10 Indiase restaurants in Haarlem

Indiase restaurants in Haarlem: culinair genieten in een mooie stad

Als je graag een grote stad bezoekt waar op historisch, cultureel en culinair gebied veel te zien en te beleven is, dan kun je in het Noord-Hollandse Haarlem en zijn Indiase restaurants je hart ophalen. De stad heeft een rijke historie en in de oude binnenstad vind je veel interessante architectuur, fraaie monumenten en andere aantrekkelijke bezienswaardigheden. En wanneer je een goede horecagelegenheid zoekt, dan kun je op verschillende plaatsen in de stad terecht voor heerlijk eten en drinken in uiteenlopende etablissementen en op gezellige terrasjes. Zo vind je in Haarlem ook uitstekende Indiase restaurants met diverse smaakvolle gerechten op de kaart.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Sugar and Spice Bites

Noord
Indiaas
Sugar and Spice Bites

Balraj Indian Restaurant

Centrum
Indiaas
5.5/6132
Balraj Indian Restaurant

Taj Mahal Indiaas Restaurant

Centrum
Indiaas
4.8/6125
Taj Mahal Indiaas Restaurant
Beste restaurants in de buurt?

Memories of India

Centrum
Indiaas
5.3/686
Memories of India

Namaskar

Centrum
Indiaas
5.3/678
Namaskar

Gandhi Restaurant

Centrum
Indiaas
5.5/657
Gandhi Restaurant

Himalaya Palace

Centre
Indiaas
5.4/646
Himalaya Palace

Ganesha Hilversum

Centrum
Indiaas
5.4/658
Ganesha Hilversum

Everest Tandoori Restaurant

Binnenstad
Indiaas
4.9/637
Everest Tandoori Restaurant

Ganesha Amsterdam

Centrum
Indiaas
5.5/631
Ganesha Amsterdam
 1. 1.

  Ontdek en reserveer online de beste Indiase restaurants van Haarlem

  De keuken van India is een ontdekking op zich. De grote variëteit aan gerechten weet veel verschillende liefhebbers aan zich te binden door het gebruik van heerlijke specerijen en kruiden met een milde tot zeer pittige smaakbeleving. Na een fijne dag met boeiende bezoeken aan onder andere het Teylers Museum, de Sint-Bavokerk, de Amsterdamse Poort en de Ruïne van Brederode in Santpoort-Zuid, kun je in de Indiaserestaurants van Haarlem even heerlijk bijkomen en nieuwe energie opdoen. Met behulp van Quandoo vind je via je smartphone, je tablet of computer snel de beste eetgelegenheden en kun je zelf direct online je reservering plaatsen.
 2. 2.

  Haarlem heeft aantrekkelijke Indiase restaurants voor het hele gezin

  In Haarlem kun je Indiase restaurants bezoeken die ook zeer geschikt zijn voor een gezin met kinderen. Wanneer je met z'n allen veel plezier hebt beleefd tijdens een bezoek aan recreatie en attractiepark de Linnaeushof, Nationaal Park Zuid-Kennemerland of het gemaal De Cruquius, dan is het goed om te weten dat je in Haarlem meerdere Indiase restaurants kunt vinden met een kindvriendelijke omgeving en op kinderen gerichte gerechten. Via Quandoo kun je verschillende gelegenheden met elkaar vergelijken, prijzen bekijken, de reviews van anderen lezen en alvast een tafel reserveren.
 3. 3.

  Beëindig je dag met een maaltijd in de Indiase restaurants van Haarlem

  Na een onvergetelijke dag in de stad en zijn aantrekkelijke omgeving, kun je, in bijvoorbeeld het Staten Bolwerk of de oude binnenstad, via Quandoo snel een keuze maken uit de geweldige Indiase restaurants van Haarlem. Op de kaart vind je een groot aanbod van smakelijke gerechten zoals onder andere diverse curryspecialiteiten, kip tandoori, köfte dahl, roti, chutney, overheerlijke ghurt yoghurt en een ambachtelijk ijsgerecht als kulfi.