Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Charlois
Heeren van Charlois

Heeren van Charlois

Internationaal

Gerecht voor ongeveer19€

4.0/6

1 review

Foto's van restaurant Heeren van Charlois in Charlois, Rotterdam
Heeren van Charlois is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Heeren van Charlois

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag gesloten
Saturday
Gesloten
Sunday
Gesloten
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00

Meer informatie over het restaurant: Heeren van Charlois

Rotterdamse vriendelijkheid, dat is waar het bij de Heeren van Charlois om draait. U bent altijd welkom voor een lekkere kop koffie, lunch of diner aan de Charloise Lagendijk in Rotterdam. Verwacht hier geen gedoe en culinaire hoogstandjes, maar een relaxte avond waar al uw wensen worden vervuld. Bar-restaurant Heeren van Charlois is niet alleen geschikt voor een avondje uit, maar biedt ook een sfeervolle zaal aan voor een besloten feest. Zweef boven het water op het heerlijke terras en geniet van de verrassende menukaart en diverse wijnen.

Veelgestelde vragen

Serveert het restaurant Heeren van Charlois Internationaal eten?

Ja, het restaurant Heeren van Charlois serveert Internationaal eten

Heeft het restaurant Heeren van Charlois parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Heeren van Charlois heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij Heeren van Charlois?

Sinds de opening op oktober 2011 staat het restaurant Heeren van Charlois aan de Charloise Lagendijk in Rotterdam al bekend om hun Rotterdamse vriendelijkheid. De eigenaren hebben expres ervoor gekozen om het restaurant niet hoogdrempelig te maken. Met als resultaat een gezellig bar-restaurant met een verrassend menu, mooie wijnenkaart en geheel niet onbelangrijk: kwaliteit! Dit restaurant is de plek voor een lekkere kop koffie, lunch of een verrassend diner.

Een divers publiek, dat is wat u kunt verwachten in dit restaurant. Hippe twintigers, gepensioneerde levensgenieters, maar ook zakenlui brengen hier hun relaxte avond door. Hier in Rotterdam wordt u namelijk altijd ontvangen met een glimlach door het vriendelijke personeel. Uw wensen zijn in Heeren van Charlois bespreekbaar en worden uiteraard ook vervuld. Bent u druk of moet u overwerken? Geen zorgen, het restaurant heeft ook een bezorgheer waar u altijd contact mee kunt opnemen.