10 Tapas in Breda

Tapas Breda: geniet van de Spaanse keuken in een adembenemende stad

De spreekwoordelijke gastvrijheid van Noord-Brabant kun je volledig ondergaan in het adembenemende Breda en de tapas restaurants van de stad. Hier ontmoeten twee werelden elkaar en kun je als bezoeker genieten van culinaire hoogstandjes uit de Spaanse keuken en aantrekkelijke bezienswaardigheden op het gebied van cultuur, kunst en historie. Ook liefhebbers van oude architectuur komen in een van de voornaamste steden van West-Brabant volledig aan hun trekken tijdens het bekijken van de vele oude panden in de historische binnenstad. De bedrijvigheid, de gastvrije sfeer en het bijzondere stadsbeeld zorgen voor een uitnodigende werking die veel toeristen en andere bezoekers van de stad weet te inspireren. Tapas eten in Breda is dan ook dubbel en dwars genieten voor iedereen die de stad en al zijn mogelijkheden gaat ontdekken.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
Spaans
5.2/668
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Paso Doble

Centrum
Spaans
5.4/619
Paso Doble

Tapas Restaurant El Pueblo

Centrum
Spaans
4.7/641
Tapas Restaurant El Pueblo
Beste restaurants in de buurt?

Tapas & Grill Espana

Centrum
Spaans
4.6/629
Tapas & Grill Espana

Restaurant Granada

Centrum
Spaans
5.0/624
Restaurant Granada

Que Pasa

Centrum
Spaans
4.8/615
Que Pasa

Que Pasa

Centrum
Spaans
3.3/635
Que Pasa

La Paella

Centrum
Spaans
6.0/61
La Paella

El Borne

Centrum
Spaans
5.5/64
El Borne

Barca - Bar y Restaurante

Centrum
Spaans
5.0/61
Barca - Bar y Restaurante
 1. 1.

  Eenvoudig online reserveren en smaakvol tapas in Breda eten

  Als je er tegenop ziet om uit het grote aanbod een goed restaurant te kiezen, dan kun je snel en heel eenvoudig online ontdekken waar je de beste tapas in Breda kunt eten. Dit is mogelijk met behulp van de app en de website van Quandoo. Je wordt er in de gelegenheid gesteld om vlot verschillende locaties, menukaarten en prijslijsten met elkaar te vergelijken. Ook kun je je keuze mede bepalen door de reviews die andere gaten via Quandoo hebben achtergelaten. Gemakkelijker kunnen we het je niet maken wanneer je zonder veel gedoe te weten wilt komen waar je in Breda het beste tapas kunt gaan eten. En het mooiste is dat je met behulp van Quandoo zelfs met enkele klikken op je smartphone, tablet of computer alvast je reservering kunt plaatsen in het etablissement van je keuze.
 2. 2.

  In Breda tapas eten: een internationaal uitstapje in een oer-Hollandse stad

  Als je tapas in Breda gaat eten, maak een internationaal uitstapje in een oer-Hollandse stad die zich graag ontdekken laat door toeristen van over de hele wereld. Je kunt er, voordat je uit eten gaat, bijvoorbeeld de Onze-Lieve-Vrouwekerk uit 1547 bezoeken of een kijkje nemen bij onder andere de Burcht, Kasteel Bouvigne, het Begijnhof, het Game Museum of het Princenhaags Museum. Je komt ogen te kort tijdens een wandeling langs monumentale panden of door het mooi aangelegde Stadspark. Het is niet zo vreemd wanneer je na een dag vol belevenissen in de stad trek hebt gekregen in een goede maaltijd met een lekker glas bier of een smaakvolle wijn. Tapas eten in Breda is dan een goed idee voor iedereen die op culinair gebied echt eens iets bijzonders wil meemaken. Je vindt online snel de juiste locatie die precies voldoet aan jouw wensen en eisen als het gaat om smaakvol en gezellig eten in een gelegenheid waar je comfortabel kunt zitten en heerlijk kunt ontspannen.
 3. 3.

  Tapas eten in Breda: zeker ook geschikt voor gezinnen met kinderen

  Met kinderen kan het lastig zijn om een geschikt restaurant te vinden. Zeker in een stad waar je zelf niet bekend bent. Wat dat betreft biedt Quandoo je uitstekende mogelijkheden om snel online restaurants te vinden waar je in Breda tapas kunt eten. Wanneer je een bij jou passende eetgelegenheid gevonden hebt, kun je ook direct online reserveren en je zo jezelf verzekeren van een leuke plek rond etenstijd. Zo kun je zorgeloos de stad verder verkennen in de wetenschap dat het met je lunch of diner helemaal goed komt. Op deze manier wordt tapas eten in Breda nog leuker en kun je via Quandoo ook nog eens profiteren van speciale aanbiedingen en loyalty points.
 4. 4.

  Succes verzekerd met tapas eten in Breda

  Als je gebruik maakt van de praktische dienstverlening van Quandoo, ben je verzekerd van succesvol tapaseten in Breda. Je kunt via de app of de website van tevoren online de kwaliteit en de locaties van verschillende restaurants bekijken om je snel op de hoogte te stellen van wat voor jou de ultieme keuze is. Omdat je daarna direct online kunt reserveren, hoef je je verder geen zorgen te maken over eten en drinken in een topstad met aantrekkelijke locaties zoals dierentuin Reptielenhuis De Aarde, de Willem Merkxtuin, het Stedelijk museum en de Kloosterkazerne. Ook Speelgoed- en Carnavalsmuseum 'Op Stelten' in Oosterhout biedt volop vermaak voor het hele gezin voordat je heerlijk tapas in Breda gaat eten.
 5. 5.

  In Breda tapas proeven: een perfect einde van een leuke dag

  Als je je dag besluit met tapas proeven in Breda, dan kun je ontspannen nagenieten terwijl je geniet van pinchos, tortilla de patatas, albondigas, calamares en andere smaakvolle soorten tapas die in Bredaverkrijgbaar zijn. Als je gebruikmaakt van de online keuzemogelijkheden van Quandoo, hoef je nooit bang te zijn dat je geen geschikt restaurant of een andere horecagelegenheid kunt vinden. De mogelijkheden zijn zeer divers en geschikt voor iedereen.