10 Aziatische restaurants in Eindhoven

Aziatische restaurants Eindhoven: eten in een bourgondische omgeving

In Noord-Brabant, en vooral in een stad als Eindhoven met zijn Aziatische restaurants, kun je uitstekend uit eten gaan in een bourgondische omgeving waar ze weten wat echt genieten is. Je kunt in de stad urenlang ronddwalen en er aantrekkelijke bezoeken brengen aan onder andere het Van Abbemuseum, het Philips Museum, het Stadswandelpark en het Philips Stadion, de thuisbasis van voetbalclub PSV. Van zo’n dag vol ontdekkingen wordt je natuurlijk hongerig. Je kunt snel en eenvoudig online de beste Aziatische restaurants van Eindhoven met elkaar vergelijken via Quandoo waar je op de website de beoordelingen van andere gasten en de menukaarten en prijslijsten kunt lezen om tot een goede keuze te komen.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Miso Asian Dining

Centrum
Aziatisch
5.3/698
Miso Asian Dining

King Fusion

Stadtmitte
Aziatische fusie
5.0/628
King Fusion

Kakama

Binnenstad
Indonesisch
5.4/644
Kakama
Beste restaurants in de buurt?

Chiang Mai

Centrum
Aziatisch
5.0/639
Chiang Mai

Yoonsim BBQ - Sukiyaki Restaurant

Stadtmitte
Koreaans
5.6/68
Yoonsim BBQ - Sukiyaki Restaurant

Kim’s’core

Unterbilk
Koreaans
4.8/620
Kim’s’core

Vinpearl

Binnenstad
Aziatisch
4.7/619
Vinpearl

Blue Lotus Zeist

Centrum
Aziatisch
5.8/66
Blue Lotus Zeist

Lin Fa

Centrum
Aziatisch
6.0/61
Lin Fa

Restaurant China

Centrum
Aziatisch
5.5/64
Restaurant China
 1. 1.

  Direct online reserveren in de Aziatische restaurants van Eindhoven

  Als je in de stad bent dan moet je, voor je uit eten gaat in de Aziatische restaurants van Eindhoven, een aantal dingen beslist gaan zien. Je vindt er het DAF Museum, Speelpark de Splinter, het Inkijkmuseum, de neogotische Sint-Catharinakerk en kunstwerken als de Flying Pins en het standbeeld van Frits Philips dat zich voor het stadion bevindt. Dat je daarna lekker uit eten gaat, is in de Aziatische restaurants van Eindhoven die je via Quandoo gevonden hebt een vanzelfsprekendheid. Je kunt er kennismaken met gerechten uit de keukens van onder meer China, Japan, de Filipijnen, Armenië, Thailand, Indonesië, India, Libanon en Turkije. Quandoo stelt je in de gelegenheid om er direct online te reserveren.
 2. 2.

  Eten en drinken op topniveau in de Aziatische restaurants van Eindhoven

  De Aziatische restaurants van Eindhoven die je online via Quandoo kunt ontdekken staan garant voor eten en drinken op topniveau in uitnodigende etablissementen waar je met het hele gezin terecht kunt om je even heerlijk te ontspannen na je tocht door de stad en zijn omgeving met bezoeken aan de leukste locaties als de BestZoo dierentuin in Best, pretpark DippieDoe, het kasteel van Croy en de Escape Bunker in Valkenswaard.
 3. 3.

  Voor de terugreis even bijkomen in de Aziatische restaurants van Eindhoven

  Voor je weer terug naar huis of naar je vakantieadres gaat, kun je in de Aziatische restaurants van Eindhoven even bijkomen van alle indrukken die je in de stad hebt opgedaan. Terwijl je van perfect eten en drinken geniet, bekijk je alvast je digitale foto’s en praat je met je reisgenoten na over je verblijf in een meer dan bijzondere stad.