ook bereiden de Thai hun eten met veel verse producten. Hierdoor staan er veel gezonde gerechten op het menu van Thaise restaurants in Amsterdam. Zo vind je bij het eethuis Baan Pong heerlijke vegetarische culinaire creaties, zoals tofu met oestersaus, gemengde groenten en knoflook.
 3. 3.

  Thaise restaurants in Amsterdam: lees de beoordelingen bij Quandoo

  Ben je een visliefhebber? Ook dan kun je genieten van de kookkunsten van de Thai. Probeer bijvoorbeeld bij Maenaam Thai restaurant 'Plaa Priauw Waan', oftewel gebakken vis met ananas en groenten in zoetzure saus. De gerechten uit Thailand kunnen erg pittig zijn. Sommige eetgelegenheden geven je daarom de keuze om voor milde varianten te kiezen, zoals Jasmine Thai. Er zijn dus voor iedere culinaire liefhebber de juiste Thaise restaurants in Amsterdam aanwezig. Bij Quandoo kun je zien hoe andere restaurantbezoekers een eetgelegenheid ervaren hebben. Handig om te weten, voordat je gaat reserveren.