1 Restaurant in Centrum, Enschede

Maximaal genieten in de restaurants van Enschede centrum

Een bezoek aan Twente staat garant voor veel leuke momenten in een fraaie natuurlijke omgeving en aantrekkelijke steden en dorpen. Zo kun je in Enschede centrum uitstekende restaurants en interessante bezienswaardigheden bezoeken. In de stad vind je onder andere Rijksmuseum Twente waar veel te leren valt over de streek en de plaats zelf. Er zijn doorlopend wisselende exposities die voor jong en oud absoluut de moeite waard zijn. Je vindt vlakbij diverse restaurants in Enschede centrum mooie oude panden met een grote historische waarde. Je kijkt in de stad je ogen uit voordat je na een drukke dag in een van de beste gelegenheden uit eten gaat.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Tapas Barca Blokzijl

Centrum
Spaans
3.8/64
Tapas Barca Blokzijl
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Snel en eenvoudig online de restaurants in Enschede centrum vergelijken

  In de stad met zijn grote diversiteit aan nationaliteiten, kun je perfect eten en drinken. Na bezoeken aan onder andere de historische buitenplaats Twickel, het fraai aangelegde Wooldrikspark of Arboretum Poort Bulten, kun je vast een goede maaltijd gebruiken. Dan is het goed om te weten dat je via Quandoo snel en eenvoudig de restaurants in Enschede met elkaar kunt vergelijken. Via de website of de app kun je op je telefoon, tablet of computer zien wat er in uiteenlopende gelegenheden geserveerd wordt. Ook kun je zien of het etablissement van je keuze past bij je budget en wat eerdere gasten vonden van de accommodatie en de kwaliteit. Ook direct online reserveren hoort tot de mogelijkheden.
 2. 2.

  Enschede centrum heeft goede restaurants voor het hele gezin

  Enschede centrum en zijn restaurants hebben voor het hele gezin veel te bieden. Met kinderen kun je leuke uitstapjes maken naar onder andere attractiepark De Waarbeek en ijsbaan Twente. Ook een stevige wandeling in het Volkspark is bijzonder aan te raden. Museum Twentse Welle biedt voor alle leeftijden een keur aan interessante bezienswaardigheden in een aantrekkelijke eigentijdse omgeving. Natuurlijk kun je rond lunchtijd of voor het avondeten terecht in de gevarieerde restaurants van Eindhoven. Je vindt er de Hollandse pot, de Franse keuken en gelegenheden waar Italiaanse, Chinese, Indiase en Griekse gerechten geserveerd worden.
 3. 3.

  Sluit je dag plezierig af in de restaurants van Enschede centrum

  As je tijdens je bezoek aan de stad aan het einde van de dag ontspannen wilt napraten, dan is eten in een van de restaurants van Enschede centrum daarvoor de uitgelezen mogelijkheid. Je vindt online snel jouw favoriete eetgelegenheid via Quandoo.