10 Restaurants in Maarssen

Restaurants Maarssen: middenin de provincie Utrecht smakelijk eten

De provincie Utrecht heeft vele gezichten. Naast aantrekkelijke natuurschoon vind je er ook veel architectuur, historische plaatsen en dorpen, interessante monumenten en andere leuke bezienswaardigheden. Ook voor watersporters, fietsers, wandlaars en andere sportievelingen, kent het gebied veel mogelijkheden. Het dorp Maarssen en zijn restaurants zijn een goed vertrekpunt voor een dagje uit dat voor iedereen wat te bieden heeft. Je kunt er in een gevarieerd landschap helemaal tot rust komen, leuke dingen zien en doen en middenin de provincie op diverse plekken smakelijk eten en drinken. Als je na een actieve of juist zeer relaxte dag trek hebt gekregen, dan zijn er in Maarssen en omgeving restaurantsgenoeg te vinden die topkwaliteit weten te verbinden met een gezellige en goed bereikbare locatie.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Happy Garden

Centrum
Aziatisch
4.7/66
Happy Garden
Nieuw

Het Glaslokaal

Vleuten-De Meern
Nederlands
Het Glaslokaal

Delice

Centrum
Afrikaans
5.4/68
Delice
Beste restaurants in de buurt?
Nieuw

FoodExplore

Leidsche Rijn
Aziatisch
FoodExplore

Grieks Restaurant Venus

Centrum
Grieks
5.3/655
Grieks Restaurant Venus

Restaurant Nikos

Noordwest
Grieks
5.0/661
Restaurant Nikos

La Tim

Centrum
Aziatisch
5.8/66
La Tim

Le Brasseur

Centrum
Frans
5.0/62
Le Brasseur

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.9/6106
Ferilli's Caffe

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.1/6388
Silk Sushi & Asian Dining
 1. 1.

  Quandoo: dé online partner voor het vinden van restaurants in Maarssen

  Voor je ingewikkelde toeren uithaalt om goede restaurants in Maarssen te vinden, moet eerst maar eens een kijkje nemen bij Quandoo, dé online partner voor het vinden van de beste horecagelegenheden. Via de overzichtelijke website of de app kun je in korte tijd achterhalen waar je het beste uit eten kunt gaan. Je kunt daarvoor de reviews van andere gasten lezen en de verschillende menukaarten en prijzen bekijken. En als je graag direct online je reservering plaatst, dan is dat via Quandoo met een paar klikken op je telefoon, tablet of computer zo geregeld. Het is toch heerlijk om op stap te gaan terwijl je weet dat er 's avonds een tafeltje op je wacht in een van de restaurants die Maarssen rijk is! Zo kun je een ontspannen bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Langegracht, de Kruiskerk, of Huize Goudestein met zijn fraai aangelegde tuin dat geldt als belangrijk historisch erfgoed uit de gouden eeuw.
 2. 2.

  Lekker buitenlands eten in de restaurants van Maarssen en omgeving

  Als jij de buitenlandse keuken een warm hart toedraagt, dan vind je in Maarssen en omgeving restaurantswaar je prima uit de voeten kunt. Als culinaire liefhebber kun je op unieke locaties genieten van het beste dat de keukens uit Italië, Griekenland, Frankrijk, Spanje, China, India, Indonesië en Japan je te bieden hebben. Je vindt ze snel en eenvoudig online via Quandoo waar je ook nog eens profijt kunt hebben van speciale aanbiedingen en loyalty points. En als je naar je zin gegeten hebt kun je zelf je beoordeling over de restaurants in Maarssen plaatsen via Quandoo. Maar voor je uit eten gaat moet je vanaf een bootje in de Vecht absoluut Ridderhofstad Bolenstein bekijken. Dit fraaie historische privébezit is echt een lust voor het oog. Verder is een deel van Maarssen een beschermd dorpsgezicht dat een veel prachtige panden en een rijke geschiedenis heeft.
 3. 3.

  De restaurants van Maarssen: altijd prijs voor culinaire liefhebbers

  Culinaire liefhebbers hebben altijd prijs in de restaurants van Maarssen en omgeving. Je kunt er, tijdens een weekend, week of complete vakantie, volop genieten van bijzonder goede maaltijden. Niet alleen voor je diner, maar ook voor een stevig ontbijt en een perfecte lunch kun je dagelijks terecht de gastvrije restaurants van Maarssen waar je door vriendelijk personeel ontvangen en bediend wordt. En dat is maar wat plezierig wanneer je in en rond het dorp veel gezien hebt zoals onder meer het klooster aan de Diependaalsedijk, de aan de Wilhelminaweg gelegen Wilhelminakapel en de Evert Stokbrug met de brugwachterswoning aan de Breedstraat.
 4. 4.

  Vind in Maarssen restaurants voor alle leeftijden

  Via Quandoo kun je online in Maarssen restaurants voor alle leeftijden vinden zodat ook gezinnen met kinderen verzekerd zijn van de beste gelegenheden om uit eten te gaan. Je kunt zo van tevoren bekijken of de accommodaties geschikt zijn voor complete gezinnen en of er speciaal voor kinderen samengestelde maaltijden op de menukaarten staan. Als je eenmaal online in een passend etablissement gereserveerd hebt, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over het eten terwijl je uitstapjes maakt naar de speeltuin bij kinderboerderij Otterspoor, het Nederlands Spoorwegmuseum in Utrecht of de midgetgolftuinen in Lage Vuursche. Een rondvaart over de Vecht leent zich zeer goed om op een leuke manier kennis te maken met de unieke omgeving waarin je je bevindt. Je vaart er langs prachtige villa's en landhuizen met weelderige tuinen en ander fraai natuurschoon voor je in een van de restaurants van Maarssen uit eten gaat.
 5. 5.

  Herbeleef je dag op aangename wijze in de restaurants van Maarssen

  Alles wat je tijdens je dag in en om het dorp hebt meegemaakt, kun je nog eens op aangename wijze herbeleven terwijl je je een goede maaltijd in de restaurants van Maarssen laat smaken. Je kunt er met je familie, vrienden of andere reisgenoten gezellig napraten en even helemaal bijkomen van alle indrukken die je door de dag heen hebt opgedaan in de inspirerende omgeving.