10 Restaurants in Heerenveen

Restaurants Heerenveen: ontspannen dagtrips en geweldig eten en drinken

In de provincie Friesland is er voor iedereen wat te zien en te beleven. Je kunt je op de Friese meren helemaal uitleven als je van zwemmen, zeilen, surfen of sportvissen houdt. Daarnaast zijn er veel aantrekkelijke dorpen en steden met een specifieke historie en goede eetgelegenheden. Zo kun je bijvoorbeeld in Heerenveen verschillende restaurants vinden waar je, naast natuurlijk diverse streekgerechten en de gewone Hollandse pot, culinair kunt genieten van gerechten uit de hele wereld. De typisch Friese cultuur en de Friese taal zorgen voor een unieke ambiance waarin je veel historische bezienswaardigheden en eigentijds vermaak vindt. Of je nu voor een complete vakantie, een lang weekend of een dag de stad bezoekt, Heerenveen en zijn restaurants zorgen altijd voor succes voor dagjesmensen en toeristen die houden van een gevarieerd en afwisselend aanbod in een prachtige natuurlijke omgeving.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Meteora

Centrum
Grieks
5.7/63
Meteora

Pizzeria Etna

Centrum
Pizza
4.9/67
Pizzeria Etna

Spoorzicht

Centrum
Internationaal
5.1/611
Spoorzicht
Beste restaurants in de buurt?

Lotus Sakura

Centrum
Chinees
4.0/62
Lotus Sakura

Sampurna

Centrum
Indonesisch
5.0/6185
Sampurna

Orbit Amsterdam

Zuid
Aziatisch
4.8/673
Orbit Amsterdam

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6379
Silk Sushi & Asian Dining

Van Speyk

Centrum
Frans
5.3/6201
Van Speyk

Olijfje

Centrum
Mediterraans
5.6/6624
Olijfje

Amstelhoeck

Centrum
Nederlands
4.7/6239
Amstelhoeck
 1. 1.

  Gewoon onderweg online reserveren in de restaurants van Heerenveen

  Ontdek via Quandoo het ultieme gemak van onderweg online reserveren in een van de restaurants van Heerenveen. Via de website of met behulp van de gebruiksvriendelijke app, kun je eenvoudig op je telefoon, je tablet of computer de beste horecagelegenheden vinden, met elkaar vergelijken en direct online reserveren in een etablissement dat aan je verwachtingen op het gebied van menu's, uitstraling en je beschikbare budget voldoet. De reviews van eerdere gasten kunnen je daarbij goede diensten bewijzen. In de wetenschap dat er rond etenstijd een tafeltje voor je gereserveerd is in een van de goede restaurantsvan Heerenveen, kun je ontspannen een bezoek brengen aan onder andere het stadsmuseum, Parkgebied Oranjewoud, het 17e-eeuwse Crackstate of de buurtschappen Anneburen, Spitsendijk of Brongerga.
 2. 2.

  Ontdek internationale gerechten in de restaurants in Heerenveen

  In Noord-Nederland genieten van gerechten uit verschillende landen, dat kun je tegemoetzien als je Heerenveen en zijn restaurants bezoekt. Je vindt er online via Quandoo eetgelegenheden met op de kaart maaltijden uit bijvoorbeeld de Chinese, Italiaanse, Indonesische, Griekse, Indiase en Japanse keuken. Als liefhebber van buitenlands eten kom je in de stad en zijn omgeving volledig aan je trekken nadat je met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of lopend een tocht hebt gemaakt langs bezienswaardigheden als het Opel Museum in het nabij gelegen Tijnje, het Bert Damhuis in Aldeboarn, natuurgebied de Weerribben en de prachtige Waterpoort in Sneek. Zo zijn Heerenveen en zijn restaurants een geweldige uitvalsbasis voor uiteenlopende trips naar leuke locaties.
 3. 3.

  Altijd op alle fronten plezier in Heerenveen en zijn restaurants

  Heerenveen en de restaurants in de stad staan altijd garant voor plezier op alle fronten. Voor jong en oud heeft de stad qua divers vermaak en culinair plezier alles in huis om je bezoek tot een succes te maken. Na alle indrukken die het Friese landschap met zijn schitterende vergezichten en wolkenluchten bij je heeft achtergelaten, kun je in de restaurants van Heerenveen nieuwe energie opdoen tijdens een compleet verzorgde lunch of een geweldig diner dat verzorgd wordt door vriendelijk en gastvrij personeel. Bij Quandoo vindt je alle online mogelijkheden om tot een goede keuze te komen voor een etablissement waar je lekker en zeer gezellig uit eten kunt gaan. Makkelijker dan dat kan het je niet gemaakt worden!
 4. 4.

  Met het hele gezin op adem komen in Heerenveen en zijn restaurants

  Na een drukke periode waarin werk, school en het huishouden veel van je aandacht gevraagd hebben, kun je met het hele gezin relaxt op adem komen in het fraaie Heerenveen en de restaurants die je in de stad online vindt via Quandoo. Ook voor een bezoek met kinderen is de stad beslist de moeite waard. In Klimbos Avontuurlijk Paasloo vindt je veel sportief vermaak voor iedereen die zich graag bezighoudt met avontuurlijke attracties. In de stad zelf is speelparadijs Ballorig een goede keuze voor een gezin met kinderen terwijl ook een rondvaart door Sneek een onvergetelijke indruk achterlaat. En voordat je in een van de restaurants van Heerenveen gaat eten, mag je natuurlijk een bezoek aan schaatsstadion Thialf niet missen. Je kunt er zelfs en deel van de zomer schaatsen huren en je urenklang vermaken op het ijs waar grote kampioenen belangrijke wedstrijden gereden hebben.
 5. 5.

  Onvergetelijke herinneringen aan Heerenveen en de restaurants in de stad

  Na een dag vol belevenissen kun je in de restaurants van Heerenveen onvergetelijke herinneringen ophalen over alles wat je er gezien en gedaan hebt. Onder het genot van een goed glas bier, wijn of frisdrank en een uitstekende maaltijd naar keuze, kun je zo intiem napraten met je reisgenoten en samen alvast wat van de foto's bekijken die je in de stad met je smartphone of digitale camera gemaakt hebt. Zo sluit je je bezoek af met een goede maaltijd in een van de restaurants van Heerenveen die je online via Quandoo gevonden en gereserveerd hebt.