4 Restaurants in Centrum, Heerenveen

Restaurants Heerenveen centrum: culinair genot in een mooie Friese plaats

Als je voor een dagje, een weekend of een hele vakantie in Friesland bent, dan moet je ook Heerenveen centrum en de restaurants die er gevestigd zijn gezien hebben. In deze mooie plaats vind je een typisch Friese sfeer en veel aantrekkelijke bezienswaardigheden zoals onder andere het Posthuis Theater, het Stadsmuseum, het Opel Museum, de Heeresloot, het gemeentehuis in het Crackstate gebouw uit 1648 en de in 1849 gebouwde molen Welgelegen. Daarna kun je online via Quandoo op je gemak de restaurants in Heerenveen centrum bekijken en je keuze maken voor een goede horecagelegenheid waar jij uit eten wilt gaan. Je kunt er zelfs gewoon via de app of de website je reservering vastleggen.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Meteora

Centrum
Grieks
5.7/63
Meteora

Pizzeria Etna

Centrum
Pizza
4.9/67
Pizzeria Etna

Spoorzicht

Centrum
Internationaal
5.1/611
Spoorzicht
Beste restaurants in de buurt?

Lotus Sakura

Centrum
Chinees
4.0/62
Lotus Sakura
 1. 1.

  Ook de restaurants van Heerenveen centrum online ontdekken

  Net als in veel andere plaatsen in Nederland, kun je ook de restaurants van Heerenveen centrum online ontdekken met behulp van de digitale dienstverlening van Quandoo. Op de website helpen de reviews van andere klanten, foto’s van de ambiance, menukaarten en prijslijsten je bij het uitzoeken naar een eetgelegenheid waar jij, samen met je reisgenoten, heerlijk uit eten kunt gaan nadat je in de stad hebt rondgekeken bij onder meer het gebouw van de Vrijmetselaarsloge, het Tolhuisje aan de Koningin Julianaweg, Parkgebied Oranjewoud, Museum Belvédère en Museum Willem van Haren.
 2. 2.

  Actief bezig zijn in en rond Heerenveen centrum en de restaurants van de stad

  Naast alle interessante bezienswaardigheden, kun je in en rond Heerenveen centrum en de restaurants van de stad ook goed actief bezig zijn. De Friese meren zijn een waar paradijs voor alle watersporters. Het vele natuurschoon in de provincie leent zich ook goed voor lange wandelingen en fraaie fietstochten. En in het vermaarde Schaatsstadion Thialf, kun je ook buiten het winterseizoen een paar schaatsen huren en heerlijk over het ijs zwieren. Het mag duidelijk zijn dat het na deze intensieve belevenissen heerlijk is om uit eten te gaan in een van de goede restaurants van Heerenveen centrum die je online via Quandoo gevonden hebt.
 3. 3.

  Lekker bijkletsen en nagenieten in de restaurants van Heerenveen centrum

  Aan het einde van je dag in de stad kun je in de restaurants van Heerenveen centrum lekker bijkletsen en nagenieten van alles wat je ondernomen hebt. Zo beleef je op alle fronten een topdag voor je weer moe maar voldaan naar huis of je vakantieverblijf terugkeert.