Kaart bekijken
Gefilterd op:
Leeg alle
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

10 Restaurants in Eibergen

Genieten in de restaurants van Eibergen

De Achterhoek is een van de mooiste gebieden van Nederland. Als je van rust, bossen, uitgestrekte landerijen en water houdt, dan kun je in dit fraaie deel van Gelderland optimaal genieten. Tijdens een bezoek aan Eibergen en de restaurants in het dorp, kom je even helemaal tot jezelf in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving. Je kunt er fantastische wandelen en fietsen terwijl je geniet van het uitzicht op de vele prachtige boerderijen. In en rond het dorp zelf vind je meerdere leuke bezigheden, bijzondere monumenten en andere bezienswaardigheden. En wanneer je trek hebt gekregen, dan zijn er in Eibergenverschillende restaurants te vinden waar je uitstekend kunt eten.

Filter snel op:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Grandplaza Eibergen

Eibergen
Aziatisch
5.6/6121
Grandplaza Eibergen

Royals & Rice Münster

Mitte
Vietnamees
5.3/6132
Royals & Rice Münster

The ASH - Oberhausen

Alt-Oberhausen
Steak
5.1/61821
The ASH - Oberhausen
Beste restaurants in de buurt?

The ASH - Düsseldorf

Golzheim
Steak
5.1/6475
The ASH - Düsseldorf

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6437
Kanaya

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6288
Silk Sushi & Asian Dining

The ASH - Bochum

Bochum-Nord
Steak
4.7/6485
The ASH - Bochum

King Fusion

Stadtmitte
Aziatische fusie
4.8/681
King Fusion

Jin Gu

Centrum
Sushi
5.2/6109
Jin Gu

Vivu - Der Asiate

Golzheim
Sushi
5.6/643
Vivu - Der Asiate
 1. 1.

  Eenvoudig online een keuze maken uit de restaurants in Eibergen

  Ook in de Achterhoek kun je gevarieerd eten en drinken. Je vindt in Eibergen verschillende restaurantswaarbij je de keuze hebt uit onder andere de Franse, Chinese, Indonesische en vanzelfsprekend de Hollandse keuken. Vlees en visliefhebbers komen hier volop aan hun trekken, terwijl er ook voor vegetariërs ruim voldoende mogelijkheden zijn. Na een dagje ontspannen met leuke bezoeken aan onder meer de uit 1748 daterende Mallumsche Watermolen, museum De Scheper en het in de directe omgeving liggende familiepark Megapret, kun je via Quandoo op je smartphone, tablet of computer eenvoudig diverse eetgelegenheden met elkaar vergelijken en zelfs online een reservering plaatsen.
 2. 2.

  Eibergen heeft goede restaurants voor iedereen

  Tijdens je verblijf in Eibergen kun je restaurants bezoeken die geschikt zijn voor iedereen. Ook wanneer je met het hele gezin in het dorp verblijft, is er altijd wel een geschikte horecagelegenheid te vinden met een kindvriendelijke uitstraling en menukaarten met volop mogelijkheden voor kinderen. Na een fietstocht of wandeling in de inspirerende omgeving is het goed om te weten dat je via Quandoo verschillende restaurants in Eibergen kunt bekijken en de reviews van andere bezoekers kunt lezen. Zo maak je snel de beste keuze en kun je direct online reserveren en profiteren van speciale aanbiedingen en de Quandoo loyalty points.
 3. 3.

  Maak je dag compleet in de restaurants van Eibergen

  Aan het einde van een heerlijke dag in Gelderland, kun je, onder het genot van een goede maaltijd, ontspannen napraten in een van de restaurants van Eibergen. Er is voor ieder wat wils te vinden, ook als je een liefhebber van de biologische keuken bent. Kijk snel bij Quandoo wat er op culinair gebied in het dorp te beleven valt.