Gefilterd op:
Keuken
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers
10

Sushirestaurants in Nieuw-Vennep

Heerlijk sushi eten in Nieuw Vennep

Als je in de Noord-Hollandse gemeente Haarlemmermeer bent, dan moet je beslist ook de sushi restaurants in Nieuw Vennep bezoeken. In het dorp en zijn omgeving kun je op aantrekkelijke locaties heerlijk eten en drinken. Het moderne dorp groeide, door de gunstige ligging in de Randstad, na de Tweede Wereldoorlog uit tot een belangrijke plaats waar veel verschillende bedrijven en hun werknemers zich vestigden. Het dorp bestaat uit wijken met goede aansluitingen op meerdere snelwegen en is daarmee een perfecte uitvalsbasis voor dagjes uit in de omgeving en een bezoek aan de beste sushi restaurants van Nieuw Vennep.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Juu Hachi

Centrum
Japans
5.5/6157

Motto Sushi

Binnenstad
Japans
4.9/6634

Sumo Haarlem 1

Centrum
Japans
4.9/6413
Beste restaurants in de buurt?

Sumo Scheveningen

Scheveningen
Japans
5.0/6305

Sumo Arnhem

Centrum
Japans
5.0/6324

Sumo Nijmegen

Centrum
Japans
5.0/6332

Sumo Haarlem 2

Centrum
Japans
5.0/6348

Restaurant Zinnia

Zuidwest
Japans
5.2/6454

Sumo Hilversum

Centrum
Japans
5.3/6270

Sumo Breda

Centrum
Japans
5.0/6273

Populaire buurten

 1. 1.

  Ontdek online de beste locaties voor sushi in Nieuw Vennep

  Als je snel een goede horecagelegenheid wilt kunnen vinden, dan kan dat tegenwoordig simpel. Via Quandoo kun je op je smartphone, tablet of computer snel en eenvoudig zien waar je in Nieuw Vennep sushi kunt eten. Wanneer je na een bezoek aan onder andere de Keukenhof in Lisse, het Frans Halsmuseum en de Grote Markt in Haarlem of Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn terugkomt in je vakantieverblijf in Nieuw Vennep, dan is sushi eten een goed idee. Via Quandoo kun je zelfs onderweg een selectie van de beste gelegenheden bekijken, de reviews van andere gasten lezen en online je reservering boeken.
 2. 2.

  Met het hele gezin sushi eten in Nieuw Vennep

  Als je voor een kort of lang verblijf in het dorp bent, dan kun in en rondom Nieuw Vennep heerlijk sushieten met het hele gezin. In het centrum vind je, vlakbij de Witte Kerk, gezellige terrasjes, verschillende restaurants en andere horecagelegenheden waar je uitstekend terecht kunt voor smaakvolle gerechten en dranken. Ook voor een gezin met kinderen zijn er goede mogelijkheden om een passende locatie te vinden waar je in en rond het dorp kunt eten.
 3. 3.

  Sushi in Nieuw Vennep: een smaakvol einde van je dag

  Onder de rook van de Haarlemmermeer kun je leuke plaatsen als Leiden, Katwijk, Haarlem, Hillengom, Wassenaar en den Haag bezoeken. Je vindt er veel aantrekkelijke bezienswaardigheden, monumenten en attracties die garant staan voor een plezierig dagje uit. Vlakbij uiteenlopende restaurants kun je in het dorp zelf onder andere een kijkje nemen bij de prachtige monumentale boerderijen de Margaretha's Hoeve en de Kleine Vennep. Daarna vindt je via Quandoo snel een goed restaurant in Nieuw Vennep waar je sushigerechten kunt eten zoals: nigiri, oshi, maki, chirashi en Inari.