Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Tapas
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

2 Tapas in Centrum, Den Haag

Tapas Den Haag centrum: traditionele Spaanse hapjes in een leuke stad

Als je echt een unieke dag wil beleven in een bijzondere stad met veel bezienswaardigheden en goede eetgelegenheden, dan is een bezoek aan Den Haag centrum en de tapas restaurants die je er kunt vinden een uitstekende keuze. In en rond de stad vindt je alles voor iedereen die houdt van historische locaties, culturele uitstapjes, historie, architectuur en optimaal vermaak. Je kunt er zelfs in het aangrenzende Scheveningen een mooie tijd beleven als je van zon, zee, strand en watersport houdt. Voor je in Den Haag centrum tapas gaat eten, moet je een aantal dingen echt gezien hebben. Je kunt daarbij denken aan het Binnenhof, Paleis Noordeinde, de Hofvijver, het Mauritshuis, het Vredespaleis en het Gemeentemuseum.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Que Pasa

Centrum
Spaans
3.3/635
Que Pasa

Sinjoor - Den Haag

Centrum
Spaans
4.0/66
Sinjoor - Den Haag
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Snel online ontdekken waar je tapas in Den Haag centrum kunt eten

  Via Quandoo kun je snel online ontdekken waar je in Den Haag centrum de heerlijkste tapas kunt eten. Op de website of via de app kun je met een paar digitale klikken een helder overzicht downloaden van alle horecagelegenheden die je in de stad kunt vinden. Je kunt er zonder al te veel moeite verschillende etablissementen met elkaar vergelijken aan de hand van de locaties, prijslijsten en beschikbare menu’s. En als je gevonden hebt wat je zoekt, kun je in het restaurant van je keuze online reserveren zodat je zeker weet dat je rond etenstijd terecht kunt in een eetgelegenheid waar je in Den Haag centrum het beste tapas kunt eten.
 2. 2.

  Proef alle soorten tapas in Den Haag centrum

  Er zijn in Den Haag centrum goede tapas restaurants waar je alle soorten van deze Spaanse lekkernijen kunt proeven. Je vindt de diverse locaties snel met de online mogelijkheden die Qandoo je biedt. En wanneer je via de app of de website een tafeltje reserveert, kun je ook nog eens profiteren van geweldige aanbiedingen en loyalty points waarmee je een leuk bedragje kunt besparen. Maar voor je gaat tapas eten in Den Haag centrum bezoek je eerst Madurodam, attractiepark Duinrell in Wassenaar, Sea Life Scheveningen, Panorama Mesdag en Familiepark Drievliet.
 3. 3.

  Supergezellig je dag afsluiten met tapas eten in Den Haag centrum

  Voor je weer naar huis gaat, moet je in de stad even wat gaan eten. Je kunt je dag supergezellig en smaakvol afsluiten in een tapas restaurant in Den Haag centrum dat je online via Quandoo gevonden hebt.