NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
10

Indonesische restaurants in Den Haag

Een authentieke rijsttafel bij de Indonesische restaurants Den Haag

De Indonesische archipel staat bekend als het land van diversiteit. Dit eilandenrijk gelegen tussen de Indische Oceaan en de Javazee was jarenlang een kolonie van Nederland. De keuken van Indonesië met al haar kruiden en specerijen drukte een geheel eigen stempel op de Hollandse kooktradities. Ben je op zoek naar de onvervalste smaak van de Archipel? Kom dan langs bij de Indonesische restaurants van Den Haag.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Soeboer Brouwersgracht

Soeboer Brouwersgracht

Centrum
Aziatisch
5.3/693
Garoeda

Garoeda

Centrum
Aziatisch
5.0/671
Soeboer Garden

Soeboer Garden

Escamp
Aziatisch
5.2/699
Tri Tunggal

Tri Tunggal

Centrum
Aziatisch
5.7/67
Waroeng Soeboer

Waroeng Soeboer

Centrum
Aziatisch
5.0/61
The Raffles

The Raffles

Centrum
Aziatisch
3.5/62
Palembang

Palembang

Segbroek
Aziatisch
Sampurna

Sampurna

Centrum
Aziatisch
5.1/6180
Spandershoeve

Spandershoeve

Omringende Landschap
Aziatisch
5.5/655
Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis

Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis

Centrum
Aziatisch
5.3/640
 1. 1.

  Indonesische restaurants in Den Haag: een rijke geschiedenis

  Dat er zoveel Indonesische restaurants in Den Haag te vinden zijn, is niet toevallig. Deze stad wordt ook wel 'de weduwe van Indië' genoemd. Nadat in 1945 de onafhankelijkheid van Indonesië was uitgeroepen, waren de Indische Nederlanders niet langer welkom in Indonesië. Nederland, en met name de stad 's-Gravenhage, bood hen een toevluchtsoord. In het begin werden de repatrianten vaak nog met argusogen bekeken. Zeker de geuren van trassi, knoflook en kemiri deden de wenkbrauwen fronsen. Het duurde echter niet lang of de eerste Indonesische restaurants in Den Haag verrezen. De smaak van Indië wordt vandaag alom gekoesterd.
 2. 2.

  Indonesische restaurants in Den Haag om te onthouden

  Genieten van goede Indonesische restaurants in Den Haag? Het centrum telt wel vijf noemenswaardige locaties. Restaurant en Waroeng Soeboer, te vinden aan de Brouwersgracht, zijn al sinds 1958 een begrip in 's-Gravenhage. Hier vind je nog de echte smaak uit de tempo doeloe, oftewel 'die goede oude tijd'. Wil je Indonesisch eten in stijl? Dan is restaurant Garoeda aan de Kneuterdijk de aangewezen plaats. In een stijlvolle atmosfeer worden de lekkerste gerechten geserveerd. Wie vooral gaat voor een brede smaakervaring, kan terecht bij Tri Tunggal aan het Noordeinde. In de gerechten komen de keukens van drie Indonesische windrichtingen samen. Ook The Raffles aan de Javastraat is een geliefde culinaire hotspot. Met behulp van kruiden uit Singapore en Maleisië creëren de chef-koks de heerlijkste gerechten. In Segbroek vind je Palembang, een Indonesisch restaurant dat werkt met pure ingrediënten uit Indonesië. Aloude recepten en kooktradities? Je herontdekt ze bij de Indonesische restaurants van Den Haag.
 3. 3.

  Indonesische restaurants in Den Haag: reserveer via Quandoo

  Dit is allemaal nog maar een greep uit de vele restaurants die Den Haag rijk is. Kijk snel op Quandoo en ontdek ze allemaal! Via deze handige website kun je ook binnen enkele muisklikken reserveren. Benieuwd wat anderen te zeggen hebben? Lees de reviews of deel je eigen ervaringen. De beste culinaire hotspots van Den Haag: je ontdekt ze via Quandoo.