10 Pizzarestaurants in Leiden

Pizzeria's Amsterdam: een ruim aanbod van topkwaliteit

In Amsterdam zijn pizzeria's in overvloed te vinden. Wanneer je een dagje, een lang weekend of wellicht zelfs meer dan een week in de stad bent, dan kun je ervan op aan dat je een leuke tijd tegemoet gaat. Er zijn in de Nederlandse hoofdstad veel aantrekkelijke bezienswaardigheden en uitstekende horecagelegenheden te vinden. In een bruisende multiculturele omgeving kan iedereen die van kunst, cultuur en eigentijds vermaak houdt, zijn hart ophalen. Je kijkt in de stad je ogen uit en je hoeft je geen moment te vervelen wanneer je met de tram van de ene naar de andere leuke locatie rijdt. En overal onderweg tref je gezellige terrasje en pizzeria's in Amsterdam aan waar je even ontspannen op adem kunt komen onder het genot van een lekker drankje, een prima lunch of een geweldig diner.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Victor Russo's Osteria

Binnenstad
Italiaans
4.8/693
Victor Russo's Osteria

Trattoria Panini

Binnenstad
Italiaans
5.7/63
Trattoria Panini

Bocconi

Binnenstad
Italiaans
Bocconi
Beste restaurants in de buurt?

YamYam

West
Italiaans
5.3/6330
YamYam

Restaurant La Grotta

Centrum
Italiaans
4.6/679
Restaurant La Grotta

Restaurant Napoli

Centrum
Italiaans
5.1/6161
Restaurant Napoli

O'Pazzo A La Carte

Centrum
Italiaans
5.1/637
O'Pazzo A La Carte

Saturnino

Centrum
Italiaans
5.2/6132
Saturnino

l'Angolo Italiano

Zuid
Italiaans
5.0/699
l'Angolo Italiano

Ristorante Italiano La Liguria

Centrum
Italiaans
5.5/641
Ristorante Italiano La Liguria
 1. 1.

  Pizzeria's in Amsterdam: snel en eenvoudig online kiezen en reserveren

  Hoe kun je nu in een wereldstad als Amsterdam pizzeria's vinden die volledig tegemoetkomen aan jouw persoonlijke wensen ten aanzien van kwaliteit, ambiance en prijs? Via Quandoo is dat niet moeilijk. Je kunt snel een eenvoudig via de app op je smartphone of via de website een overzicht van alle eetgelegenheden in de stad vinden. Zo kun je online onder meer de menukaarten, prijslijsten en reviews va andere gasten bekijken om tot een zo goed mogelijke keuze te komen. En als je een geschikt etablissement gevonden hebt, dan kun je daar direct online reserveren voor een door jou aangegeven aantal personen. Zo weet je absoluut zeker dat er rond etenstijd op je gerekend is in een van de pizzeria's in Amsterdam en kun je op je gemak eerst aantrekkelijke locaties bezoeken zoals het Anne Frankhuis, het internationaal bekende Rijksmuseum met de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, het Vondelpark en het Paleis op de Dam waar je ook het veel bezochte monument voor de herdenking van de Tweede Wereldoorlog vindt.
 2. 2.

  Amsterdam en zijn pizzeria's: met volle teugen genieten en uitstekend eten

  De horeca in de Nederlandse hoofdstad is een belevenis apart. Zeker in het centrum vindt je veel cafés, terrassen, kraampjes en restaurants waar je bijna geen keuze kunt maken uit het gevarieerde aanbod aan dranken, snacks en maaltijden. Ook goede pizzeria's zijn in Amsterdam ruimschoots vertegenwoordigd. Je vindt ze gemakkelijk online via Quandoo waar je ook nog eens je voordeel kunt doen met loyalty points en regelmatig wisselende speciale aanbiedingen. Je kunt er uitstekend eten na een bezoek aan bijvoorbeeld de Heineken Experience, het Van Goghmuseum, het altijd gezellige Leidseplein of het Tropenmuseum, vlakbij de beste pizzeria's van Amsterdam.
 3. 3.

  Beleef optimaal culinair genot in de pizzeria's van Amsterdam

  De Italianen weten wat lekker eten is. Een populair gerecht uit de Italiaanse keuken is natuurlijk de vermaarde steenovenpizza. Je komt in Amsterdam veel pizzeria's tegen waar verschillende soorten pizza's vers voor je gebakken worden. Je beleeft er optimaal culinair genot met een aangenaam Zuid-Europees tintje nadat je in de stad een bezoek hebt gebracht aan wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, de bedrijvige Albert Cuypmarkt, de Hortus Botanicus en het Amsterdamse Bos. Daarna zijn de pizzeria's van Amsterdam snel te bereiken met de auto, te voet of met het af en aan rijdende openbaar vervoer.
 4. 4.

  Met het hele gezin uit eten in de pizzeria's van Amsterdam

  Wanneer je met kinderen onderweg bent, valt het vaak niet mee om een geschikt restaurant te vinden. In veel pizzeria's in Amsterdam is dit geen enkel probleem. Via Quandoo kun je van tevoren bekijken in welke gelegenheden je goed met kinderen terecht kunt. Je vindt er online toplocaties met een op kinderen gerichte accommodatie en kindvriendelijke gerechten op de kaart. Zo weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan wanneer je rond etenstijd aanschuift aan een tafeltje van een van de pizzeria's die in Amsterdam te vinden zijn. Voor het eten kun je een ongedwongen rondvaart over het IJ en de grachten van de stad maken, dierenpark Artis bezoeken of een stevige wandeling door de Jordaan maken. Onderweg kun je ook nog eens overal de fraaie gevels van oude grachtenpanden bewonderen die getuigen van de rijke historie van de stad.
 5. 5.

  Gezellig eten en bijpraten in de eersteklas pizzeria's van Amsterdam

  Wanneer je aan het einde van de dag moe maar voldaan je dag beëindigd in een van de pizzeria's van Amsterdam die je online via Quandoo gevonden hebt, kun je gezellig eten en bijpraten over alle leuke dingen die je gezien en beleefd hebt. Terwijl je aan tafel jouw digitale foto's en die van je reisgenoten bekijkt, beleef je je bezoek aan de stad als het ware nog een keer. Ondertussen geniet je van bijvoorbeeld een heerlijke pizza margherita, een pizza salami, een pizza napoletana, de populaire pizza Hawaii, een pizza ai funghi of een pizza al tonno.