10 Restaurants in Enkhuizen

Restaurants Enkhuizen: Leuke uitstapjes en culinair genot

Als je er voor een dag of een complete vakantie even heerlijk tussenuit wilt, dan is een trip naar Enkhuizenen zijn restaurants een prima idee. In een waterrijk gebied kun je er, in de aan het IJsselmeer én het Markermeer gelegen stad, ontspannen met bezoeken aan veel fraai natuurschoon en historische locaties. Op het gebied van recreatie, eigentijds vermaak, kunst, cultuur en architectuur is er in de omgeving veel te zien en te beleven voor actieve wandelaars, fietsers, watersporters en liefhebbers van interessante bezienswaardigheden. Je kunt er onder andere zeilen, surfen, zwemmen, sportvissen, wandelen, fietsen of urenlang ronddwalen door de oude straten van de binnenstad. Ook iedereen die van shoppen houdt, kan zijn hart ophalen in leuke winkelstraten met aansprekende boetieks, warenhuizen en andere winkels. Daarna kun je goed uit eten gaan in de diverse restaurants die Enkhuizen rijk is.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant de Proeftuin

Centrum
Aziatisch
4.0/613
Restaurant de Proeftuin

Sampurna

Centrum
Indonesisch
5.0/6185
Sampurna

Orbit Amsterdam

Zuid
Aziatisch
4.8/673
Orbit Amsterdam
Beste restaurants in de buurt?

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6379
Silk Sushi & Asian Dining

Van Speyk

Centrum
Frans
5.3/6201
Van Speyk

Olijfje

Centrum
Mediterraans
5.6/6624
Olijfje

Amstelhoeck

Centrum
Nederlands
4.7/6239
Amstelhoeck

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.9/6102
Ferilli's Caffe

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6624
Gouden Huis - Almere

YamYam

West
Italiaans
5.4/6363
YamYam
 1. 1.

  Online snel restaurants in Enkhuizen ontdekken en direct reserveren

  Tegenwoordig gaan veel dingen gelukkig eenvoudiger en sneller dan vroeger. Zo is het vinden van goede restaurants in Enkhuizen een peulenschil wanneer je gebruik maakt van de diensten van Quandoo. Je kunt er razendsnel een overzicht krijgen van alle horecagelegenheden in de stad en deze met elkaar vergelijken. Zo kun je met een paar klikken op je telefoon, tablet of computer menukaarten inzien, prijzen vergelijken en de reviews lezen van gasten die je voorgingen. Als je eenmaal een etablissement gevonden hebt dat je aanstaat, kun je zelfs direct online je reservering boeken zodat je zeker weet dat er rond etenstijd plaats voor je is in een van de uitstekende en gezellige restaurants van Enkhuizen.
 2. 2.

  De restaurants van Enkhuizen: internationale keukens in een fraaie stad

  In de restaurants van Enkhuizen kun je niet alleen genieten van typisch Nederlandse maaltijden. Je vindt er ook nog Chinese, Italiaanse, Indonesische, Spaanse, Griekse en Indiase eetgelegenheden waar het goed culinair genieten is. Maar eerst ga je natuurlijk ontdekken wat de stad zelf je te bieden heeft. Je kunt er urenlang doorbrengen met bezoeken aan veel prachtig natuurschoon, het cultuurhistorische Zuiderzeemuseum, het Flessenscheepjes Museum, de witte bakstenen Vuurtoren De Ven in het nabijgelegen dorp Oosterdijk en Poldermuseum ‘t Grootslag in Andijk. En vooral de prachtige oude panden in de stad maken een bezoek aan Enkhuizen en zijn restaurants meer dan de moeite waard. Zo zie je maar dat je in een dag tijd op alle fronten kunt genieten van alles wat het Noorden van Nederland te bieden heeft als het om bezienswaardigheden en goed eten en drinken gaat.
 3. 3.

  Je voelt je thuis in de restaurants van Enkhuizen

  In de restaurants van Enkhuizen voel je je helemaal thuis. Je vindt er gevarieerde menukaarten, uitnodigende locaties en een gastvrije bediening die het je graag naar de zin maakt na je uitstapjes naar bijvoorbeeld museum De Enkhuizer Almanak, het strand vlakbij de restaurants van Enkhuizen, de Scheepslift in Bovenkarspel en Hoedenmuseum 'zet 'm Op' in Andijk. Via Quandoo kun je snel online eetgelegenheden selecteren en vergelijken waar ze menu’s presenteren die passen bij de voorkeuren van jou en je reisgezelschap. Op die manier kun je even heerlijk bijkomen van alles wat je beleefd en gezien hebt in een van de mooiste gebieden van Nederland.
 4. 4.

  Met het hele gezin op stap: volop plezier in de restaurants van Enkhuizen

  Ook als je met kinderen onderweg bent, houdt niets je tegen om in Enkhuizen en zijn restaurants samen veel plezier te beleven. In veel gelegenheden is rekening gehouden met de specifieke behoeften van kinderen op het gebied van voorzieningen en speciaal voor hen samengestelde menu’s. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over geschikte horecagelegenheden waar je met het hele gezin terecht kunt. Via Quandoo kun je in no time online een locatie vinden waar het hele gezin goed kan eten en drinken. Na een bezoek aan onder meer themapark Sprookjeswonderland of een dag aangenaam recreëren op, in of aan het water, is het heerlijk om te weten dat je je, op toplocaties in de stad, onbeperkt culinair kunt laten verwennen door vriendelijk personeel in een van de vele restaurants van Enkhuizen.
 5. 5.

  Goed eten en napraten in de restaurants van Enkhuizen

  Na een dag in en rond een geweldig leuke stad, kun je goed eten en gezellig napraten in de restaurants van Enkhuizen. Onder het eten kun je alles wat je die dag gezien en gedaan hebt nog eens de revue laten passeren en samen met je reisgenoten de leuke foto’s bekijken die je ongetwijfeld genomen hebt met je digitale camera of je smartphone. Zo maak je een aantrekkelijk en smaakvol einde aan een dag waaraan je nog lang met veel plezier zult terugdenken. Quandoo wenst je een aangenaam verblijf en smakelijk eten en nodigt je van harte uit om online de beste restaurants in Enkhuizen te ontdekken.