Kaart bekijken
10

Steakhouses in Hilversum

Steakhouse Hilversum: goed uit eten gaan in een bekend Nederlands dorp

Het dorp is natuurlijk vooral bekend door de radio- en televisiestudio’s die er gevestigd zijn. Maar je vindt met gemak ook een goed steakhouse in Hilversum of een ander restaurant waar je perfect uit eten kunt gaan. Juist door de aanwezigheid van veel beroemdheden zijn er uiteenlopende etablissementen te vinden waar je op niveau culinair kunt genieten. Je vindt verschillende gelegenheden snel online via Quandoo waar je ook nog eens maximaal profiteert van verschillende aanbiedingen en aantrekkelijke loyalty points wanneer je online in een steakhouse in Hilversum een tafeltje reserveert.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

BIT Grill

Centrum
Steakhouse
5.1/6218

Piet de Leeuw

Centrum
Steakhouse
5.3/6270

Castillo

Centrum
Steakhouse
5.4/660
Beste restaurants in de buurt?

La Brasa

Centrum
Steakhouse
5.3/644

Midtown Grill

Centrum
Steakhouse
5.8/65

La Estancia Argentijns Steakhouse

Centrum
Steakhouse
5.3/68

Buffalo Steakhouse

Zuid
Steakhouse
5.1/69

El Rancho Argentino

Centrum
Steakhouse
4.5/617

Maya Grill

Centrum
Steakhouse
4.6/614

Los Argentinos

Centrum
Steakhouse
4.8/611
 1. 1.

  Online kiezen voor culinaire verrassingen in een steakhouse in Hilversum

  Als je via Quandoo online op zoek gaat naar een steakhouse in Hilversum waar je echte culinaire verrassingen te wachten staan, dan heb je snel gevonden wat je zoekt wanneer je de reviews leest die anderen op de website hebben achtergelaten. Ook kun je, om tot een goede keuze te komen, de menukaarten en prijslijsten van uiteenlopende horecagelegenheden met elkaar vergelijken. Maar voor je gaat eten bezoek je eerst het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Ook de vele panden die ontworpen zijn door de officieuze dorpsarchitect Willem Dudok, waarvan het Raadhuis van de stad het meest tot de verbeelding sprekende voorbeeld is, zijn je bezoek meer dan waard.
 2. 2.

  Fantastisch eten en drinken in een steakhouse in Hilversum

  Je kunt online via Quandoo in Hilversum snel een steakhouse vinden dat precies te bieden heeft wat jij op culinair gebied zoekt. Op de menukaarten vind je steaks in alle soorten en maten, de geliefde spareribs, veel verse groenten, friet en gebakken of gekookte aardappelen. En als je wilt kun je er vaak kiezen voor een all you can eat menu waarmee je je honger uitstekend kunt stillen. Ook diverse burgers en visschotels kun je er volop bestellen na je bezoeken aan Slot Zuylen, het Vestingmuseum in Naarden of de Botterwerf in Huizen.
 3. 3.

  Gezellig afscheid nemen van Hilversum in een steakhouse

  Aan het einde van je bezoek kun je in een goed aangeschreven steakhouse afscheid van Hilversum nemen. Terwijl je er een goede en uitgebreide maaltijd nuttigt, kun je gezellig napraten, alvast wat van je digitale foto’s bekijken en van je reisgenoten horen wat zij het leukste vonden wat ze die dag gedaan of gezien hebben. Zo keer je na het eten vol goede herinneringen weer huiswaarts.