10 Restaurants in Lelystad

Restaurants Lelystad: beleef een topdag In een grote moderne plaats

In een grote moderne plaats als Lelystad en zijn restaurants kun je optimaal genieten van bijzondere bezienswaardigheden en culinaire uitstapjes. Je vindt in deze relatief jonge stad veel eigentijdse wijken die in de loop der jaren bevolkt zijn door mensen die weg zijn getrokken uit de grote steden in de Randstad. Wat de stad zo aantrekkelijk maakt, is de mengelmoes van verschillende culturen die ook elk hun eigen eetgewoonten hebben meegebracht. In een multiculturele sfeer kun je in Lelystad en de restaurants die er gevestigd zijn een echte topdag beleven. Er zijn verder veel plaatsen waar het een en ander te zien en te beleven valt wanneer je van eigentijds vermaak, kunst, cultuur en geschiedenis houdt. En lekker eten hoort er natuurlijk helemaal bij zodat je aan het einde van de dag weer helemaal op verhaal kunt komen.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6517
Kanaya

Gouden Huis - Lelystad

Centrum
Chinees
5.2/6255
Gouden Huis - Lelystad

Next Restaurant

Centrum
Internationaal
4.9/651
Next Restaurant
Beste restaurants in de buurt?

Bistro Lelystad

Centrum
Internationaal
5.9/67
Bistro Lelystad

De Gordiaan

Almere Stad
Internationaal
De Gordiaan

Bistro La Route

Centrum
Internationaal
5.6/68
Bistro La Route

Daarbaand

West
Arabisch
5.2/634
Daarbaand

Sampurna

Centrum
Indonesisch
5.0/6186
Sampurna

Restaurant Napoli

Centrum
Italiaans
5.1/6212
Restaurant Napoli

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6382
Silk Sushi & Asian Dining
 1. 1.

  Online de beste restaurants van Lelystad ontdekken en direct reserveren

  Als je voor het eerst in de stad bent, valt het niet mee om uit het grote aanbod restaurants in Lelystad een passende keuze te maken. Quandoo heeft daar een uitstekende oplossing voor. Met de app of via de website kun je een volledig overzicht van culinaire toplocaties downloaden en online verschillende eetgelegenheden met elkaar vergelijken door de menu's en prijslijsten in te zien en de reviews van eerdere gasten te lezen. Ook kun je direct online je reservering vastleggen in een van de restaurants van Lelystad waar je graag wilt eten. Maar eerst breng je natuurlijk een aantrekkelijk bezoek aan onder andere het vliegveld met het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome, de tussen de stad en Almere gelegen Oostvaardersplassen, het Nationaal Ruimtevaart Museum en de Marker Wadden.
 2. 2.

  Internationale culinaire hoogstandjes in de restaurants van Lelystad

  Als je in de stad verblijft, kun je niet alleen genieten van de Hollandse pot of de bekende Franse keuken. Je vindt in Lelystad ook restaurants waar ze internationale culinaire hoogstandjes bereiden. Als liefhebber van de buitenlandse keuken kun je er je hart ophalen in gelegenheden waar onder meer maaltijden uit de Italiaanse, Griekse, Indiase, Turkse, Spaanse en Surinaamse keuken op de menukaart staan. Zo kun je heerlijk tot rust komen en nieuwe energie opdoen na indrukwekkende bezoeken aan pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen, het Batavia - Rebuilded Museum Ship in Almere of het Nieuw Land Erfgoedcentrum in de nabijheid van Lelystad en zijn restaurants. Zo beleef je een zeer complete dag met volop aantrekkelijke uitstapjes en ruim voldoende keuze uit gelegenheden waar je goed kunt eten en drinken. Op deze wijze ontdek je de stad en zijn omgeving op z'n best.
 3. 3.

  Altijd een geslaagde dag met een bezoek aan Lelystad en zijn restaurants

  Als je eens wat meer wilt dan een standaard dagje uit, dan kun je tijdens een dagtrip, een lang weekend of een complete vakantie in Flevoland maximaal genieten. In Lelystad en de restaurants van deze bijzondere plaats ontdek je hoe verrassend een grote moderne stad kan zijn voor internationale toeristen en dagjesmensen die zoeken naar vertier, interessante locaties, kunst en goede eetgelegenheden. Met behulp van Quandoo grijp je rond etenstijd nooit mis. Je vindt met de app of via de website snel alle restaurantsvan Lelystad overzichtelijk online bij elkaar zodat je vlot een geslaagde keuze kunt maken terwijl je nog onderweg bent naar bijvoorbeeld het recreatiegebied en natuurpark van de stad waar je in het wild levende otters en elanden kunt observeren.
 4. 4.

  Vind snel goede kindvriendelijke restaurants in Lelystad

  Vooral met kinderen kun je optimaal genieten in de restaurants van Lelystad. Je vindt er online via Quandoo de leukste eetgelegenheden met accommodaties en speciale menu's voor kinderen van alle leeftijden. Zo komt het hele gezin aan zij trekken nadat je met z'n allen heerlijk heb genoten in het Nationaal Ruimtevaart Museum, het Robert Morris Observatorium of aan het Woldstrand waar je heerlijk tot rust komt. En als je bereid bent om een stukje met de auto te rijden, kun je in plaatsen als Emmeloord en Dronten ook veel gaan zien en beleven. En als je de andere kant op rijdt, kun je aan het strand van Harderwijk of in het daar gevestigde Dolfinarium een erg leuke tijd hebben. Bij terugkeer wachten de restaurants van Lelystad op je komst met een gastvrij onthaal en maaltijden om je vingers bij af te likken.
 5. 5.

  In de restaurants van Lelystad ontspannen aan het einde van een mooie dag

  Aan het einde van een mooie dag waarop je veel gezien en meegemaakt hebt, kun je heerlijk ontspannen in een van de goede restaurants van Lelystad die je online ontdekt hebt via Quandoo. Daar kun je gezellig napraten en alles wat de stad en zijn omgeving je gebracht hebben nog eens de revue laten passeren terwijl je samen met je gezin of andere reisgenoten van een heerlijke maaltijd geniet.