EN
slider image 1
slider image 2
slider image 3
slider image 4
slider image 5
slider image 6

Amstelhoeck

Oost · European, Dutch · 
Excellent
4.5/6
110 Reviews

Address

Amstelhoeck
Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Opening Times

Open today - Opens at 9:00 am
Monday
9:00 am - 10:00 pm
Tuesday
9:00 am - 10:00 pm
Wednesday
9:00 am - 10:00 pm
Thursday
9:00 am - 10:00 pm
Friday
9:00 am - 10:00 pm
Saturday
10:00 am - 10:00 pm
Sunday
10:00 am - 10:00 pm

Menu (General)

Wintermenu Diner

Every Day - All Day
pdf

Wintermenu Lunch

Every Day - All Day
pdf

110 Amstelhoeck Reviews

"Excellent"6/6
J A.17 days ago · 1 review

We hadden aan het raam gereserveerd en keurig een tafel aan het raam gekregen. Goede bediening, attent en amsterdams. Zit ik al op 25 woorden?

"Excellent"6/6
Toon H.a month ago · 1 review

.we waren te laat, maar de bediening heeft ons pijlsnel geholpen. hulde ! Overigens hebben we stilletjes gelachen om de spelling van "paté op toast ", dat was gespeld "pathé op toast ", maar dat is , zoals bekend een bioscoop

"Excellent"6/6
Léontine G.a month ago · 3 reviews

Goede atmosfeer en prima maaltijd. Werd rekening met onze beschikbare tijd gehouden. Personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Aanrader voor de bezoekers van het theater. Wij komen

"Excellent"6/6
imgHeike L.2 months ago · 3 reviews

Ich war begeistert ! Tolles Sevice und super Angebote ! Burger waren der Hammer ! Beim nächsten Urlaub kommen wir auf jeden Fall wieder und lassen uns verwöhnen .

"Excellent"6/6
Maria C.a year ago · 1 review

Wij wilden een bezoek brengen aan Romeo en Julliette. We boekten bij Amstelhoeck. Daarna keken we nog even naar de meningen van anderen. Die waren niet te best. Wat een verrassing dat ons verblijf en eten daar geweldig was. Kelly ontving ons met veel enthousiasme en leidde ons naar een tafeltje. Het was er een gezellige drukte. Het eten werd snel geserveerd. Ook gaf Kelly aan dat we gerust een pauze bij het eten konden nemen en een signaal geven als we het hoofdgerecht wensten. In een woord subliem en daarna nog een prachtige voorstelling.

"Great"5/6
Albert R.a year ago · 1 review

Het was een warme ervaring zo persoonlijk te worden ontvangen,zelfs mijn naam stond op de gereserveerde tafel ,we hadden een magnifiek uitzicht op de Amstel en Amsterdam. De sfeer in de Amstelhoeck was ook prettig, de bediening uitstekend ,accuraat en vriendelijk. Kortom: wij hebben genoten van ons verblijf vanaf half vijf tot plm. half acht ,voordat we naar de Stopera gingen voor het betoverende Nationaal ballet met de opvoering van La Bayadère. Vanuit Groningen wens ik de medewerkers al het goede toe,ga zo door! Jullie zijn een parel in de de horeca branche. Voor herhaling onzerzijds vatbaar! H.groet, A.Ramaker,arts Ezinge (Gr)

"Excellent"6/6
D.K N.2 years ago · 1 review

Ik was daar niet de eerste keer. Ik ga vaak naar Amstelhoeck as ik naar de voorstelling van het Nationaal Ballet ga Het is altijd druk daar op deze dagen. Het eten was voortreffelijk, bediening zeer goed. Alles was prima en naar mijn wensen.

"Excellent"6/6
Carin P.7 months ago · 1 review

Er bleek een leuke tafel aan het raam met uitzicht op de Amstel gereserveerd te zijn voor ons. We kwamen wat later aan dan gepland (omlopen ivm afsluiting uitgang metrostation) dus hadden geen tijd voor volledige menu. Lekker warm brood met 'smeersels'en toen een hoofdgerecht, allen namen we vis (heerlijk!) en toen koffie. Op de website had ik gelezen dat er een theatermenu zou zijn. Was onze serveerster niet bekend. Jammer, want dat gaat vaak sneller omdat de keuken daarop is ingespeeld.

"Excellent"6/6
jos G.8 months ago · 2 reviews

Leuke en gezellige begroeting door de man met de Ipad. Top. Leuke meiden in de bediening en goed eten. Wel grappig dat de drankbediende steeds met het verkeerde drankje aan de verkeerde tafel serveerde. Maar hij ving zijn foutjes leuk op, dus ook geen probleem. De vis werd door de kok zelfs gefileerd omdat één van de gasten aan Parkinson leidt hadden we hier om gevraagd en dat werd perfect gedaan. Goed en warm personeel. Wij komen weer terug.

"Excellent"6/6
Jan v.2 years ago · 1 review

goed verzorgd, klantvriendelijk personeel. De lunch in restaurant " Amstelhoeck" werd door onze Duitse collega's zeer gewaardeerd. De ligging van het café-restaurant met uitzicht op de rivier de Amstel is ook uniek.

2 People
1234567
Today (Monday)
October 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Choose a time:
social
Apps
©2017 Quandoo GmbH. All rights reserved