10 Italiaanse restaurants in Delft

Italiaanse restaurants Delft: proef een heerlijke keuken in een charmante stad

Een prachtig decor voor de Italiaanse restaurants biedt Delft. Deze historische stad is een van de meest bezienswaardige oorden van Nederland. Er zijn bijvoorbeeld een reeks monumentale gebouwen, zoals de Waag, het stadhuis en de watertoren. Verder heeft de plaats een aantal mooie kerken waaronder de markante Nieuwe Kerk aan de Markt. Wil je dus Italiaanse specialiteiten proeven in restaurants in Delft? Dan brengt de stad je alvast in de juiste sfeer. Bij de Italianen draait het namelijk ook om schoonheid, kunst en smaak. Dat proef je wanneer je via Quandoo een tafel reserveert in een van de Delftse Italiaanse restaurants.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Dolce Amaro

Binnenstad
Italiaans
4.7/633
Dolce Amaro

La Tasca

Binnenstad
Italiaans
5.6/69
La Tasca

Casa di David

Centrum
Italiaans
5.0/6262
Casa di David
Beste restaurants in de buurt?

YamYam

West
Italiaans
5.3/6330
YamYam

Restaurant Napoli

Centrum
Italiaans
5.1/6161
Restaurant Napoli

Saturnino

Centrum
Italiaans
5.2/6132
Saturnino

Pianeta Terra

Centrum
Italiaans
5.6/6116
Pianeta Terra

Maximo

Centrum
Italiaans
5.3/6133
Maximo

O'Pazzo Pizzeria

Centrum
Italiaans
5.1/6147
O'Pazzo Pizzeria

Italiaans Restaurant l'Arena

Zuid
Italiaans
5.1/698
Italiaans Restaurant l'Arena
 1. 1.

  Historisch Delft: Italiaanse restaurants in een stad van betekenis

  Prins Willem van Oranje en Delft hebben een sterke band. Dit is de stad waar de 'vader des vaderlands' de laatste jaren van zijn leven woonde en werd vermoord. Ben je geïnteresseerd in deze geschiedenis bezoek dan de Nieuwe Kerk, want hierin is zijn praalgraf. Nog meer over de prins kun je ontdekken in het museum Prinsenhof. Hier vind je allerlei soorten kunst, maar ook de kogelgaten in de muur die het einde betekenden van het leven van Willem van Oranje. Het museum biedt echter veel meer dan dat. Je kunt er ook van alles ontdekken over de prins zijn leven en wat hij voor Nederland heeft betekend. Verder bevind je je tijdens een bezoek aan de Italiaanse restaurants in Delft in de voormalige woonplaats van beroemde Nederlanders. Hier woonden onder andere de kunstschilder Johannes Vermeer, de wetenschapper Antonie van Leeuwenhoek en rechtsgeleerde Hugo de Groot.
 2. 2.

  Ontdek allerlei soorten Italiaanse restaurants in Delft

  Wanneer je even bij wilt komen van het bezoeken van de vele bezienswaardigheden kun je dat prima doen in een van de Italiaanse restaurants in Delft. Ga bijvoorbeeld Italiaans à la Sicilië eten in Dolce Amaro. De troef van deze eetgelegenheid is de huisgemaakte pasta. Verder vind je hier diverse carpaccio's en natuurlijk heerlijke pastagerechten. Als 'dolci' kun je onder andere voor een huisgemaakte tiramisu kiezen. La Tasca is een van de Delftse restaurants die een Italiaanse keuken combineert met een Franse en een Spaanse. Extra spannend om hier te dineren is het feit dat er geen vaste menukaart is. Iedere dag is er namelijk een andere samenstelling van gerechten. Dit is dus een ideaal restaurant voor iedereen die van culinaire verrassingen houdt. Weet je gewoon echt zeker dat je een bepaalde pizza of calzone wilt? Dan bieden onder andere Little Italy en Milan Ciao Ciao je een uitgebreide keuze. Maar net zoals bij alle Italiaanse restaurants in Delft bevat de menukaart meer dan deze traditionele deeggerechten . Je kunt er namelijk ook vlees en vis op zijn Italiaans bestellen.
 3. 3.

  Verdien loyaltypunten met eten in de Italiaanse restaurants in Delft

  De keuken van Italië is een van de meest beroemde van de wereld. Waarom dat is, ervaar je volop tijdens een etentje in een van de Italiaanse restaurants van Delft. Van de heerlijkste stoofpotten tot en met perfect gegrilde vis en van rijk gevulde pizza's tot en met idem dito pasta's: voor iedere smaak hebben de Italianen wel het juiste gerecht. Wil jij zoveel mogelijk van de Italiaanse kookkunsten ontdekken? Maak dan een restauranttoer. Ga daarvoor gewoon bij Quandoo op zoek naar Italiaanse restaurants in Delft of een andere plaats. Lees de reviews, zodat je weet hoe het eten, de bediening en de sfeer is. Bepaal daarna je keuze en reserveer in een paar simpele handelingen je tafel. Als beloning heb je niet alleen zeker een plek beschikbaar, maar krijg je na je maaltijd ook honderd loyaltypunten. Heb je er duizend, dan kun je ze inwisselen voor een voucher ter waarde van EUR 10,00. Profiteer dus van het bonus- en reserveringssysteem van Quandoo en bestel snel een tafel in een van de Italiaanse restaurants in Delft!