Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
BARASTI

BARASTI

Internationaal, Italiaans, Frans, Mediterraans

Gerecht voor ongeveer14€

Foto's van restaurant BARASTI in Stadscentrum, Amsterdam
BARASTI is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over BARASTI

Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Airco
Nu open
-
Sluit om 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00
Thursday
10:00 - 01:00
Friday
10:00 - 01:00
Saturday
10:00 - 01:00
Sunday
10:00 - 01:00
Monday
10:00 - 01:00

Meer informatie over het restaurant: BARASTI

BARASTI in Amsterdam is waar je moet zijn om ongedwongen te lunchen, borrelen en/of dineren. Op de kaart staan eerlijke, vers bereide gerechten uit de internationale keuken: van smakelijke sandwiches voor de lunch en Javaanse balletjes voor bij de borrel tot de binnenkort vast heel beroemde BARASTI burger voor het diner. Tel de gastvrije, pretentieloze service en het zonovergoten terras erbij op en je hebt een heerlijke stek waar je - midden in de Pijp - even helemaal kunt ontspannen. Deze trendy bar en restaurant 2.0 in de Ferdinand Bolstraat wordt gegarandeerd je nieuwe lievelingseetplek in de hoofdstad, want als je eenmaal bij BARASTI zit, wil je niet snel meer weg.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant BARASTI parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant BARASTI heeft Op straat parkeren.

Heeft BARASTI zitgelegenheid buiten?

Ja, BARASTI heeft zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij BARASTI?

Waarom is BARASTI zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij BARASTI. Gelegen in Stadscentrum in Amsterdam, serveert BARASTI gerechten zoals Italiaans, Frans, Mediterraans. Ontdek wat BARASTI onderscheidt van andere restaurants in Amsterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!