6 Chinese restaurants in Leeuwarden

Chinese restaurants Leeuwarden: lekker buitenlands eten in Friesland

Als je voor korte of langere tijd in Friesland verblijft, dan kun je in de provinciehoofdstad lekker buitenlands eten in de Chinese restaurants van Leeuwarden. Deze prachtige stad met zijn karakteristieke sfeer heeft een boeiende historie waarvan je op verschillende plaatsen kennis kunt nemen. Je vindt er interessante bezienswaardigheden, een zeer specifieke huizenbouw, vermaak voor jong en oud, veel watersportmogelijkheden en natuurlijk de Chinese restaurants van Leeuwarden waar je meer dan goed kunt eten in gelegenheden waar de internationaal vermaarde keuken van China optimaal vertegenwoordigd is.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Kota Radja - Leeuwarden

Binnenstad
Chinees
3.7/613
Kota Radja - Leeuwarden

Gouden Huis - Lelystad

Centrum
Chinees
5.3/6183
Gouden Huis - Lelystad

Kota Radja - Hattem

Centrum
Chinees
5.6/689
Kota Radja - Hattem
Beste restaurants in de buurt?

Ni Hao - Nunspeet

Centrum
Chinees
5.3/626
Ni Hao - Nunspeet

Lotus Sakura

Centrum
Chinees
4.0/62
Lotus Sakura

Restaurant Ming

Centrum
Chinees
Restaurant Ming
 1. 1.

  Maak online je keuze uit de Chinese restaurants in Leeuwarden

  In Friesland zijn ze beslist bij de tijd. Ook als je online wilt zoeken naar de beste Chinese restaurants in Leeuwarden kun je dit eenvoudig doen via Quandoo waar je in de gelegenheid wordt gesteld om vlot een goed online overzicht te krijgen van goede horecagelegenheden in de stad en zijn omgeving. Je kunt via de app op je mobiele telefoon of via de website die je met je tablet of vaste computer bezoekt, heel gemakkelijk je keuze bepalen wanneer je even de moeite neemt om de reviews van andere gasten te lezen en de prijslijsten en menukaarten in te zien. Je kunt zelfs per ommegaande je reservering plaatsen in de eetgelegenheid die je het beste lijkt.
 2. 2.

  De Chinese restaurants van Leeuwarden: prima eten voor echte fijnproevers

  Wanneer jij een echte fijnproever bent, dan wordt je in de Chinese restaurants van Leeuwarden niet teleurgesteld. Voor je er uit eten gaat, kun je eerst een aantal leuke bezoekjes afleggen aan onder meer stadspaleis de Princessehof, het Fries Museum, Natuurmuseum Fryslân, Museum de Grutterswinkel, windmolen De Hoop, de Volkssterrenwacht in Burgum en Aqua Zoo Friesland. Daarna heb je zonder enige twijfel trek gekregen en kun je je in de Chinese restaurants van Leeuwarden die je bij Quandoo gevonden hebt, tegoed doen aan bijvoorbeeld wantansoep, loempia’s, bami of nasi goreng, foe young hai, babi panggang, tjap tjoy, Pekingeend en Sow Gado.
 3. 3.

  Afreizen na een goede maaltijd in de Chinese restaurants van Leeuwarden

  Als de dag zijn einde nadert, kun je, voor je weer naar huis afreist, genieten van een goede maaltijd in een van de aantrekkelijke Chinese restaurants in Leeuwarden. Je wordt er gastvrij ontvangen en bedient door vriendelijk personeel dat de aangename sfeer in de stad nog eens extra onderstreept en benadrukt.