Amstelhoeck Amsterdam image 1
Amstelhoeck Amsterdam image 2

Amstelhoeck

Ausgezeichnet
4.6/6
185 Bewertungen

Über Amstelhoeck

Weitere Informationen zu Amstelhoeck gibt es in Niederländisch Sprache. Bitte ändern Sie die Sprache, Niederländisch, um weitere Informationen angezeigt zu bekommen.

Öffnungszeiten

Jetzt geöffnet - Schließt um 22:00
Donnerstag
09:00 - 22:00
Freitag
09:00 - 22:00
Samstag
10:00 - 22:00
Sonntag
10:00 - 22:00
Montag
09:00 - 22:00
Dienstag
09:00 - 22:00
Mittwoch
09:00 - 22:00

Adresse

Amstelhoeck
Amstel 1
1011 PN Amsterdam
Sicher Dir Deinen Tisch rechtzeitig!

Speisekarte

Winter menukaart Diner

pdf

Winter menukaart Lunch

pdf

185 Bewertungen für Amstelhoeck

Ausgezeichnet
4.6/6
185 Bewertungen
Service & bedienung:Freundlich
Essen:Köstlich
Wartezeit:Kurze wartezeit
Atmosphäre:Sehr angenehm
Preis-leistungs-verhältnis:Sehr gut
Lautstärke:Angenehm
Am nützlichsten
  • Am nützlichsten
  • Am besten bewertet
  • Neueste zuerst
"Ausgezeichnet"6/6
Lianne W.vor einem Monat · 1 Bewertung

Gezellige locatie, lekker borrelen en eten. Vriendelijk personeel. Altijd heel erg druk dus reserveren is mijn advies. Als je aangeeft dat je naar een voorstelling gaat houden ze rekening met de tijd waarop je gegeten moet hebben. Gewoon genieten.

"Ausgezeichnet"6/6
Martin S.vor 2 Monaten · 1 Bewertung

I definitely recommend this restaurant. They serve Amstel beer by the Amstel river. It is modern, spacious and very lively most of the time, and the food is very good as well. Nice bitterballen :)

"Ausgezeichnet"6/6
Frederique B.vor 3 Monaten · 1 Bewertung

Erg leuk restaurant om voor de voorstelling een hapje te eten. Goede sfeer, attente bediening en goed gegeten. Wij hebben het als zeer aangenaam ervaren en Amstelhoeck zetten wij op ons lijstje.

"Ausgezeichnet"6/6
Ferry D.vor 3 Monaten · 3 Bewertungen

Goede, vriendelijke bediening en goed eten! Heel goed te combineren met een ballet of opera voorstelling. Ze houden dan ook rekening met de begintijd van de voorstelling zodat je zeker op tijd komt.

"Ausgezeichnet"6/6
Maria C.vor 2 Jahren · 1 Bewertung

Wij wilden een bezoek brengen aan Romeo en Julliette. We boekten bij Amstelhoeck. Daarna keken we nog even naar de meningen van anderen. Die waren niet te best. Wat een verrassing dat ons verblijf en eten daar geweldig was. Kelly ontving ons met veel enthousiasme en leidde ons naar een tafeltje. Het was er een gezellige drukte. Het eten werd snel geserveerd. Ook gaf Kelly aan dat we gerust een pauze bij het eten konden nemen en een signaal geven als we het hoofdgerecht wensten. In een woord subliem en daarna nog een prachtige voorstelling.

"Großartig"5/6
Albert R.vor 2 Jahren · 1 Bewertung

Het was een warme ervaring zo persoonlijk te worden ontvangen,zelfs mijn naam stond op de gereserveerde tafel ,we hadden een magnifiek uitzicht op de Amstel en Amsterdam. De sfeer in de Amstelhoeck was ook prettig, de bediening uitstekend ,accuraat en vriendelijk. Kortom: wij hebben genoten van ons verblijf vanaf half vijf tot plm. half acht ,voordat we naar de Stopera gingen voor het betoverende Nationaal ballet met de opvoering van La Bayadère. Vanuit Groningen wens ik de medewerkers al het goede toe,ga zo door! Jullie zijn een parel in de de horeca branche. Voor herhaling onzerzijds vatbaar! H.groet, A.Ramaker,arts Ezinge (Gr)

"Großartig"5/6
M W.vor 5 Monaten · 1 Bewertung

Op zich goed om snel iets te eten voordat een voorstelling begint. Die avond dat wij er waren viel er veel op de grond door de drukte. Ook naast ons door een voorbij vliegende serveerster, er viel een bakje met mayo of id op de grond, de spetters vlogen alke kanten op, ook op t colbert van mijn man. Kan gebeuren maar er werd helemaal niet geïnformeerd, of sorry gezegd. Een deel van t spul hebben wij met een servet opgeveegd. Later kwam iemand om de rest van de vloer op te nemen en er werd alleen gezegd dat zoiets alle kanten opvliegt. Alsof het normaal is! (het zat niet alleen op mn mans colbert, ook op de tafelpoten, zijkant van de stoel)

"Ausgezeichnet"6/6
Dana N.vor 2 Jahren · 1 Bewertung

Ik was daar niet de eerste keer. Ik ga vaak naar Amstelhoeck as ik naar de voorstelling van het Nationaal Ballet ga Het is altijd druk daar op deze dagen. Het eten was voortreffelijk, bediening zeer goed. Alles was prima en naar mijn wensen.

"Okay"3/6
Marion v.vor 5 Monaten · 1 Bewertung

Het eten in Amstelhoeck was van een goede kwaliteit, echter wij (2 personen) konden geen gesprek voeren, daar in dezelfde ruimte een plek werd bezet voor een staande receptie. Het lawaai overschaduwde elke positieve ervaring om te genieten van een gezellig samen zijn. De datum was vrijdag 14 december. We overwegen niet meer bij de Amstelhoeck te reserveren.

"Ausgezeichnet"6/6
Carin P.vor einem Jahr · 1 Bewertung

Er bleek een leuke tafel aan het raam met uitzicht op de Amstel gereserveerd te zijn voor ons. We kwamen wat later aan dan gepland (omlopen ivm afsluiting uitgang metrostation) dus hadden geen tijd voor volledige menu. Lekker warm brood met 'smeersels'en toen een hoofdgerecht, allen namen we vis (heerlijk!) en toen koffie. Op de website had ik gelezen dat er een theatermenu zou zijn. Was onze serveerster niet bekend. Jammer, want dat gaat vaak sneller omdat de keuken daarop is ingespeeld.

2 Personen
Dieses Restaurant hat keine Verfügbarkeiten mehr.
Heute (Donnerstag)
Mai 2018
M
D
M
D
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Uhrzeit auswählen: