10 Chinese restaurants in Heerenveen

Chinese restaurants Heerenveen: de Aziatische keuken in een leuke stad

De provincie Friesland heeft veel te bieden aan watersporters en liefhebbers van kunst, cultuur, aantrekkelijk vermaak, bezienswaardigheden en culinaire avonturen. Zo kun je in de Chinese restaurants van Heerenveen uitstekend eten en drinken na bezoeken aan verschillende interessante en leuke locaties. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de Friese meren met hun adembenemende natuurschoon, het stadsmuseum, Crackstate, parkgebied Oranjewoud en het Opelmuseum. Daarna zijn de Chinese restaurants van Heerenveen the place to be voor iedereen die van de buitenlandse keuken houdt.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Lotus Sakura

Centrum
Chinees
4.0/62
Lotus Sakura

Restaurant Dynasty

Centrum
Chinees
5.3/6161
Restaurant Dynasty

Gouden Huis - Lelystad

Centrum
Chinees
5.3/6174
Gouden Huis - Lelystad
Beste restaurants in de buurt?

East Harbour

Zuidoost
Chinees
5.1/6135
East Harbour

Sichuan Food

Centrum
Chinees
5.6/683
Sichuan Food

Chinees Restaurant Oceania

Zuid
Chinees
5.3/674
Chinees Restaurant Oceania

Kota Radja - Hattem

Centrum
Chinees
5.6/689
Kota Radja - Hattem

Oriental Restaurant Ruby

Zuid
Chinees
5.4/628
Oriental Restaurant Ruby

Ni Hao - Nunspeet

Centrum
Chinees
5.3/625
Ni Hao - Nunspeet

Restaurant San Lok

West
Chinees
5.5/626
Restaurant San Lok
 1. 1.

  Vind de beste Chinese restaurants van Heerenveen gewoon online

  Je kunt de beste Chinese restaurants in Heerenveen gewoon online via Quandoo vinden. Je kunt er snel en heel eenvoudig alle horecagelegenheden in de omgeving bekijken via de app of op de website. Aan de hand van menukaarten, prijslijsten en de reviews van anderen kun je een gefundeerde keuze maken voor een restaurant dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren. In de eetgelegenheid van je keuze kun je online direct je reservering in orde maken. Wel zo gemakkelijk voor je een kijkje gaat nemen bij de Heeresloot, molen Welgelegen, Oenemastate, recreatiegebied De Heide en ijsstadion Thialf waar je zelfs een deel van de zomermaanden heerlijk kunt schaatsen.
 2. 2.

  Laat je verwennen in de Chinese restaurants van Heerenveen

  De weidse vergezichten, het overal in de omgeving aanwezige water, de prachtige wolkenluchten, de Friese taal en de vele karakteristieke bezienswaardigheden in de stad, zorgen voor een bijzondere uitstraling die je tot in de Chinese restaurants van Heerenveen kunt beleven. Als je bent wezen kijken bij het Abe Lenstra stadion met bij de hoofdingang het standbeeld van een van de bekendste Nederlandse voetballers, kun je in het etablissement waar je via Quandoo gereserveerd hebt, genieten van populaire gerechten uit China zoals onder meer bami en nasi goreng, goed gevulde loempia’s, gado gado, foe young hai, babi panggang, koe loy yuk, tjap tjoy en het vegetarische gerecht sow mi fang.
 3. 3.

  Al je indrukken verwerken in de Chinese restaurants van Heerenveen

  Aan het einde van de dag kun je in de Chinese restaurants van Heerenveen alle indrukken verwerken die de stad bij je achtergelaten heeft. Terwijl je geniet van het beste uit de Aziatische keuken, kun je er op je gemak napraten met je reisgenoten en voor je weer naar huis gaat alvast een aantal van je mooiste digitale foto’s bekijken.