Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amersfoort
Centrum
Amicitia Food Village – Salotto

Amicitia Food Village – Salotto

Italiaans

Foto's van restaurant Amicitia Food Village – Salotto in Centrum, Amersfoort
Amicitia Food Village – Salotto is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Amicitia Food Village – Salotto

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 12:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: Amicitia Food Village – Salotto

SALOTTO, de Italiaanse zitkamer, staat symbool voor een Noord Italiaanse familie die van traditionele gerechten houdt en de producten uit de eigen streek gebruikt: Brescia, Mantova, Bologna. De eerste 3 letters van de naam, SAL, komen uit SALUMI, vleeswaren, zoals prosciutto, mortadella, salame, pancetta, coppa, die in de hele wereld beroemd zijn voor hun kwaliteit. Het tweede deel van de naam komt uit RISOTTO, de Italiaanse manier om rijst te bereiden en aan te maken met paddenstoelen, met kazen, met vis, met saffraan enz. Bij SALOTTO geloven ze dat de combinatie tussen de hartige vleeswaren en de delicate risotto een perfect huwelijk is. Wij serveren ook de beroemde ‘Casoncelli’, een traditioneel soort handgemaakte, snoepvormige ravioli uit de streek van Brescia. Als klap op de vuurpijl zijn er een reeks heerlijke desserts geselecteerd om de proeverij van de lekkerste Italiaanse keuken mee af te sluiten.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Amicitia Food Village – Salotto met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Heeft Amicitia Food Village – Salotto zitgelegenheid buiten?

Nee, Amicitia Food Village – Salotto heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Amicitia Food Village – Salotto?

Waarom is Amicitia Food Village – Salotto zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Amicitia Food Village – Salotto. Gelegen in Centrum in Amersfoort, serveert Amicitia Food Village – Salotto gerechten zoals Italiaans. Ontdek wat Amicitia Food Village – Salotto onderscheidt van andere restaurants in Amersfoort en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!