10 Restaurants in Eibergen

Genieten in de restaurants van Eibergen

De Achterhoek is een van de mooiste gebieden van Nederland. Als je van rust, bossen, uitgestrekte landerijen en water houdt, dan kun je in dit fraaie deel van Gelderland optimaal genieten. Tijdens een bezoek aan Eibergen en de restaurants in het dorp, kom je even helemaal tot jezelf in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving. Je kunt er fantastische wandelen en fietsen terwijl je geniet van het uitzicht op de vele prachtige boerderijen. In en rond het dorp zelf vind je meerdere leuke bezigheden, bijzondere monumenten en andere bezienswaardigheden. En wanneer je trek hebt gekregen, dan zijn er in Eibergenverschillende restaurants te vinden waar je uitstekend kunt eten.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Grandplaza Eibergen

Eibergen
Aziatisch
5.6/6121
Grandplaza Eibergen

The ASH - Oberhausen

Alt-Oberhausen
Steak
5.2/62054
The ASH - Oberhausen

Oriental Gourmet - All you can eat and drink

Eving
Chinees
5.2/6124
Oriental Gourmet - All you can eat and drink
Beste restaurants in de buurt?

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6380
Silk Sushi & Asian Dining

The ASH - Bochum

Bochum-Nord
Steak
4.8/6657
The ASH - Bochum

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6517
Kanaya

The ASH - Düsseldorf

Golzheim
Steak
5.1/6563
The ASH - Düsseldorf

Ristorante Acquario

Steele
Italiaans
5.6/669
Ristorante Acquario

Restaurant Xiao

Gelsenkirchen Nord
Aziatisch
5.1/6183
Restaurant Xiao

Der Grieche zum Staufenplatz

Grafenberg
Grieks
5.5/627
Der Grieche zum Staufenplatz
 1. 1.

  Eenvoudig online een keuze maken uit de restaurants in Eibergen

  Ook in de Achterhoek kun je gevarieerd eten en drinken. Je vindt in Eibergen verschillende restaurantswaarbij je de keuze hebt uit onder andere de Franse, Chinese, Indonesische en vanzelfsprekend de Hollandse keuken. Vlees en visliefhebbers komen hier volop aan hun trekken, terwijl er ook voor vegetariërs ruim voldoende mogelijkheden zijn. Na een dagje ontspannen met leuke bezoeken aan onder meer de uit 1748 daterende Mallumsche Watermolen, museum De Scheper en het in de directe omgeving liggende familiepark Megapret, kun je via Quandoo op je smartphone, tablet of computer eenvoudig diverse eetgelegenheden met elkaar vergelijken en zelfs online een reservering plaatsen.
 2. 2.

  Eibergen heeft goede restaurants voor iedereen

  Tijdens je verblijf in Eibergen kun je restaurants bezoeken die geschikt zijn voor iedereen. Ook wanneer je met het hele gezin in het dorp verblijft, is er altijd wel een geschikte horecagelegenheid te vinden met een kindvriendelijke uitstraling en menukaarten met volop mogelijkheden voor kinderen. Na een fietstocht of wandeling in de inspirerende omgeving is het goed om te weten dat je via Quandoo verschillende restaurants in Eibergen kunt bekijken en de reviews van andere bezoekers kunt lezen. Zo maak je snel de beste keuze en kun je direct online reserveren en profiteren van speciale aanbiedingen en de Quandoo loyalty points.
 3. 3.

  Maak je dag compleet in de restaurants van Eibergen

  Aan het einde van een heerlijke dag in Gelderland, kun je, onder het genot van een goede maaltijd, ontspannen napraten in een van de restaurants van Eibergen. Er is voor ieder wat wils te vinden, ook als je een liefhebber van de biologische keuken bent. Kijk snel bij Quandoo wat er op culinair gebied in het dorp te beleven valt.