Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
10

Italiaanse restaurants in Den Bosch

Italiaanse restaurants in Den Bosch: genieten op alle fronten

Als je in Noord-Brabant verblijft, dan kun je rekenen op een flinke portie natuurschoon, prachtige dorpen en steden en maximale gastvrijheid. Zo kun je in de stad en de Italiaanse restaurants van Den Bosch, ofwel 's-Hertogenbosch, op alle fronten genieten van kunst, cultuur, geschiedenis, vermaak, een aantrekkelijke natuurlijke omgeving en culinaire hoogstandjes uit de Zuid-Europese keuken. Wanneer je in de stad bent, dan zijn er veel verschillende locaties te vinden die zonder meer je aandacht verdienen. Je vindt er in het oude centrum bijvoorbeeld de in 1530 voltooide gotische Sint-Janskathedraal, het Noord-Brabants Museum, het prachtige uit de tweede helft van de 14e eeuw daterende stadhuis en het Stedelijk Museum waar veel interessante informatie en voorwerpen te vinden zijn die getuigen van de roemrijke historie van de stad. Wanneer je daarna dorst of trek hebt gekregen, kun je goed terecht in een van de uitstekende horecagelegenheden die de stad rijk is. Zo vind je in Den Bosch ook eersteklas Italiaanse restaurants waar je geweldig kunt eten en drinken.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Pastabar Undici

Pastabar Undici

Centrum
Italiaans
4.6/68
Pastabar Undici
Tina Pica

Tina Pica

Binnenstad
Italiaans
5.0/66
Tina Pica
Bellagio

Bellagio

Binnenstad
Italiaans
5.1/624
Bellagio
YamYam

YamYam

West
Italiaans
5.4/6296
YamYam
Casa di David

Casa di David

Centrum
Italiaans
4.9/6184
Casa di David
Napoli

Napoli

Centrum
Italiaans
5.0/689
Napoli
Saturnino

Saturnino

Centrum
Italiaans
5.1/6113
Saturnino
O'Pazzo Pizzeria

O'Pazzo Pizzeria

Centrum
Italiaans
5.0/6139
O'Pazzo Pizzeria
La Cantina di David

La Cantina di David

Centrum
Italiaans
5.5/6114
La Cantina di David
Pianeta Terra

Pianeta Terra

Centrum
Italiaans
5.5/690
Pianeta Terra
 1. 1.

  Online eenvoudig en snel in Den Bosch Italiaanse restaurants ontdekken

  Als je in Den Bosch met zijn Italiaanse restaurants bent, dan raak je, voordat je gaat eten, niet uitgekeken. In het Jheronimus Bosch Art Center vindt je een permanente overzichtstentoonstelling over het werk en het leven van de in de stad geboren kunstschilder Jheronimus Bosch. Daarna kun je aan de Markt in het stadscentrum ook De Moriaan bezoeken, een gebouw dat geldt als een van de oudste bakstenen huizen van Nederland. In de omgeving van de stad kun je ook heerlijk recreëren en wandelen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Daarnaast is ook Stadspark Mariënburg een leuke locatie voor het hele gezin. Als je genoeg gezien en beleefd hebt, dan vindt je in Den Bosch verschillende Italiaanse restaurants met uitgebreide menukaarten. Via Quandoo kun je snel online uiteenlopende etablissementen met elkaar vergelijken door de menukaarten, prijslijsten en reviews van ander gasten te lezen. En het mooiste is dat je zelfs direct online een tafeltje kunt reserveren in een eetgelegenheid die jou het beste bevalt qua sfeer, gerechten en prijzen.
 2. 2.

  Culinaire en andere avonturen in Den Bosch en zijn Italiaanse restaurants

  Als het gaat om een grote diversiteit aan culinaire en andere avonturen, dan zit je helemaal goed in Den Bosch en zijn Italiaanse restaurants. De inspirerende ambiance van de stad geeft jong en oud echt het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. De vele prachtige gevels van middeleeuwse panden scheppen een aangename sfeer terwijl de bedrijvigheid die je er overal aantreft zorgt voor een extra gezellig verblijf. Ook als je van shoppen houdt, dan kom je in de gevarieerde winkelstraten absoluut aan je trekken. Na een tocht langs onder meer het standbeeld van Jeroen Bosch, het water van de Binnendieze en de stadswallen, kun je in de Italiaanse restaurants van Den Bosch je hart ophalen tijdens een goede maaltijd. Je vindt de diverse locaties eenvoudig via de website of de app van Quandoo met een paar klikken op je smartphone, tablet of computer.
 3. 3.

  Volop keuze uit de beste Italiaanse restaurants van Den Bosch

  Ongeacht je voorkeuren, kun je in de Italiaanse restaurants van Den Bosch altijd goed eten en drinken. Op de kaart vindt je er, naast veel traditionele pastagerechten als macaroni- en spaghettischotels, ook een ruime keuzemogelijkheid aan uiteenlopende steenovenpizza's en gerechten als onder andere carpaccio, lasagne, overheerlijke ossobuco, ravioli, torta caprese en verschillende ambachtelijk bereide ijssoorten. Maak kennis met de voordelen van het via Quandoo online vinden en reserveren van de beste Italiaanse restaurants in Den Bosch.