Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Aziatisch
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

10 Aziatische restaurants in Den Haag

Ontdek de beste Aziatische restaurants van Den Haag

De Aziatische restaurants in Den Haag brengen de Oriënt verrassend dichtbij. Ga op een culinaire reis met verse ingrediënten en kruiden en specerijen uit het Verre Oosten. Of je voorkeur nu uitgaat naar Chinees, Japans, Thais of een moderne fusiekeuken: je vindt het in 's-Gravenhage. Deze stijlvolle stad heeft van oudsher al een bijzondere band met Azië. De vele Aziatische restaurants in Den Haag bouwen voort op oude tradities, waarin oost en west elkaar ontmoetten.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Soeboer Brouwersgracht

Centrum
Indonesisch
5.3/6142
Soeboer Brouwersgracht

Garoeda

Centrum
Indonesisch
5.0/698
Garoeda

Soeboer Garden

Escamp
Indonesisch
5.1/6138
Soeboer Garden
Beste restaurants in de buurt?

Kaniway

Centrum
Aziatisch
5.1/617
Kaniway

Tri Tunggal

Centrum
Indonesisch
5.4/610
Tri Tunggal

Baryo Pilipinas

Centrum
Filipijns
4.0/66
Baryo Pilipinas

Toko Nusantara

Centrum
Indonesisch
Toko Nusantara

Waroeng Soeboer

Centrum
Indonesisch
5.0/61
Waroeng Soeboer

The Raffles

Centrum
Indonesisch
The Raffles

Palembang

Segbroek
Indonesisch
Palembang
 1. 1.

  De geschiedenis achter de Aziatische restaurants in Den Haag

  Wat bracht Aziatische restaurants naar Den Haag? Deze 'mooie stad achter de duinen' was ooit slechts een klein dorpje. De graaf, die van hieruit Noord-Holland bestuurde, zag geen redenen voor speciale stadsrechten. Toen het inwonertal groeide, kwam het tot een conflict tussen de staat en de lokale bestuurders. Het gevolg: 's-Gravenhage werd een zelfstandige gemeente. De stad zou altijd het bestuurscentrum van Nederland blijven. In 1945 werd de onafhankelijkheid van Indonesië uitgeroepen. Vele Indische Nederlanders zochten hun toevlucht tot Nederland. De stad 's-Gravenhage bood velen onderdak, en werd ook wel 'de weduwe van Indië' genoemd. Met de komst van de Indische Nederlanders verrezen er vele Aziatische restaurants in Den Haag. Vandaag kunnen culinaire fijnproevers genieten van een grote diversiteit aan oosterse keukens.
 2. 2.

  Ontdek de Aziatische restaurants van Den Haag

  Wie van Chinese of Indische gerechten houdt, zit goed in 's-Gravenhage. Maar wat dacht je van de traditionele Uyghurse keuken? Aan de Raamstraat in het centrum vind je het allereerste Uyghurse restaurant van Nederland. De basis van deze keuken bestaat uit gerechten uit West-China, met smaakvolle invloeden uit Turkije en Rusland. Voor de smaak uit het land van Insulinde en Nusantara kun je terecht bij Tri Tunggal. De naam Tri Tunggal staat voor de drie Indonesische gebieden waaruit de specialiteiten afkomstig zijn. Andere smaakvolle Indonesische restaurants in Den Haag zijn Soeboer Garden, Soeboer Brouwersgracht en Garoeda. Wil je graag ook andere keukens ontdekken? Breng dan een bezoek aan Baryo Philipinas en laat je verrassen door de Filipijnse specialiteiten. Of trakteer jezelf op een heerlijke curry van het Indian Curry House aan de Thomsonlaan.
 3. 3.

  Aziatische restaurants Den Haag: reserveer nu via Quandoo

  Heb jij een bijzondere liefde voor Asian food? Breng dan snel een bezoekje aan de website van Quandoo. Hier vind je in één overzicht alle Aziatische restaurants in Den Haag. Lees de online reviews, of reserveer alvast een plekje. Bij Quandoo boek je eenvoudig vanachter je pc, tablet of smartphone. Zo hoef je straks alleen nog maar aan te schuiven en te genieten.