Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Thais
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

10 Thaise restaurants in Den Haag

Oosters genieten bij de Thaise restaurants van Den Haag

Ben je op zoek naar Thaise restaurants in Den Haag? Maak kennis met een boeiende stad. Vroeger regeerde hier de graaf over Noord-Holland. Ook vandaag zetelt de Nederlandse regering in 's-Gravenhage. Maak eens een wandeling langs de vele historische gebouwen en monumenten, of geniet van een fraaie rondvaart over de grachten. Ook de mondaine badplaats Scheveningen verdient zeker een bezoek. Waai lekker uit, of geniet van de zonnestralen. Zo'n prachtig avontuur sluit je natuurlijk af met een bezoek aan één van de Thaise restaurants in Den Haag!

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Thai Kitchen

Centrum
Thais
5.3/615
Thai Kitchen

Phonsawan

Centrum
Thais
5.0/61
Phonsawan

Eetcafe Restaurant Thailand

Centrum
Thais
5.7/6234
Eetcafe Restaurant Thailand
Beste restaurants in de buurt?

Green Papaya

Centrum
Thais
5.3/683
Green Papaya

SOI 66 - Thai Food Café

Oost
Thais
4.6/650
SOI 66 - Thai Food Café

Me Naam Naan

Centrum
Thais
5.5/662
Me Naam Naan

Thaicoon

Oost
Thais
5.0/637
Thaicoon

Thai & Co

Centrum
Thais
4.6/627
Thai & Co

Sawaddee Ka Thai restaurant

West
Thais
4.6/623
Sawaddee Ka Thai restaurant

Song Kwae

Centrum
Thais
4.9/628
Song Kwae
 1. 1.

  Thaise restaurants Den Haag: een bijzondere geschiedenis

  De Thaise restaurants van Den Haag brengen Azië dichterbij. Oosterse kruiden en specerijen prikkelen je zintuigen. Wist je dat 's-Gravenhage een bijzondere band heeft met Azië? In vroeger tijden werd deze stad 'de weduwe van Indië' genoemd. In de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw fungeerde de stad als een toevluchtsoord voor Indische Nederlanders, nadat de voormalige kolonie Indonesië onafhankelijk was geworden. Het Indisch Monument herinnert nog aan de capitulatie van Japan op 15 augustus 1945, waarmee de oorlog in Zuidoost-Azië ten einde kwam. Ook vandaag draagt 's-Gravenhage nog altijd een stukje Azië met zich mee. Naast de vele Indonesische eettentjes vind je ook diverse Thaise restaurants in Den Haag.
 2. 2.

  Welke Thaise restaurants heeft Den Haag te bieden?

  Klein maar fijn, dat is de perfecte benaming voor Thai Kitchen. Dit gezellige restaurantje is te vinden in hartje centrum. Je kunt er kiezen uit een breed scala aan gerechten. Alle specialiteiten zijn vervaardigd uit dagverse producten. Een andere pleisterplaats in het centrum is restaurant Phonsawan. Geniet van authentieke gerechten op basis van geurige kruiden en specerijen. Naast traditionele restaurants kent Den Haag ook innovatieve fusiekeukens. Het sfeervolle restaurant Phuket is daar een voorbeeld van. Dit restaurant is te vinden aan de kop van de tweede binnenhaven van Scheveningen. De Thaise kok zweert bij zijn unieke ingrediënten, waarvan een deel zelfs direct uit Thailand wordt geïmporteerd! De muziek en de vriendelijke bediening maken dat je je in hartje Thailand waant.
 3. 3.

  Thaise restaurants in Den Haag: reserveer via Quandoo

  Wil je vanavond nog genieten van een lekkere maaltijd? Of wil je binnenkort een bedrijfsfeestje organiseren? Quandoo maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Maak kennis met de Thaise restaurants van Den Haag, en reserveer het restaurant van je keuze. Binnen enkele minuten regel je het online. Eerst de reviews lezen? Ook dat kan via Quandoo. Proef een uniek stukje Azië bij de Thaise restaurants in Den Haag!