10 Restaurants in Nieuw-Vennep

Lekker uit eten in de beste restaurants van Nieuw Vennep

Toegegeven, het is waarschijnlijk niet de meest spannende bestemming. Maar zoals ook de inwoners je zeker kunnen vertellen, kun je ook in Nieuw Vennep eten in diverse restaurants. Wil je bovendien online reserveren, reviews kunnen bekijken en weten wat je ongeveer kwijt bent? Quandoo biedt je een overzicht van restaurants in Nieuw Vennep met al deze mogelijkheden en informatie. Het plaatsje zelf kent een aparte geschiedenis en is op haar eigen wijze wel weer typisch Hollands. Want hoe Hollandser wordt het dan een plaatsje in de polder? Nieuw Vennep is, net als het naburige Hoofddorp gelegen in de Haarlemmermeerpolder. Verschil met de bekende Flevopolder is echter dat de Haarlemmermeer al zo'n 100 jaar eerder werd drooggelegd, wat betekent dat er hier meer historie te vinden is. Dit vertaalt zich onder meer in een breder aanbod aan restaurants in Nieuw Vennep. De Haarlemmermeer is een polder met historie.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Juu Hachi

Centrum
Sushi
5.4/6236
Juu Hachi

De Soete Suikerbol Hillegom

Centrum
Internationaal
5.6/65
De Soete Suikerbol Hillegom

Sampurna

Centrum
Indonesisch
5.0/6186
Sampurna
Beste restaurants in de buurt?

Salmuera

Centrum
Latijns-Amerikaans
4.7/613
Salmuera

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6517
Kanaya

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.9/6102
Ferilli's Caffe

Ristorante Assaggi

Centrum
Italiaans
5.1/675
Ristorante Assaggi

De Hemel op Aarde

Kralingen-Crooswijk
Mediterraans
5.3/6375
De Hemel op Aarde

Hosokawa

Centrum
Japans
5.3/6153
Hosokawa

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6625
Gouden Huis - Almere
 1. 1.

  Welke restaurants vind ik in Nieuw Vennep?

  Ondanks haar bijzondere historie is Nieuw Vennep geen toeristische attractie vol restaurants en andere trekpleisters. In deze plaats bedienen restaurants dan ook vooral gasten uit Nieuw Vennep en directe omgeving en daar is het aanbod dan ook naar. Wat niet wil zeggen dat de plaats weinig te bieden heeft. In Nieuw Vennep zijn onder andere restaurants met Italiaanse, Franse, Spaanse, Japanse en Hollandse keukens te vinden. Zo geeft de Venneper Lodge een originele twist aan oer-Hollandse gerechten en kan de all you can eat liefhebber terecht in een sushirestaurant. Je kunt hier dus wel degelijk een breed palet aan smaken op je bord krijgen. Wie het aanbod van restaurants hier toch wat karig vindt, hoeft daar niet lang om te treuren. Leiden, Amsterdam en Schiphol liggen praktisch om de hoek. Hier is lekker eten, linksom of rechtsom, altijd snel gevonden.
 2. 2.

  Ontdek restaurants en meer in Nieuw Vennep

  In het bescheiden centrum van Nieuw Vennep liggen alle restaurants op loopafstand van elkaar. Heb je nog niet online gereserveerd via Quandoo, dan is er dus volop mogelijkheid om eerst even rond te snuffelen voordat je ergens aanschuift. Voor de liefhebber herbergt het plaatsje veel meer dan alleen eetgelegenheden. Zo vind je er van alles dat doet denken aan de strijd tegen het water. Specifiek: de drooglegging van de Haarlemmermeer. Op fietsafstand van het centrum ligt de ringvaart van de Haarlemmermeer, waarbij op sommige plaatsen de molens en gemalen bewaard zijn gebleven. In het stadje zelf is elke periode uit de Hollandse polderbouw goed vertegenwoordigd. Een echt historisch centrum ontbreekt, maar alle bouwstijlen uit de 20e eeuw vind je hier terug. Als je vooral naar een historische keuken, gelegen in een middeleeuws pand, op zoek bent, stellen restaurants in Nieuw Vennep wellicht wat teleur. Heb je echter niet zo'n specifieke smaak dan is het plaatsje in staat om je positief te verrassen.
 3. 3.

  Ontdek jouw favoriete restaurants in Nieuw Vennep met Quandoo

  Uiteten begint ook hier met Quandoo. Waarom? Omdat je hier het complete overzicht vindt van restaurants in Nieuw Vennep met alle informatie die je nodig hebt én de mogelijkheid om direct te reserveren. Bereid je bezoek daarom goed voor door het aanbod te bekijken en direct het restaurant van je keuze te reserveren. Ben je toevallig in de buurt dan is een reservering ook zo geregeld met je smartphone, natuurlijk. Met Quandoo laat je eenvoudig zelf een review achter en spaar je mee voor korting en andere leuke acties. Zeker als je vaker in dezelfde restaurants komt. Kortom: ook elke dining experience in de restaurants van Nieuw Vennep begint met Quandoo.