Kaart bekijken
Gefilterd op:
Leeg alle
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

5 Restaurants in Centrum, Lelystad

Restaurants Lelystad Centrum: ga uit eten in een jonge stad

Wil je uit eten in een van de nieuwste steden van Nederland? Dat kan als je de restaurants in Lelystad Centrum bezoekt. Of maak er een dagje uit van en ga gezellig shoppen in het Stadshart. Dit kloppende hart van Lelystad Centrum zit vol restaurants, cafés en natuurlijk winkels. Ook vind je hier een theater en is er iedere zaterdag markt. Wanneer je je niet druk wilt maken over een plaatsje in een eetgelegenheid. Ga dan eerst naar Quandoo voordat je naar Lelystad reist. Hier kun je namelijk via je laptop, tablet of smartphone tafels reserveren in allerlei restaurants in Lelystad Centrum of andere plaatsen in binnen- en buitenland.

Filter snel op:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6438
Kanaya

Gouden Huis - Lelystad

Centrum
Chinees
5.3/6227
Gouden Huis - Lelystad

Next Restaurant

Centrum
Internationaal
4.9/650
Next Restaurant
Beste restaurants in de buurt?

Bistro Lelystad

Centrum
Internationaal
5.9/67
Bistro Lelystad

Bistro La Route

Centrum
Internationaal
5.6/68
Bistro La Route
 1. 1.

  Combineer evenementen met een bezoek aan de restaurants in Lelystad Centrum

  Sinds september 1967 wonen er mensen in Lelystad. Tegenwoordig heeft de hoofdstad van Flevoland ruim 77.000 inwoners. Het is een zeer aantrekkelijke woonplaats omdat de Randstad vrij dicht bij ligt. Hierdoor kun je werken in bijvoorbeeld Amsterdam, maar ook genieten van een leven in een waterrijk en ruim gebied. Zeker watersporters zullen zich zo vlak bij het Markermeer in hun element voelen. Maar ook degenen die van uitgaan en evenementen houden, hoeven zich er niet te vervelen. Zo is er ieder jaar Lelystart. Een drie dagen durend evenement met cultuur, muziek en kunst. Bovendien kun je het hele jaar door heerlijk eten in allerlei soorten restaurants in het centrum van Lelystad.
 2. 2.

  Proef smakelijke visgerechten in de restaurants van Lelystad Centrum

  Met zijn ligging aan het Markermeer en het vissersdorp Urk in de nabijheid is het te verwachten dat het in de restaurants in Lelystad Centrum veel om visgerechten draait. Zo kun je in het Zilverpark in de Vier Engelen bij mooi weer lekker op het terras aan het water lunchen of tapas eten. En met het zicht op het meer smaakt een tonijnsalade nog lekkerder. Of laat je verleiden door de visgerechten op de tapaskaart, zoals gebakken inktvisringen met aioli of een kabeljauwspies met parmaham en salsa van olijven. Ook is Bistro Lelystad een van de restaurants in Lelystad Centrum waar je vis kunt eten. Probeer daar bijvoorbeeld eens de in roomboter gebakken sliptongen.
 3. 3.

  Restaurants in Lelystad Centrum: reserveer online bij Quandoo en ontvang loyalty points

  In Lelystad Centrum zijn restaurants uit alle windstreken. Wil je wokken of een Indiase curry? Dan kan dat ook. Bij Quandoo kun je ontdekken wat de hoofdstad van Flevoland op culinair gebied nog meer te bieden heeft. Bovendien krijg je bonuspunten wanneer je een tafel boekt via Quandoo. Zo kun je sparen voor een aantrekkelijke korting op een van je toekomstige restaurantbezoeken.