2 Restaurants in Noord, Haarlem

Uit eten in restaurants Haarlem-Noord

Als je lekker wilt dineren of lunchen in een grote stad met een dorps karakter, dan is Haarlem zeker het overwegen waard. Er zijn talloze eetgelegenheden in het centrum, maar je vindt ook een uitgebreid aanbod restaurants in Haarlem-Noord. Met 160.000 inwoners is Haarlem na Amsterdam de tweede grote stad van Noord-Holland, en het is dan ook de hoofdstad van deze provincie. In het noorden van de stad wonen ruim 50.000 mensen. Naast veel restaurants heeft Haarlem-Noord ook diverse andere trekpleisters, waaronder enkele parken, een kasteelruïne en de kleinste dierentuin van Nederland.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Formidabel eten & drinken

Noord
Internationaal
5.7/63
Formidabel eten & drinken

Sugar and Spice Bites

Noord
Indiaas
Sugar and Spice Bites
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Natuur en restaurants in Haarlem-Noord

  Ten noorden van Haarlem lag eeuwenlang de gemeente Schoten. Door de enorme groei van de stad, was grote behoefte ontstaan aan woonruimte voor de Haarlemmers. Daarop werd Schoten in 1927 bij de provinciehoofdstad gevoegd. Het park Schoterbos herinnert aan de vroegere dorpsnaam. Hier bevindt zich onder andere de minidierentuin Artisklas, die een collectie reptielen, amfibieën, vissen, vogels en zoogdieren heeft. Meer richting het centrum ligt het stadspark Haarlemmer Kweektuin, met in de buurt veel van de restaurants van Haarlem-Noord. In dit park staat de dertiende-eeuwse ruïne Huis ter Kleef.
 2. 2.

  Restaurants in Haarlem-Noord: veelzijdig en veel keuze

  Haarlem-Noord heeft voldoende restaurants om gezellig aan te schuiven. Het merendeel is gevestigd aan de Rijksstraatweg en de zijstraten daarvan, zoals de Generaal Cronjéstraat. Je vindt hier dus diverse keukens overzichtelijk bij elkaar. Vooral als je graag Aziatisch eet, heb je de nodige opties. Tot de Oosterse restaurants van Haarlem-Noord behoren onder meer Sense of Asia, Sushi Chef Noord, De Gouden Lelie, India Roti Room, Lok Moon, Sugar and Spice Bites en ZAP Thai by J&C. Deze eethuizen serveren gerechten uit verschillende Aziatische landen, waaronder China, Japan, India en Thailand.
 3. 3.

  Minder pittige restaurants in Haarlem-Noord

  Ook voor wie de voorkeur geeft aan minder scherp gekruide gerechten, is het niet moeilijk om restaurants in Haarlem-Noord te vinden. Het internationaal georiënteerde Merdane is gespecialiseerd in gegrild vlees, maar verzorgt ook vis- en vegetarische schotels. Traditioneel Italiaans dineren kan bij EATaliano, een take-away met een klein restaurantgedeelte. Eetcafé Flores richt zich op de avontuurlijke vleeseter, en bij TenT komt het vlees rechtstreeks van de houtskoolgrill. De Turkse keuken proberen kan bij Constantinopel, terwijl Lunch & Co een uitgebreid lunchmenu aanbiedt. Lunchen en dineren met internationale invloeden doe je bij Vandesande. Kortom, smakelijk eten lukt gegarandeerd in Haarlem-Noord!