2 Restaurants in Centrum, Dordrecht

Veel aantrekkelijke restaurants in Dordrecht centrum

In Nederland zijn veel bijzondere steden en dorpen te vinden met allemaal hun eigen cultuur en historie. Neem nu bijvoorbeeld Dordrecht centrum en de restaurants die er te vinden zijn. Je kunt er aantrekkelijk eten en drinken op uiteenlopende mooie locaties waar gezelligheid en smaakvolle gerechten de sfeer bepalen. De oude binnenstad is sowieso een trekpleister op zich voor iedereen die een historische omgeving, architectuur, cultuur en kunst weet te waarderen. Je vindt er alles om je dagje uit of je korte of lange vakantie tot een succes te maken. Zeker wanneer je bedenkt dat je voor een stevig ontbijt, een goede lunch en een smaakvol diner terecht kunt in de uitstekende restaurants van Dordrecht centrum.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Dordts Genoegen

Centrum
Internationaal
5.1/641
Dordts Genoegen

Restaurant Ammos

Centrum
Grieks
5.6/621
Restaurant Ammos
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Online snel de beste restaurants in Dordrecht centrum vinden

  Als je in de stad bent, dan kun je veel bijzondere locaties bezoeken. Je vindt er onder andere het in 1842 opgerichte Dordrechts Museum waar je veel interessante wetenswaardigheden over de stad en zijn geschiedenis aantreft. Ook het Binnenvaartmuseum, amusementscentrum Jackpot en stadspark Merwestein zijn echte aanraders voor het hele gezin. Je vindt het allemaal in de nabijheid van de eersteklas restaurantsin Dordrecht centrum. Als je niet van lang en moeilijk zoeken houdt, dan kun je via Quandoo snel online de beste restaurants in Dordrecht centrum vinden en deze met elkaar vergelijken.
 2. 2.

  Dordrecht centrum heeft prima restaurants voor iedereen

  Met een bezoek aan de stad verzeker je jezelf van een unieke trip door een kenmerkend stukje Nederland. Vlakbij de stad vind je Nationaal Park De Biesbosch. In dit waterrijke gebied met zijn overweldigende natuurschoon kunnen natuurliefhebbers heerlijk kanovaren, wandelen, otters kijken en genieten van de rust. Na zo’n dagje in de frisse buitenlucht is het goed ontspannen in de restaurants van Dordrecht centrum. Je kunt via Quandoo online kiezen voor een eetgelegenheid die het beste bij je persoonlijke voorkeuren past. Via de app of de website kun je de ervaringen van andere gasten lezen, de menu- en prijslijsten inzien, foto’s van de accommodaties bekijken en zelfs online reserveren.
 3. 3.

  Beëindig je dag op passende wijze in de restaurants van Dordrecht centrum

  Om alle indrukken van de stad goed op je te laten inwerken, kun je de dag perfect beëindigen in een van de goede restaurants in Dordrecht centrum. Met behulp van Quandoo heb je in een handomdraai online snel een afwisselend overzicht van horecagelegenheden in de stad voorhanden.