Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Tapas
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

10 Tapas in Den Haag

Tapas Den Haag: de Spaanse keuken op zijn best

Je kunt heerlijk tapas eten in Den Haag, dat ook wel 's-Gravenhage genoemd wordt. In deze statige politieke hoofdstad van Nederland kunnen liefhebbers van kunst, cultuur, wetenschap, aantrekkelijke bezienswaardigheden, eigentijds vermaak en culinaire verrassingen maximaal genieten. In je vakantie, of gewoon tijdens en leuke dagtrip of een lang weekend weg, kun je in Den Haag, vlakbij diverse tapasrestaurants, veel zien en beleven bij onder andere het Binnenhof waar politiek op het scherpst van de snede bedreven wordt. Ook een bezoek aan het Mauritshuis, het Gemeentemuseum en Panorama Mesdag mogen niet op je agenda ontbreken. De multiculturele bevolking en de vele internationale toeristen die altijd in de stad te vinden zijn, zorgen voor een bruisende uitstraling met een grote aantrekkingskracht op iedereen die houdt van de diversiteit van het stadsleven. In de omgeving vind je alle mogelijkheden om je te kunnen vermaken op de meest bijzondere locaties waar tapas eten in Den Haag betekend dat je gaat genieten van de Spaanse keuken op zijn best.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Que Pasa

Centrum
Spaans
3.3/635
Que Pasa

Sinjoor - Den Haag

Centrum
Spaans
4.0/66
Sinjoor - Den Haag

Tapas & Co

Binnenstad
Spaans
4.9/6174
Tapas & Co
Beste restaurants in de buurt?

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
Spaans
5.2/669
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Paso Doble

Centrum
Spaans
5.3/623
Paso Doble

Tapas Restaurant El Pueblo

Centrum
Spaans
4.7/641
Tapas Restaurant El Pueblo

Restaurant Granada

Centrum
Spaans
5.0/624
Restaurant Granada

Que Pasa

Centrum
Spaans
4.8/615
Que Pasa

La Paella

Centrum
Spaans
6.0/61
La Paella

El Borne

Centrum
Spaans
5.5/64
El Borne
 1. 1.

  Snel online tapas restaurants in Den haag vinden

  Quandoo maakt het mogelijk om snel en erg eenvoudig online te ontdekken waar je tapas in Den Haag kunt eten. Via de app of op de website kun je gewoon met je mobiele telefoon, je tablet of een computer uiteenlopende horecagelegenheden bekijken en de keuze maken voor een etablissement dat bij je past. Je kunt dit doen door onder andere online de reviews te lezen die andere gasten hebben geschreven. Ook kun je, om tot een goed vergelijk te komen, de menukaarten en prijslijsten bekijken. Zo vind je altijd een prima plek waar je in Den Haag tapas kunt eten voor een prijs die past bij je beschikbare budget. In het restaurant van je keuze kun je zelfs snel online je reservering plaatsen. Hierdoor ben je verzekerd van een tafeltje rond etenstijd en kun je eerst een ontspannen bezoek brengen aan onder meer het Oude Stadhuis, de Gevangenpoort en de Hofvijver bij het Binnenhof.
 2. 2.

  Tapas eten in Den haag en de leukste toeristische plekken bezoeken

  Je kunt in Den Haag heerlijk tapas eten en de leukste toeristische plekken bezoeken. Bij mooi weer kunnen fans van zon, zee en strand zich, onder het wakend oog van de Pier en het Kurhaus, uitleven op het Scheveningse strand. Je vindt er vlakbij ook cultuur- en natuurhistorisch museum Muzee Scheveningen en museum Beelden aan Zee waar je veel interessante beeldhouwkunst kunt bewonderen. En dan zijn er in de nabijheid van de tapas restaurants van Den Haag ook nog het fraaie Vredespaleis, het Gemeente Museum, Paleis Noordeinde en de Sint-Jacobskerk te vinden. En overal onderweg kom je prachtige oude panden met eeuwenoude gevels tegen die de bijzondere historie van de stad nog eens extra kracht bijzetten. De stad is dan ook een paradijs voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur door de jaren heen.
 3. 3.

  Plezier voor iedereen in de tapas restaurants van Den Haag en omgeving

  Den Haag en zijn tapas restaurants die je online via Quandoo ontdekt hebt, beloven plezier voor iedereen. Watersportliefhebbers kunnen zich natuurlijk fantastisch vermaken aan de kust bij Scheveningen waar je prima kunt zwemmen, surfen, kitesurfen, zeilen of een partijtje beachvolleybal spelen op het strand in de zon. Dat je daarna trek hebt gekregen weten ze best bij de verschillende locaties waar je in Den Haag tapas kunt eten. Je hebt er de keuze uit verschillende soorten hapjes uit de Spaanse keuken zoals croquetas de jamón, calamares a la romana, gambas al ajillo, empanada, queso manchego, patatas bravas en pan con alioli. Al deze kleine gerechtjes vormen samen een complete maaltijd waaraan je zeker genoeg hebt.
 4. 4.

  Ook met kinderen lekker tapas eten in Den Haag

  Je hoeft niet bang te zijn dat je met kinderen niet lekker tapas in Den Haag kunt gaan eten. In de eetgelegenheden die je online via Quandoo vindt, kun je met kinderen goed terecht. Er is speciaal nagedacht over gerechten waar kinderen van houden in porties waaraan je zoon of dochter meer dan genoeg heeft. Zo kun je met het voltallige gezin aan tafel gaan en je in Den Haag met tapas laten verwennen door gastvrij en vriendelijk personeel dat ook oog heeft voor de specifieke voorkeuren van kinderen. En dat is wel zo plezierig na leuke maar intensieve bezoeken aan Madurodam, attractiepark Duinrell en het Tikibad in Wassenaar, het zeeaquarium van Sea Life Scheveningen, het Museon en familiepark Drievliet.
 5. 5.

  Een passend einde van je dag met tapas eten in Den Haag

  Als je je dag besluit met tapas eten in Den Haag, heb je er echt alles aan gedaan om je bezoek aan de stad tot een succes te maken. Zeker als je dat doet in een goed restaurant dat je online via Quandoo vond!