Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Japans
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

10 Japanse restaurants in Den Haag

Oosters genieten bij de Japanse restaurants van Den Haag

Heb jij een passie voor de geheimen van de Oriënt? Dan valt er bij de Japanse restaurants in Den Haag een wereld te ontdekken. Misschien denk je bij Japanse gerechten direct aan sushi, maar de keuken is zeer uitgebreid en bevat tal van smakelijke gerechten. De Japanse restaurants in Den Haag werken met verse ingrediënten, zoals knapperige groenten en vis. Naast de traditionele gerechten is ook de innovatieve fusiekeuken bezig aan een opmars. Kortom: oosters genieten doe je in 's-Gravenhage!

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Sumo Scheveningen

Scheveningen
Sushi
5.0/6380
Sumo Scheveningen

Akihito Sushi

Rijswijk
Sushi
5.2/6382
Akihito Sushi

Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)

Centrum
Sushi
4.8/6293
Sumo Den Haag 1 (Prinsestraat)
Beste restaurants in de buurt?

Sumo Den Haag 2 (herengracht)

Centrum
Japans
5.0/689
Sumo Den Haag 2 (herengracht)

Kyoto Sushi Scheveningen

Scheveningen
Sushi
4.5/626
Kyoto Sushi Scheveningen

Sui Sha Ya

Scheveningen
Japans
5.8/64
Sui Sha Ya

De Sushimeisjes

Centrum
Sushi
5.0/61
De Sushimeisjes

Sushi Morikawa

Centrum
Sushi
6.0/61
Sushi Morikawa

Motto Sushi

Binnenstad
Sushi
4.9/6692
Motto Sushi

Sumo Haarlem 1

Centrum
Sushi
5.0/6531
Sumo Haarlem 1
 1. 1.

  De geschiedenis van Japanse restaurants Den Haag

  De Japanse restaurants in Den Haag vertegenwoordigen een stukje Azië aan de duinen. De stad staat dan ook bekend als een internationale plaats, die toeristen uit de hele wereld trekt. Je kunt er genieten van zon, zand en zee, maar ook van een boeiende historie en vele culinaire verrassingen. Toch was deze stad ooit nog een klein dorpje, genaamd Die Haghe. Het duurde lang voordat het groeiende plaatsje stadsrechten kreeg. De graaf, die vanuit dit dorpje het graafschap Holland bestuurde, voelde daar aanvankelijk maar weinig voor. De Hagenaars vochten echter voor hun rechten. Nadat het plaatsje stadsrechten, grachten en muren kreeg, kon het uitgroeien tot een heuse stad. Ook vandaag zetelt hier nog altijd de Nederlandse regering. Bezoek de Japanse restaurants in Den Haag, en maak kennis met een boeiende historie.
 2. 2.

  Geliefde Japanse restaurants in Den Haag

  Krijg jij spontaan trek bij het horen van de woorden maki, nigiri, temaki, sashimi en edamame? Reserveer dan snel een tafeltje bij de Japanse restaurants Sumo Den Haag 1 en 2, gelegen op resp. de Herengracht en de Prinsestraat. Hier vind je de lekkerste sushi en Japanse gerechten - zoveel als je op kunt. Smullen van sushi kan trouwens ook bij Akhito Sushi aan de Herenstraat, waar je je lekkernijen bestelt vanaf een tablet aan tafel. Voor sushi in Osaka-stijl (handgeperst) ga je naar Sushi Morikawa, een sfeervol restaurant aan de Balistraat. Hier wordt de rijst geperst in een rechthoekige houten mal en gecombineerd met gegrilde paling, garnaal en rauwe vis. Authentieker kan het niet!
 3. 3.

  Geniet van de beste Japanse restaurants in Den Haag

  Verheug je je al op een avondje Japans genieten? De mooiste culinaire avonturen beleef je via Quandoo. Dankzij onze online service is het vinden én reserveren van je favoriete restaurant nu eenvoudiger dan ooit. We bieden bovendien unieke voordelen. Deel je ervaringen en lees die van anderen, en spaar bij elk bezoek voor Loyalty Points. Op zoek naar restaurants in Den Haag? Met Quandoo staat je tafeltje altijd klaar.