Amstelhoeck Amsterdam image 1
Amstelhoeck Amsterdam image 2
Amstelhoeck Amsterdam image 3
Amstelhoeck Amsterdam image 4
Amstelhoeck Amsterdam image 5
Amstelhoeck Amsterdam image 6
Amstelhoeck Amsterdam image 7
Amstelhoeck Amsterdam image 8
Amstelhoeck Amsterdam image 9
Amstelhoeck Amsterdam image 10
Amstelhoeck Amsterdam image 11
Amstelhoeck Amsterdam image 12
Amstelhoeck Amsterdam image 13
Amstelhoeck Amsterdam image 14
Amstelhoeck Amsterdam image 15

Amstelhoeck

Centrum · 歐洲, 荷蘭菜 · 
極好
4.7/6
159 項評論

關於 Amstelhoeck

More information about Amstelhoeck is available in Dutch language. Please change the language to Dutch to see more information.

開放時間

現正營業中 - 22:00 結束營業
Pazar
10:00 - 22:00
Pazartesi
09:00 - 22:00
Salı
09:00 - 22:00
Çarşamba
09:00 - 22:00
Perşembe
09:00 - 22:00
Cuma
09:00 - 22:00
Cumartesi
10:00 - 22:00

地址

Amstelhoeck
Amstel 1
1011 PN Amsterdam
Don't miss out on a table!

Menu (General)

Winter menukaart Diner

pdf

Winter menukaart Lunch

pdf

159 Amstelhoeck Reviews

"優秀"6/6
Léontine G.8 gün önce · 1評論

Tafeltje was weer mooi bij het raam zoals gevraagd en we waren op tijd klaar voor de voorstelling. Aardige en vriendelijke bediening. Goede sfeer in het restaurant.

"優秀"6/6
Guido D.8 gün önce · 1評論

Fijne plek en prettige bediening. Mooi terras ook in de winter prima te vertoeven. Heerlijke kroketten en broodje carpaccio van rundvlees. Schone toiletten. Ligt centraal

"優秀"6/6
Hans R.20 gün önce · 2評論

Zoals altijd een heel plezierige bediening, maar deze keer nog extra, want omdat het door een van ons gekozen visgerecht er niet was, bood men een vervangend hoofdgerecht gratis aan. Dat kan niet beter.

"優秀"6/6
Ton v.bir ay önce · 1評論

Goed eten en niet onbelangrijk een geweldige bediening. Kaart is beperkt maar van goede kwaliteit. Prima locatie voor een diner voorafgaand aan bezoek van theater.

"優秀"6/6
Maria C.2 yıl önce · 1評論

Wij wilden een bezoek brengen aan Romeo en Julliette. We boekten bij Amstelhoeck. Daarna keken we nog even naar de meningen van anderen. Die waren niet te best. Wat een verrassing dat ons verblijf en eten daar geweldig was. Kelly ontving ons met veel enthousiasme en leidde ons naar een tafeltje. Het was er een gezellige drukte. Het eten werd snel geserveerd. Ook gaf Kelly aan dat we gerust een pauze bij het eten konden nemen en een signaal geven als we het hoofdgerecht wensten. In een woord subliem en daarna nog een prachtige voorstelling.

""5/6
Albert R.bir yıl önce · 1評論

Het was een warme ervaring zo persoonlijk te worden ontvangen,zelfs mijn naam stond op de gereserveerde tafel ,we hadden een magnifiek uitzicht op de Amstel en Amsterdam. De sfeer in de Amstelhoeck was ook prettig, de bediening uitstekend ,accuraat en vriendelijk. Kortom: wij hebben genoten van ons verblijf vanaf half vijf tot plm. half acht ,voordat we naar de Stopera gingen voor het betoverende Nationaal ballet met de opvoering van La Bayadère. Vanuit Groningen wens ik de medewerkers al het goede toe,ga zo door! Jullie zijn een parel in de de horeca branche. Voor herhaling onzerzijds vatbaar! H.groet, A.Ramaker,arts Ezinge (Gr)

""5/6
M W.2 ay önce · 1評論

Op zich goed om snel iets te eten voordat een voorstelling begint. Die avond dat wij er waren viel er veel op de grond door de drukte. Ook naast ons door een voorbij vliegende serveerster, er viel een bakje met mayo of id op de grond, de spetters vlogen alke kanten op, ook op t colbert van mijn man. Kan gebeuren maar er werd helemaal niet geïnformeerd, of sorry gezegd. Een deel van t spul hebben wij met een servet opgeveegd. Later kwam iemand om de rest van de vloer op te nemen en er werd alleen gezegd dat zoiets alle kanten opvliegt. Alsof het normaal is! (het zat niet alleen op mn mans colbert, ook op de tafelpoten, zijkant van de stoel)

"優秀"6/6
Dana N.2 yıl önce · 1評論

Ik was daar niet de eerste keer. Ik ga vaak naar Amstelhoeck as ik naar de voorstelling van het Nationaal Ballet ga Het is altijd druk daar op deze dagen. Het eten was voortreffelijk, bediening zeer goed. Alles was prima en naar mijn wensen.

"平平"3/6
Marion v.2 ay önce · 1評論

Het eten in Amstelhoeck was van een goede kwaliteit, echter wij (2 personen) konden geen gesprek voeren, daar in dezelfde ruimte een plek werd bezet voor een staande receptie. Het lawaai overschaduwde elke positieve ervaring om te genieten van een gezellig samen zijn. De datum was vrijdag 14 december. We overwegen niet meer bij de Amstelhoeck te reserveren.

"優秀"6/6
Carin P.bir yıl önce · 1評論

Er bleek een leuke tafel aan het raam met uitzicht op de Amstel gereserveerd te zijn voor ons. We kwamen wat later aan dan gepland (omlopen ivm afsluiting uitgang metrostation) dus hadden geen tijd voor volledige menu. Lekker warm brood met 'smeersels'en toen een hoofdgerecht, allen namen we vis (heerlijk!) en toen koffie. Op de website had ik gelezen dat er een theatermenu zou zijn. Was onze serveerster niet bekend. Jammer, want dat gaat vaak sneller omdat de keuken daarop is ingespeeld.

2 人
此商家無空位。
今天 (Pazar)
Şubat 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
選擇時間::