Reviews Thai Kitchen

CentrumThai
極好
5.3/6
15 項評論
Thai Kitchen Den Haag image 1
Thai Kitchen Den Haag image 2
Thai Kitchen Den Haag image 3
Free and fast bookingEasily reserve a table in seconds
Happy customersMore than 100 million full and satisfied diners

15 Thai Kitchen Reviews

Read reviews about Thai Kitchen here! All reviews have been written by Quandoo users that have already booked and eaten at Thai Kitchen. We try to be as transparent as possible by providing you with real guest experiences. Find out what other diners are saying about Thai Kitchen.

極好
5.3/6
15 項評論
食物質素:非常好食
服務質素:非常友善
聲量:非常靜
抵食程度:非常抵食
等候時間:沒有等候時間
環境:好舒服
Sort by:Most useful
  • Most useful
  • Highest rated
  • Most recent
"優秀"
6/6
Sara G.één maand geleden · 1評論

Er was een leuke rustige sfeer in het restaurant. Het personeel was ook heel vriendelijk. Het eten was ook heel lekker en wij komen zeker terug. Thuisbezorgen was ook lekker en netjes.

"優秀"
6/6
Bianca V.8 maanden geleden · 6評論

Bediening en het eten is er super goed. Mensen werken heel hard. Heerlijk eten. Echt een aanrader! Of bestel er iets om thuis te laten bezorgen.

"優秀"
6/6
Bianca V.één jaar geleden · 6評論

Wij hebben hier heerlijk gegeten. Het is echt een aanrader om hier te bestellen of langs te gaan. Vriendelijk personeel zijn heel behulpzaam en gastvrij

"優秀"
6/6
Bianca V.één jaar geleden · 6評論

Echt super lekker gegeten hier. Bediening was ook top. Wij komen hier zeker weer eens terug. Ik ga vaak uiteten maar had nog nooit van dit restaurant gehoord.

""
5/6
Lucas L.één jaar geleden · 1評論

Thai Kitchen is een nette tent, er wordt goed eten geserveerd, de bediening is uiterst vriendelijk. Zeker een tent om vaker terug te komen! Aanrader!

"糟糕"
2/6
Yu Chieh C.één jaar geleden · 1評論

Ik had garnalen met groene curry met witte rijst besteld. Het was veels te zout, maar ik had enge honger en haast. Ik probeerde zo min mogelijk van die saus naar binnen te krijgen, ik viste de ingredienten eruit. Met veel tegenzin gegeten en veel spa water en mint thee gedronken om het zout weg te spoelen. Mijn vriendin proefde ook mijn saus en vond het ook verschrikkelijk zout en niet te eten. Mijn vriendin had rode curry met kip en gebakken rijst. Dat was goed. Na de maaltijd had ik er iets van gezegd. De obers waren vriendelijk maar boden alleen excuus aan.

""
5/6
Mirjam H.één jaar geleden · 1評論

Een gezellig en intiem restaurant. De kaart voorziet en duidelijke gerechten, maar je hebt ook de mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen gerecht. Lage prijzen en heerlijk eten! Service was vriendelijk en persoonlijk. De dessertkaart zou iets uitgebreider mogen.

"優秀"
6/6
anne k.één jaar geleden · 1評論

Vers bereid, subtiel op smaak gebracht. We vonden het een verademing dat de smaken niet zo overweldigend zout of vet waren. Hele vriendelijke bediening. Echte thaise smaak! We komen zeker terug!

"優秀"
6/6
Ger L.één jaar geleden · 1評論

Heerlijk, het was lekker eten en vriendelijke bediening. Goede sfeer. Ik hoop dat het over enige tijd dat drukker word. Een reden om terug te komen.

"優秀"
6/6
trude g.één jaar geleden · 1評論

Het was lekker, snel en scherp geprijsd, ondanks dat ze enorm druk waren met een groot feest. Vriendelijk personeel, hier komen we zeker snel terug!