Kaart bekijken
Gefilterd op:
Leeg alle
Keuken: Chinees
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers
10

Chinese restaurants in Lelystad

Chinese restaurants Lelystad: veel zien en heerlijk eten

Als je in Flevoland verblijft, leer je een bijzonder stukje Nederland kennen. Zo kun je in en rond Lelystad met zijn Chinese restaurants veel zien en uitstekend eten en drinken. Je kunt er een bezoek brengen aan de Bataviawerf waar je een prachtige reconstructie van VOC-schip de Batavia kunt bewonderen. En voor fietsers en wandelaars is het gebied rond de Oostvaardersplassen een waar paradijs. Als je in de stad uit eten wilt gaan, dan kun je online via Quandoo onder andere een aantal aantrekkelijke Chinese restaurantsin Lelystad vinden. Na een afwisselende dag waarop je veel gezien en gedaan hebt, kun je daar fantastisch eten in gastvrije gelegenheden.

Beschikbare restaurants vinden
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Gouden Huis - Lelystad

Centrum
Chinees
5.3/6140

Restaurant Dynasty

Centrum
Chinees
5.3/6146

East Harbour

Zuidoost
Chinees
5.1/6127
Beste restaurants in de buurt?

Dim Sum Bar Pacifica

Centrum
Chinees
4.9/6117

Sichuan Food

Centrum
Chinees
5.6/679

Asian Moon

West
Chinees
5.2/684

Kota Radja - Hattem

Centrum
Chinees
5.6/681

Chinees Restaurant Oceania

Zuid
Chinees
5.3/672

Oriental Restaurant Ruby

Zuid
Chinees
5.3/626

The Original Chinese Palace

Centrum
Chinees
5.6/610

Populaire buurten

 1. 1.

  [De online culinaire wereld van de Chinese restaurants in Lelystad

  Wanneer je op zoek bent naar goede horecagelegenheden, dan kun je via Quandoo de online culinaire wereld van de Chinese restaurants in Lelystad ontdekken. Je vindt via de app of de website snel een overzicht van de beste horecagelegenheden in de omgeving die je met elkaar kunt vergelijken op basis van de reviews van eerdere gasten, de menukaarten, prijslijsten en locaties. En als je weet waar je uit eten wilt gaan, dan kun je met een paar klikken op je computer, tablet of smartphone direct online je reservering in orde maken voor je een bezoek brengt aan het vliegveld, shoppingcenter Batavia Stad, het Natuurpark, luchtvaartmuseum en Themapark Aviodrome en het voormalige Werkeiland bij de haven.
 2. 2.

  Smaakvol eten voor het hele gezin in de Chinese restaurants van Lelystad

  Het maakt in de Chinese restaurants van Lelystad niet uit met wat voor gezelschap je er komt eten. Ook met kinderen kun je prima terecht in de eetgelegenheden die je via Quandoo gevonden hebt. Zo kan het hele gezin genieten van onder meer de heerlijkste loempia’s, nasi, bami, gado gado, babi pangang, satéschotels, tjap tjoy, pisang goreng en foeyonghai. Reken maar dat het je goed zal smaken na je bezoeken aan bijvoorbeeld het Robert Morris Observatorium, het Oorlogsmonument bij de Vlieterbrug en het Nieuw Land Erfgoedcentrum.
 3. 3.

  Je bezoek besluiten met een diner in de Chinese restaurants van Lelystad

  Je kunt je bezoek aan de stad op aangename wijze besluiten met een diner in de Chinese restaurants van Lelystad waar je, onder het genot van heerlijke drankjes en uitstekende maaltijden, gezellig de dag kunt doorspreken met je familie, vrienden of andere reisgenoten.