Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Spaans
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

10 Spaanse restaurants in Den Haag

Spaanse restaurants Den Haag: ontdek de veelzijdige culinaire smaak van de Spanjaarden

Tapas zijn al jaren aan een ware opmars bezig in Nederland. Maar de keuken van Spanje heeft nog zoveel meer verrukkelijks te bieden. Ga maar eens eten in een van de Spaanse restaurants in Den Haag en ontdek hoe goed de Spanjaarden een groot stuk vlees kunnen grillen. Of hoe ze een heerlijke stoofpot maken van vis. Daarbij is natuurlijk paella een must als je geïnteresseerd bent in culinair Spanje. Voordat je echter op pad gaat in Den Haag en Spaanse restaurants opzoekt, bekijk dan eerst Quandoo. Hier worden allerlei eetgelegenheden beoordeeld, zodat je eenvoudig de beste exemplaren eruit pikt.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Que Pasa

Centrum
Spaans
3.3/635
Que Pasa

Sinjoor - Den Haag

Centrum
Spaans
4.0/66
Sinjoor - Den Haag

Tapas & Co

Binnenstad
Spaans
4.9/6174
Tapas & Co
Beste restaurants in de buurt?

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
Spaans
5.2/669
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Paso Doble

Centrum
Spaans
5.3/623
Paso Doble

Tapas Restaurant El Pueblo

Centrum
Spaans
4.7/641
Tapas Restaurant El Pueblo

Restaurant Granada

Centrum
Spaans
5.0/624
Restaurant Granada

Que Pasa

Centrum
Spaans
4.8/615
Que Pasa

La Paella

Centrum
Spaans
6.0/61
La Paella

El Borne

Centrum
Spaans
5.5/64
El Borne
 1. 1.

  Bezoek Den Haag met zijn Spaanse restaurants tijdens een meerdaagse citytrip

  's-Gravenhage is een stad die leeft. Het is ook zeker een plek waar je gerust een meerdaagse citytrip kunt maken. Van het strand krijg je vast nooit genoeg. Zomers kun je er genieten van de zon en de vele beachbars. 's Winters wacht de boulevard en het strand voor een lange wandeling. Maar ook de binnenstad is interessant. Ten eerste zetelt hier de Nederlandse regering in het Binnenhof. Daarbij zijn er diverse interessante musea, zoals het Mauritshuis. Verder kun je prima winkelen in de Haagse winkelstraten en natuurlijk lekker eten in een van de Spaanse restaurants van Den Haag.
 2. 2.

  Spaanse restaurants in Den Haag: van authentieke gerechten tot hippe tapas

  De keuken van Spanje valt onder het Mediterrane dieet. Dit wordt als een van de gezondste van de wereld beschouwd, doordat er veel verse en pure ingrediënten worden gebruikt. Bovendien bevat het veel vis, groenten en fruit. Er hoort natuurlijk ook een gezellig wijntje uit Spanje bij. Wanneer je graag de traditionele keuken van de Spanjaarden wilt proeven, dan kun je naar La Rana. Dit is een van de oudste Spaanse restaurants van Den Haag. Naast allerlei heerlijke tapas biedt deze bar – bodega ook een interessant à-la-cartemenu. Zo kun je in plaats van een paella ook eens een cazuela proberen. Dit is zeeduivel die geserveerd wordt in een saus met daarbij mosselen, schelpen en grote garnalen. Ook vleesliefhebbers komen aan hun trekken met bijvoorbeeld de kip in knoflooksaus.
 3. 3.

  Ontdek de best beoordeelde Spaanse restaurants van Den Haag

  Ook bieden gespecialiseerde tapasrestaurants vaak een à-la-cartemenu. Que Pasa biedt naast een uitgebreid tapasmenu namelijk ook hoofdgerechten. Zo kun je hier een T-bonesteak of lamskoteletten van de grill eten. Of probeer verschillende soorten gegrilde vis door een 'parrillade de pescado' te bestellen. De Spaanse restaurants in Den Haag zijn dus net zo veelzijdig als de stad zelf. Kijk daarom eerst bij Quandoo voordat je een keuze maakt en zie in één oogopslag welke Spaanse restaurants van Den Haag het beste scoren.