Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Den Bosch
Binnenstad
Bolwerk

Bolwerk

Internationaal

Gerecht voor ongeveer7€

Foto's van restaurant Bolwerk in Binnenstad, Den Bosch
Bolwerk is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Bolwerk

Hondvriendelijk
Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Nu open
-
Sluit om 23:00
Thursday
09:30 - 23:00
Friday
09:30 - 23:00
Saturday
09:30 - 23:00
Sunday
09:30 - 23:00
Monday
11:30 - 23:00
Tuesday
09:30 - 23:00
Wednesday
09:30 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: Bolwerk

Ter hoogte van de Sint Jansstraat bevond zich in de stadsmuur de 14e eeuwse Koepoort, de uitvalspoort van de stad richting Vlijmen. Omdat een poort een kwetsbaar punt was in de verdediging van de stad werd in 1528 het Bolwerk Sint-Jan aangelegd: een driehoekig verdedigingswerk met aan de kopse kant een nieuwe stadspoort: de Sint Janspoort. Waar vroeger de middeleeuwse stadspoort gelegen was, bevindt zich nu het informatiecentrum Bolwerk Sint Jan en restaurant brasserie het Bolwerk.

Het Bolwerk Sint Jan in Den Bosch bestaat uit een gebouw dat in de stadswal verdwijnt met daarboven een dakpark. Ontwerper van het dakpark is Martien van Osch van OSLO Ontwerp Stedelijke en Landschappelijke Omgeving. Van Roosmalen van Gessel Architecten hebben het gebouw ontworpen. Het Bolwerk Sint Jan maakt deel uit van het overkoepelende project ‘Vestingwerken’ binnen ‘s-Hertogenbosch.

Veelgestelde vragen

Heeft Bolwerk zitgelegenheid buiten?

Nee, Bolwerk heeft geen zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant Bolwerk Internationaal eten?

Ja, het restaurant Bolwerk serveert Internationaal eten

Wil je een tafel reserveren bij Bolwerk?

Waarom is Bolwerk zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Bolwerk. Gelegen in Binnenstad in Den Bosch, serveert Bolwerk gerechten zoals Internationaal. Ontdek wat Bolwerk onderscheidt van andere restaurants in Den Bosch en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!

Restaurants in de buurt