Arvostelut: Namaskar

Centrumintialainen
Loistava
5.3/6
78 arvostelua
Namaskar Utrecht image 1
Namaskar Utrecht image 2
Namaskar Utrecht image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

78 Namaskar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Namaskar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
78 arvostelua
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Brigitta J.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Heerlijk eten! Gauw weer terug! Zeker aan te bevelen en een zeer goede prijs/kwaliteissverhouding. Aardige bediening en na afloop willen ze je eten wat over is nog meegeven als je dat zou willen.

"Erinomainen"
6/6
Lorr P.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Heerlijk gegeten. Ruime grote porties. De naan is heerlijk kaas/ knoflook. En the mixx grill goede aanrader. Verschillende soorten vlees . rijst of naan er bij . En salade.

"Erinomainen"
6/6
Juliet V.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

We hebben heerlijk gegeten bij Namaskar. Het is een fijn restaurant met een uitgebreide kaart en heel vriendelijk personeel. De service is uitstekend en je hebt het gevoel dat men echt met de gasten bezig is.

"Erinomainen"
6/6
Tom L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Geweldig! Super service en lekker eten. Ik zou hier zeker terug komen. We kregen goed uitleg over alle hapjes en ze vonden het zeker niet vervelend dat we met een actie kwamen eten!

"Erinomainen"
6/6
Jeroen v.vuosi sitten · 1 arvostelu

Je kan gewoon nergens anders zo lekker Indiaas eten als bij Namaskar. Gisteren, 01-06-16, was weer erg lekker. Ik had een pittig gerecht en deze was precies goed. Mijn vriendin had een mild gerecht en ook dit was uitmuntend. Wij blijven terug komen

"Erinomainen"
6/6
(deleted) X.vuosi sitten · 1 arvostelu

We tried Namaskar on the recommendation of a colleague. We had delivery and the food was hot when delivered. The quality and taste was excellent, definitely one of the best Indian meals we have had.

"Erinomainen"
6/6
Evelien R.vuosi sitten · 1 arvostelu

We waren met een groep van 10 personen ivm een verjaardg.. Hadden gevraagd of ze qua muziek rekening konden houden met mensen met hoorproblemen. Dat deden ze . Ze muziek was zo goed als uit. En verder was de bediening uitstekend. Er werd veel uitgelegd over de gerechten. Het eten was bijzonder lekker. De jarige kreeg een zeer feestelijk toetje en een likeurtje. Zeer geslaggde avond dus.

"Upea"
5/6
Henk d.vuosi sitten · 1 arvostelu

De ontvangst viel wat tegen omdat we in eerste instantie niet de tafel toebedeeld kregen waar wij om gevraagd hebben, die bij het raam. Er blijkt dat na onze reservering een klant die met 10 personen zou komen deze tafel kreeg toebedeeld. Ik heb dit niet geaccepteerd omdat ik niet vooraf gevraagd ben of geïnformeerd ben over dit feit. Uiteindelijk hebben wij alsnog deze tafel bij het raam gekregen. Conclusie, commercie was belangrijker dan de wens van de klant.

"Erinomainen"
6/6
Tamara T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Heerlijk Indiaas gegeten bij Namaskar. Het personeel is heel vriendelijk en prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Wij gaan zeker nog een keertje terug. Ze hebben ook afhaal/bezorg service.

"Erinomainen"
6/6
Hester V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Namaskar is een heerlijk restaurant, met erg lekker eten, fijne sfeer en zeer vriendelijke bediening. Ik kom er vaker en het verrast me toch steeds weer. Gaan!