Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Steakhouse
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

10 Steakhouses in Den Haag

Steakhouse Den Haag: lekker en veel eten in een boeiende stad

Als je een steakhouse in Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland bezoekt, dan weet je dat je er lekker en veel kunt eten. Als je zoveel mogelijk van ’s-Gravenhage, zoals de stad ook wel wordt genoemd, wilt zien, dan kan het niet anders of je hebt aan het einde flinke trek gekregen. Je loopt heel wat af tijdens je bezoeken aan het Binnenhof, het Mauritshuis, het Vredespaleis, Panorama Mesdag en andere boeiende locaties. Op zo’n moment is het fijn om te weten dat er in Den Haag een steakhouse te vinden is waar je uitgebreid kunt eten en drinken na een eindeloze dag.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

BIT Grill

Centrum
Steak
5.0/6248
BIT Grill

Brooklyn

Scheveningen
Steak
5.6/65
Brooklyn

Toros Santiago Den Haag

Centrum
Steak
6.0/61
Toros Santiago Den Haag
Beste restaurants in de buurt?

Beef & More

Binnenstad
Steak
3.3/67
Beef & More

Piet de Leeuw

Centrum
Steak
5.3/6285
Piet de Leeuw

Castillo

Centrum
Steak
5.4/662
Castillo

La Brasa

Centrum
Steak
5.3/645
La Brasa

Buffalo Steakhouse

Zuid
Steak
5.1/69
Buffalo Steakhouse

Midtown Grill

Centrum
Steak
5.8/65
Midtown Grill

La Estancia Argentijns Steakhouse

Centrum
Steak
5.3/69
La Estancia Argentijns Steakhouse
 1. 1.

  Snel online een goed steakhouse in Den Haag uitkiezen

  Een goed steakhouse in Den Haag uitkiezen is tegenwoordig simpel. Je kunt online via Quandoo een selectie maken van alle horecagelegenheden in de omgeving. Je kunt daarbij selecteren op basis van de locatie, de menukaarten en de prijzen. Ook de reviews van anderen helpen je daarbij een handje. En wanneer jij weet hoe laat en waar je wilt eten, dan kun je direct reserveren in het steakhouse in Den Haag dat het beste bij jou past. Nu je dit weet, ga je vast een stuk relaxter op stap om een bezoek te brengen aan onder andere Madurodam, attractiepark Duinrell, museum Beelden aan Zee, Sealife in Scheveningen en het Museon.
 2. 2.

  Met slechts enkele online klikken reserveren in een steakhouse in Den Haag

  Met behulp van Quandoo, kun je, met slechts een paar klikken in het digitale spectrum, online reserveren in een leuk steakhouse in Den Haag waar ze weten wat lekker uit eten gaan voor jou betekend. Je vindt er op de menukaart het beste van het beste op culinair gebied. Je kunt daarbij denken aan verschillende steaks in uiteenlopende maten tot XL-kingsize aan toe. Ook gegrilde visspecialiteiten zijn er te vinden naast gerechten als gegrilde gamba’s, gevulde tortilla, spareribs, entrecote, ribeye, mixed grill en ossenhaas. Alles natuurlijk aangevuld met verse groenten, aardappels en friet. En voor de echte grote eters is een all you can eat menu absoluut een must.
 3. 3.

  Het afscheid van een topstad in een eersteklas steakhouse in Den Haag

  In een eersteklas steakhouse in topstad Den Haag, kun je onder het genot van een stevige vers bereide maaltijd optimaal nagenieten van een dag waarin je teveel gezien hebt om op te noemen!